Iza, ja jestem i podczytuję. Mam roboty za trzech w tej chwili, koleżanka na urlopie i nieudolna szefowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Iza, przepraszam za prywatę... może chociaż symbolicznie pięć złotych ktoś wpłaci, to jest allegro na Zuzię, strasznie mnie ta koteńka za serce chwyciła. Zbierają na operację oczka, tu jest jej wątek:
viewtopic.php?f=13&t=111217
a tu allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1141542530
każda złotówka się liczy.
Afatima pisze:6 kociaków to dużo i mało. Trzeba od razu myśleć o sterylizacji najszybciej jak będzie można, żeby się nie rozmnożyły. 6 kociaków to niewiele, ale przy Twoich obowiązkach i wszystkim co robisz to dużo.
Jedna baba z Kabat na próby uświadamiania jej ryzyka wypuszczania niesterylizowanej kotki powiedziała : "sama się wysterylizuj" Kotka jest jej, jest w ciąży, wychodzi z domu i przychodzi z kotami bezdomnymi na jedzenie. Nie daje się złapać do klatki, zresztą teraz, po awanturze nic z tego nie będzie i tak. Babsztyl chyba handluje kociakami bo ma jeszcze jedną kotkę też w ciąży. Masakra.
monika74 pisze:a ja tylko napiszę że Julcia znalazła nowy dom
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka, Majestic-12 [Bot] i 35 gości