Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinia098 pisze:XAgaX pisze:kinia098 pisze:PILNIE potrzebne są DTKarmicielka z działek znalazła sponsora na sterylki obu kotek
Ale nie zrobimy tego, bo obydwie karmią młode
Dziś miałabym już rudzielca od Tęczy, ale nie miałam żadnego pojemnika...
Dałam Fenebenat karmicielce, żeby odrobaczyła Klakiera.
ile te młode mają? jak 6-7 tygodni, można (i trzeba) kastrować. Jeśli kociaki są w stanie same jeść, a ciągną matkę tylko "z łakomstwa", nie trzeba czekać ze sterylkami.
Maluchy już od dawna jedzą same. Na moje oko mają może te 2 miesiące, ale są drobniutkie.
Tylko ja się teraz boję po tym, jak okazało się, że Zuzinka ma guzy od karmienia, bo wytworzyła zbyt dużo mleka :/
J.D. pisze:Na razie złożyłam zamówienie dla ciebie z Krakvetu.
J.D. pisze:Nie mam pojęcia jak taka młodziutka dziewczynka daje sobie radę.Jest jej szczególnie ciężko bo jest niepełnoletnia.Przydałby się jej ktoś starszy do pomocy.Trzeba też przyznać,ze dziewczyny jesteście wielkie-szczególnie ten transport kociaków!!!To było coś niesamowitego.Ogromny szcun![]()
![]()
J.D. pisze:Ja właśnie o tym,ze dorosły na miejscu mógłby więcej u władz bo nie każdy wysłucha,co tu ukrywać,dziecka.
J.D. pisze:Ja właśnie o tym,ze dorosły na miejscu mógłby więcej u władz bo nie każdy wysłucha,co tu ukrywać,dziecka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 6 gości