Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Aga, jak kotka z Płońska będzie po, to po prostu ją wpiszę, zrobię -200 i postaram się szybko Ci spłacić... w ratachPrzecież też musisz z czegoś żyć
A złom też zbieram
![]()
![]()
![]()
W Wawie trzeba zawieźć pod Wawę, a jak już się wybierać, to trzeba mieć sporo. Myślę, że na razie zostaniemy przy złomie i metalach kolorowych - to prawie wszyscy możemy sprzedać w swojej okolicy.
domino12 pisze:Byłem wczoraj u pani Kasi .Dowiedziałem się że jest jedna bura kotka która już w tym roku miała raz koty .Ale zdechły bo nie wiadomo było gdzie je ma. A teraz znów się koło niej kocur kręci.Miałem ze sobą aparat ale nie miałem jak zdjęcia zrobić bo tej burej kotki nie było bo gdzieś poszła.Ja z panią Kasią się po 15 zł poskładamy to teraz tylko 5Ozł nam potrzeba .Bo już 30 zł mamy .
Dzyśka pisze:WitamCzy mogłabym się dopisać do kolejki w Kasie? Mam pod blokiem kilka kotów do sterylizacji/kastracji, trudno dokładnie określić ile, bo po pierwsze - wszystkie czarne, po drugie - migrują na i z pobliskich ogródków działkowych. Dziękować wszystkim bogom na razie nie mnożą się jakoś na potęgę (w ostatnim czasie jeden miot, jednokociakowy). Na ten cel wystawiłam już bazarek, będę wystawiać następne i jestem w trakcie szukania kontaktu do 'promocyjnego' weta
Jedno jest pewne - nie będzie łatwo złapać te potwory
alareipan pisze:Rabarbar możesz zdradzić jakieś szczegóły? Zaczynam się niepokoić, bo Domino zedytował posty!
alareipan pisze:Dzięki, napiszę do thora.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 386 gości