Iza, ja jestem i podczytuję. Mam roboty za trzech w tej chwili, koleżanka na urlopie i nieudolna szefowa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Iza, przepraszam za prywatę... może chociaż symbolicznie pięć złotych ktoś wpłaci, to jest allegro na Zuzię, strasznie mnie ta koteńka za serce chwyciła. Zbierają na operację oczka, tu jest jej wątek:
viewtopic.php?f=13&t=111217
a tu allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1141542530
każda złotówka się liczy.
Afatima pisze:6 kociaków to dużo i mało. Trzeba od razu myśleć o sterylizacji najszybciej jak będzie można, żeby się nie rozmnożyły. 6 kociaków to niewiele, ale przy Twoich obowiązkach i wszystkim co robisz to dużo.
Jedna baba z Kabat na próby uświadamiania jej ryzyka wypuszczania niesterylizowanej kotki powiedziała : "sama się wysterylizuj" Kotka jest jej, jest w ciąży, wychodzi z domu i przychodzi z kotami bezdomnymi na jedzenie. Nie daje się złapać do klatki, zresztą teraz, po awanturze nic z tego nie będzie i tak. Babsztyl chyba handluje kociakami bo ma jeszcze jedną kotkę też w ciąży. Masakra.
którzy zasilają nasze konto. Tylko Dzięki Ich Hojności jest mozliwy zakup suchej karmy, której idzie nam bardzo dużo i której tak potrzebujemy.
zrobił sobie samowolną wycieczkę. Pochodził troszkę na szeleczkach, poleżał na trawce, udawał że śpi, czym uśpił moją czujność. Zostawiłam więc go na tej trawce, żeby sobie na słonku poleżał, poszłam do domu zrobić kawę, przypięłam smyczkę do krzesła, wracam i
SZOK!!!!! Kota nie ma!!!
monika74 pisze:a ja tylko napiszę że Julcia znalazła nowy dom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 72 gości