Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 11, 2010 11:53 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

Domino jestem za stara na wycieczki krajoznawczo-turystyczne
domino12 pisze:Może macie lepszego prezydenta ,lepsze fundacje

Czy prosiłeś w imieniu Pani Kasi o pomoc prezydenta miasta, fundacje, czy TOZ?
Wszyscy odmówili?

rabarbar

Od: Czw cze 15, 2006 10:32

Post » Nie lip 11, 2010 12:06 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

xxxx
Ostatnio edytowano Nie lip 11, 2010 19:53 przez domino12, łącznie edytowano 1 raz

domino12

Od: Pon lip 05, 2010 8:43

Post » Nie lip 11, 2010 19:02 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

Domino12
domino12 pisze:violavi jest fundacja i toz tak ja piszesz ale na nich nie ma co liczyć
w toz mówią że mają przepełnienie kotów którymi się opiekują i ledwo starcza im na karmę dla tych kotów .
a ta fundacja to też pieniędzy nie ma utrzymuje się z datków ale powiem że pani Kasia była tam na liście na sterylizacje zapisana już rok temu i żadnej pomocy nie uzyskała

violavi pisze:U nas TOZ bez problemu kastruje, dostają kasę od miasta.

W Tarnowie też TOZ koordynował akcje sterylizacji z pieniędzy z UM i wydawało mi się mało prawdopodobne, aby odmówili komuś pomocy. Pozwoliłam sobie zapytać w TOZ-ie o Panią Kasię Dulęba i oświadczono mi, że taka osoba nigdy się z nimi nie kontaktowała i nie prosiła o żadną pomoc.
Przedstawione przez Ciebie domino12 informacje odnośnie zachowania TOZ są nieprawdziwe.
Jeśli Pani Kasia istnieje w realu to Towarzystwo prosi o kontakt.

Ja z chęci pomocy Tobie domino12 wyleczyłam się skutecznie i zdziwiona jestem faktem, że osba będąca na forum od 5 lipca 2010r mało znana, tak łatwo zdobyła pieniądze z Kasy Kastracyjnej.

Podlinkuję teraz ten wątek thorowi - prezesowi Funacji, może zechce zabrać głos.

rabarbar

Post » Nie lip 11, 2010 20:19 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

Domino12 pokasował swoje posty w tym wątku :roll:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Nie lip 11, 2010 20:30 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

Już moderator przywrócił, skasował też PW, którego nie przeczytałam

Znowu skasował, ale zadziwiające jest, że thor nie przyjął zaproszenia na ten wątek

rabarbar

Post » Nie lip 11, 2010 23:03 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

a dlaczego nagle zostaly skasowane
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lip 12, 2010 5:47 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

W przyrodzie nic nie ginie

domino12 pisze:Dzisiaj otrzymałem wiadomość o pani Katarzyny Dulęby-osoby o wielkim sercu,dokarmiającej koty działkowe ,ogrodniczki i działkowiczki .Pani Katarzyna dokarmia 9 kotów działkowych .5 kotów-tych bardziej oswojonych mieszka w jej domku na działce natomiast 4 te bardziej dzikie przebywają także na działce ale w zbitej budce .Pani Kasia miała nie dawno wiele wydatków (remont domu,wydatki rodzinne(pomogła córce w zorganizowaniu jej ślubu) .Nie ma teraz za bardzo jak pomagać tym kotą a one potrzebują jej pomocy bo nikt nie dokarmia ich oprócz jej . Ja ze swojej strony już przekazałem 5 kg karmy .Byłem też na jej działce i koty widziałem -zdjęcie też zostało zrobione . Bardziej pomagać pani Kasi nie mogę bo sam ma na głowie psa i kota a na dodatek kredyt w banku .Więc żyć trzeba oszczędnie .Jeśli ktoś z miau mógłby zaoferować pomoc dla pani Kasi w postaci karmy lub przekazać dla niej jakiś datek to w jej imieniu już dziękuje . Bo ona warta jest pomocy .Bo takich działkowiczek które pomagają kota w Tarnowie jest mało .

domino12 pisze:3 koty dalej nie są wysterylizowane.Pani Kasia nie miała już pieniędzy by je wysterylizować. 6 jest wysterylizowane ale dla tych 3 zabrakło funduszy .

violavi pisze:Napisz skąd jesteś.
Może w okolicy działa jakaś fundacja albo TOZ i pomogą sfinansować sterylki.

EDIT: doczytałam, że Tarnów.
Działa tam fundacja http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/index.php
Jest też odział TOZu http://www.toztarnow.pl/

domino12 pisze:violavi jest fundacja i toz tak ja piszesz ale na nich nie ma co liczyć
w toz mówią że mają przepełnienie kotów którymi się opiekują i ledwo starcza im na karmę dla tych kotów .
a ta fundacja to też pieniędzy nie ma utrzymuje się z datków ale powiem że pani Kasia była tam na liście na sterylizacje zapisana już rok temu i żadnej pomocy nie uzyskała
Sama ze swoich oszczędności 6 wysterelizowała
ale naprawdę się dziwie ze rok i nie mają na sterylizację
u nas na fundacje i stowarzyszenia pro zwierzęce nie ma na co liczyć

violavi pisze:Rozumiem, podałam to co znalazłam.

U nas TOZ bez problemu kastruje, dostają kasę od miasta.

Odnośnie pomocy na karmę.
To można na forum w dziale "Koci bazarek" wystawić jakieś rzeczy na sprzedaż.

domino12 pisze:U nas tak nie ma...a szkoda

Może macie lepszego prezydenta ,lepsze fundacje

jeśli by się dało uzbierać 70 zł na jednego kotka
resztę bym mógł z panią Kasią dołożyć .
u nas sterylizacja 100zł

Thor udało mi się przywrócić usunięte przez autora wątku posty, więc ponawiam zaproszenie do dyskusji, bo do Twojej Fundacji wg.tego co napisał domino12 zwróciła się o pomoc Pani Katarzyna Dulęba i od roku czeka...
Ostatnio edytowano Pon lip 12, 2010 19:27 przez rabarbar, łącznie edytowano 1 raz

rabarbar

Post » Pon lip 12, 2010 7:12 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

Nie znam osoby o nazwisku Katarzyna Dulęba i nigdy jej nie było na liscie karmicieli kotów ani na naszej liście ani z tego co mniemam na Tozu. Wyslałem pw do dominiko i nie ma odzewu. Więc trudno polemizować skoro nie ma zainteresowanego a ponadto kt.óry usunął swoje posty. We fragmentach nie ma żadnych konkretów jakie działki, kiedy sie kontaktował, dokładrnie kto i jak. Więc z tego wynika że nie ma jej na liscie ani naszej ani Tozu. Domino zniknał usunał posty więc chyba juz nie możemy pomóc. Wystarczyło wysłac pw i podac kontakt do w/w osoby.

thor

Od: Czw paź 28, 2004 20:51

Post » Pon lip 12, 2010 19:23 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

thor pisze:Nie znam osoby o nazwisku Katarzyna Dulęba i nigdy jej nie było na liscie karmicieli kotów ani na naszej liście ani z tego co mniemam na Tozu. Wyslałem pw do dominiko i nie ma odzewu. Więc trudno polemizować skoro nie ma zainteresowanego a ponadto kt.óry usunął swoje posty. We fragmentach nie ma żadnych konkretów jakie działki, kiedy sie kontaktował, dokładrnie kto i jak. Więc z tego wynika że nie ma jej na liscie ani naszej ani Tozu. Domino zniknał usunał posty więc chyba juz nie możemy pomóc. Wystarczyło wysłac pw i podac kontakt do w/w osoby.

Thor
tu nie chodzi o polemikę miedzy Tobą, a kimś kogo nie ma.
Tu chodzi o zwykłe oszustwo, którego dopuścił się nowy użytkownik Forum domino12.
Prosił o datki pieniężne, o karmę i nie widziałam w tym nic złego. Prosił dla konkretnej osoby, użalając się równocześnie, że Pani Katarzyna Dulęba prosiła o pomoc tarnowski TOZ i Twoją Fundacje i nic żadnego odzewu. Według domino12 przez rok była na tajemniczej liście fundacji i nie doczekała się pomocy - to już wszystko stawało się mało wiarygodne.
Chciałam się z gościem spotkać i przynieść mu chociaż trochę karmy, to napisał, że nie ma czasu, bo w środę wyjeżdza, żeby mu kasę przelać na NOWE konto. :ryk:

A tu proszę wątek Kastracyjny;

viewtopic.php?f=1&t=108023&p=6184482#p6184482

wpis z 09. 07. 2010r

alareipan pisze:Licznik poszedł w górę, bo posłałam pieniądze do Domino12

i następny; 139. kolejna pozycja na liście

139. 50 pln - kotka z Tarnowa (Domino12/p. Kasia)

Ta kasa do kogoś trafiła - do kogaś, kogo nie ma, kogo żadna organizacja prozwierzęca z Tarnowa nie zna, kogoś kto usunął wszystkie swoje posty.

Ale wirtualnie można wszystko.

Mam nadzieję, że uda się tą sprawę jakoś wyjśnić.

rabarbar

Post » Wto lip 13, 2010 7:36 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

Może ktos na bilet na wakacje potrzebował...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto lip 13, 2010 10:16 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

rabarbar pisze:A tu proszę wątek Kastracyjny;

viewtopic.php?f=1&t=108023&p=6184482#p6184482

wpis z 09. 07. 2010r

alareipan pisze:Licznik poszedł w górę, bo posłałam pieniądze do Domino12

i następny; 139. kolejna pozycja na liście

139. 50 pln - kotka z Tarnowa (Domino12/p. Kasia)

Ta kasa do kogoś trafiła - do kogaś, kogo nie ma, kogo żadna organizacja prozwierzęca z Tarnowa nie zna, kogoś kto usunął wszystkie swoje posty.

Ale wirtualnie można wszystko.

Mam nadzieję, że uda się tą sprawę jakoś wyjśnić.

Ta osoba, która robiła przelew ma dane osobowe, może chyba zgłosić na Policję sprawę wyłudzenia pieniędzy?

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Wto lip 13, 2010 12:47 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

Czy moderator może przywrócić usunięte posty, a zwłaszcza moje nie odebrane PW?

rabarbar

Post » Wto lip 13, 2010 13:07 Re: Pomoc dla działkowiczki karmiąecj 9 kotów

MartynaP pisze:a dlaczego nagle zostaly skasowane

Myślę, że domino12 przeczytał;
rabarbar pisze:. Pozwoliłam sobie zapytać w TOZ-ie o Panią Kasię Dulęba i oświadczono mi, że taka osoba nigdy się z nimi nie kontaktowała i nie prosiła o żadną pomoc.
Przedstawione przez Ciebie domino12 informacje odnośnie zachowania TOZ są nieprawdziwe.
Jeśli Pani Kasia istnieje w realu to Towarzystwo prosi o kontakt.

rabarbar pisze:Podlinkuję teraz ten wątek thorowi - prezesowi Funacji, może zechce zabrać głos.

Domino12
Jeśli nas czytasz, jeśli istnieje P.Kasia, jeśli ma bezdomne, działkowe kotki do sterylizacji, proszę się zgłosić do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami .

rabarbar

[poprzednia]