WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 19:23 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Wirus... dlaczego... :cry: :cry: :cry:

[*]
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Czw lip 15, 2010 19:33 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Był i go nie ma :cry:
Nikt się nie spodziewał, że go tak szybko zabraknie :(
Próbowałam otworzyć mu jeszcze buzię, ale nie dało się :| Może czymś się zadławił ?

Jak zwierzę zdechnie, to ma miękki brzuch, a reszta sztywna? Bo Wirusek tak właśnie miał :(
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw lip 15, 2010 20:03 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Wirusku tak długo o Ciebie walczyliśmy.Nigdy nie zapomnę twoich mruczanek przed zaśnięciem i tego jak budziłeś mnie rano wpychając się na poduszkę.Nigdy nie zapomnę Twoich gonitw z Diegiem .......pozostały mi tylko fotografie..... :( :( :( :cry: :cry: :cry:

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Czw lip 15, 2010 20:39 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Wirus....[*]
:crying: :crying: :crying:

Kinia zrobisz sekcję zwłok?

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw lip 15, 2010 21:14 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Wirusku.Takiego Cię zapamietam.Byłeś wspaniałym kotem ...chociaż u mnie tylko tymczasowo...strasznie mi Ciebie brakuje.
Obrazek[/URL]

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Czw lip 15, 2010 21:18 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Dyktatura pisze:Wirus....[*]

Wirusek już leży pod ziemią :(
Obrazek

kinia098

Post » Czw lip 15, 2010 22:53 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

współczuję ci kinia

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pt lip 16, 2010 7:41 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

[*]

paula82

Od: Pt kwi 23, 2010 10:56

Post » Pt lip 16, 2010 8:07 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

kinia098 pisze:
Dyktatura pisze:Wirus....[*]

Wirusek już leży pod ziemią :(

A czemu nie zrobiono sekcji? może by sie coś wyjaśniło
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt lip 16, 2010 8:36 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Obrazek

Z tego, co przeczytałam Wirusek miał czymś ostro podrażniony system nerwowy. Gdyby żył - stawiałabym na to, co okresowo ma mój Marmuś. W ciagu roku dwa-trzy razy ma tak, że zaczyna się gwałtownie wylizywać, biegać jakby w amoku, warczy na inne koty. Wtedy zostawiam wszystko i zajmuje się tylko nim, żeby go maksymalnie wyciszyć. Ulubiona pierś z kurczaka, dużo i łagodnie do niego mówię, oddzielam od innych kotów. Kiedy się uspokaja - głaszczę, a potem biorę na długi spacer do parku ( Marmuś jest niewychodzący, wychodzący natomiast na spacery ) Zawsze to pomaga,
Czyli sądzę, że było mu żle w DS, ludzie widac nieodpowiedzialni, skoro nawet do Was nie zadzwonili. Wg mnie jest możliwość, że stres był tak duży, że serduszko mimo powrotu nie wytrzymało, albo, że podtruł się tam na tyle mocno, ze został uszkodzony system nerwowy, a nie wytrzymała watroba. Miękki brzuszek może także wskazywać na FIP, ale przecież kocio było u wetów, więc bym to wykluczyła.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pt lip 16, 2010 11:29 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Wirus czasami bez powody bił psa, koty. Kiedyś leżał na kolanach, pies na podłodze i nagle zerwał się, podszedł do psa, walnął łapką w pyszczek i poszedł dalej leżeć 8O
Możliwe, że był słabiutki i nie wytrzymał :( Przecież ledwo został odratowany. Później ten DS :|
A może te upały też tak na niego zadziałały? :cry:
Obrazek

kinia098

Post » Pt lip 16, 2010 12:23 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Marmur w te jego trudne dni także jest agresywny i bije inne Ogonki. Tak jak piszesz - bez powodu. Wet rozważał nawet lekiie podciągnięcie antydepresyjnymi - ale mi udaje się szybko go wyciągnąć z tych nastrojów. A właściwie mojemu synowi, z którym Marmur jest bardzo mocno związany.

Ale tak naprawdę Kiniu - nie dojdziemy teraz. Zrobiłyście wszystko jak najlepiej, koty to madre zwierzęta, tyle rzeczy wiedzą - a ten mądry kot ma teraz najspokojniejszy i najbardziej tęczowy DS. Myśl o nim pogodnie i nie zastanawiaj się nad tym, czego i tak się nie dowiesz, a co teraz i tak nie ma znaczenia :kotek:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pt lip 16, 2010 20:54 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Każdemu brakuje Wiruska :cry:
Mama nie ma już towarzystwa w ogrodzie :( Wirus zawsze z nią szedł. Czasami wskakiwał jej na ramiona i nie mogła się wyprostować :(
Ja nie mam już z kim zrywać trawy dla królików :cry:
Zawsze, jak ktoś był na podwórku, to Wirusek przychodził :(
[*]
Obrazek

kinia098

Post » Czw lip 22, 2010 19:35 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

Biedny wirusek (*)

Co do kociąt boję się pytać...
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

Post » Czw kwi 21, 2011 15:23 Re: WIRUS- wrócił i zostaje na stałe. Wirus odszedł za TM [*] :(

To już prawie rok, jak nie ma z nami Wirusa :(

Nadal nie rozumiem, dlaczego on odszedł tak nagle, tak bez objawów, bez pożegnania :(

[*][*][*]
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]