Kaprys2004 pisze:ASK@ pisze:Czy ew DT wycofał sie z propozycji?Czy ew transport w sobotę jest aktualny?
Co dalej?
Jak z domkiem? Będzie wizyta przedadopcyjna? Czy jednak ktoś się zgodził? Macie już ew. transport?
Sprawdzić trzeba jeżeli są różne wieści, choć jakoś wierzyć mi się nie chce, że ktoś zrobiłby krzywdę.. Oczywiście może to być tylko moja naiwność.. No i szkoda domeczku, jeżeli ktoś chce dać potrzebującym maluszkom.. To dla nich duża szansa.
Wizyty przed adopcyjnej nie będzie,bo nikt nie chce się podjąć....
Kasiu ,ASK@ na tą chwilę w obliczu powstałego niepotrzebnie zamieszania dookoła całej tej sprawy J.D. wycofała się z DT.Wcale jej się nie dziwie,bo gdyby nie powstałby taki zamęt,i gdyby znalazł się ktoś kto sprawdził by DT i rozwiał by wszystkie moje wątpliwości - kociaki może by już w sobotę jechały do J.D.
Osobiście (gdybym była DT) też bym zrezygnowała,gdyby w koło mojej osoby zrobiło się nagle takie zamieszanie.
J.D. zgodziła się na wizytę chętnie i wszystko było by ok,tylko co niektórym widać to się w jakiś sposób nie podobało.I się zaczęło.Ja zostałam zaatakowana przez poniektóre osoby tylko za to ,że chciałam sprawdzić DT.Powstał zamęt i osoby go szerzące chyba zapomniały o co właściwie w tym wszystkim chodzi.O kociaki i ich dobro !