Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 08, 2010 19:25 Re: Kasa K.II-138 szt.+74 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

jestem w warszawie
uzbieralam troche puszek, nie jest tego duzo
tyle co zdolalam w kilka dni

czy ktos moze je odebrac?
jestem na ursusie.. do jutra, ale moj tz jest zawsze w ciagu tygodnia wiec odbior w innym terminie mozliwy
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Czw lip 08, 2010 21:47 Re: Kasa K.II-138 szt.+74 - Czy ktoś w URSUSIE może zabrać złom?

Jola ja nie mogę, ale zmieniłam tytuł - może się ktoś w Ursusie znajdzie?

A jak nie to w tygodniu napadnę męża ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt lip 09, 2010 9:19 Re: Kasa K.II-138 szt.+74 - Czy ktoś w URSUSIE może zabrać złom?

xxx
Ostatnio edytowano Nie lip 11, 2010 20:10 przez domino12, łącznie edytowano 1 raz

domino12

Od: Pon lip 05, 2010 8:43

Post » Pt lip 09, 2010 14:12 Re: Kasa K.II-141 szt.+68 - Czy ktoś w URSUSIE może zabrać złom?

Dzień dobry i dziękuję! :D

Dziękuję Joluce i Feryenne za dobrowolne haracze :lol: :1luvu: :1luvu: oraz duetowi Ryb-ka i Bonia7 za przelew bazarkowy :1luvu: :1luvu:

Licznik poszedł w górę, bo posłałam pieniądze do Domino12, Jaaany oraz _Bubu_.

_Bubu_ nie wiem czy dobrze pamiętałam, że u Ciebie 90. Jeśli więcej daj proszę znać.

alareipan

Post » Sob lip 10, 2010 0:35 Re: Kasa K.II-138 szt.+74 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

alareipan pisze:Aga, jak kotka z Płońska będzie po, to po prostu ją wpiszę, zrobię -200 i postaram się szybko Ci spłacić... w ratach :roll: Przecież też musisz z czegoś żyć :ok: A złom też zbieram :D :ok: :ok:

spoko, sama Ci te raty chciałam zaproponować :) Ania pisała, jak już zdążyłam dobitnie wyrazić swoje niezadowolenie, że kotka jednak była w ciąży- 6 płodów, a szybka kastracja uratowała jej życie, bo coś było nie tak. Zabieg kosztował ponad 200, ale właścicielka kotki widząc, jak poważna jest sprawa, zgodziła się pokryć różnicę.

W Wawie trzeba zawieźć pod Wawę, a jak już się wybierać, to trzeba mieć sporo. Myślę, że na razie zostaniemy przy złomie i metalach kolorowych - to prawie wszyscy możemy sprzedać w swojej okolicy.

to ja na razie mogę zbierać, tylko będę wdzięczna za namiary na to pod Wawą ;)

a co do złomu- zależy, ile go jest, nie mam samochodu, ale worek puszek mogę do skupu odstawić (łącznie ze swoim - akcja sprzątanie świata przynosi wymierne efekty) :)

Papierek krakowski doszedł? :)

domino12, jak pewnie wiesz- (ewentualna) ciąża nie jest przeszkodą dla kastracji, mam nadzieję, że do końca lipca uda się zebrać pieniądze na Wasze kotki :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob lip 10, 2010 9:11 Re: Kasa K.II-141 szt.+68 - Czy ktoś w URSUSIE może zabrać złom?

Witam :D Czy mogłabym się dopisać do kolejki w Kasie? Mam pod blokiem kilka kotów do sterylizacji/kastracji, trudno dokładnie określić ile, bo po pierwsze - wszystkie czarne, po drugie - migrują na i z pobliskich ogródków działkowych. Dziękować wszystkim bogom na razie nie mnożą się jakoś na potęgę (w ostatnim czasie jeden miot, jednokociakowy). Na ten cel wystawiłam już bazarek, będę wystawiać następne i jestem w trakcie szukania kontaktu do 'promocyjnego' weta :lol: Jedno jest pewne - nie będzie łatwo złapać te potwory :roll:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie lip 11, 2010 5:58 Re: Kasa K.II-141 szt.+68 - Czy ktoś w URSUSIE może zabrać złom?

Witam
Mam pytanie do domino

domino12 pisze:Byłem wczoraj u pani Kasi .Dowiedziałem się że jest jedna bura kotka która już w tym roku miała raz koty .Ale zdechły bo nie wiadomo było gdzie je ma. A teraz znów się koło niej kocur kręci.Miałem ze sobą aparat ale nie miałem jak zdjęcia zrobić bo tej burej kotki nie było bo gdzieś poszła.Ja z panią Kasią się po 15 zł poskładamy to teraz tylko 5Ozł nam potrzeba .Bo już 30 zł mamy .

Czy pani Kasia mieszka na ul. Majchrzyka?

rabarbar

Od: Czw cze 15, 2006 10:32

Post » Nie lip 11, 2010 11:37 Re: Kasa K.II-141 szt.+68 - Czy ktoś w URSUSIE może zabrać złom?

Kotkę, którą miałam sterylizować przed adopcją- nie oddaję. Stwierdziłam, że warto poszukać jej lepszego domku ;) Sterylka za kilka dni.
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie lip 11, 2010 20:30 Re: Kasa K.II-142 szt.+67 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Po pierwsze dziękuję Dagmarze-oldze! :1luvu: Przelew dotarł :D

Dzyśka pisze:Witam :D Czy mogłabym się dopisać do kolejki w Kasie? Mam pod blokiem kilka kotów do sterylizacji/kastracji, trudno dokładnie określić ile, bo po pierwsze - wszystkie czarne, po drugie - migrują na i z pobliskich ogródków działkowych. Dziękować wszystkim bogom na razie nie mnożą się jakoś na potęgę (w ostatnim czasie jeden miot, jednokociakowy). Na ten cel wystawiłam już bazarek, będę wystawiać następne i jestem w trakcie szukania kontaktu do 'promocyjnego' weta :lol: Jedno jest pewne - nie będzie łatwo złapać te potwory :roll:

Dzyśka niestety obecnie lista jest wstrzymana - nie dopisuję kotów, dopóki nie spłacę aktualnego megadługu :( Zapraszam, jak wszystko znowu ruszy do przodu, co mam nadzieję nastapi już wkrótce.

Kinia, ale rozumiem, że na tę Twoją kocię już słałam kasę. Tak?

Rabarbar możesz zdradzić jakieś szczegóły? Zaczynam się niepokoić, bo Domino zedytował posty! :?

alareipan

Post » Nie lip 11, 2010 20:41 Re: Kasa K.II-142 szt.+67 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Witam
Myślę, że istnieją sposoby na przywrócenie postów Domina i wiesz komu przekazałaś pieniądze
Popytaj thora może coś wie, do thora fundacji zwracł się domino12

rabarbar

Post » Nie lip 11, 2010 22:37 Re: Kasa K.II-142 szt.+67 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

Dzięki, napiszę do thora.

alareipan

Post » Nie lip 11, 2010 22:40 Re: Kasa K.II-142 szt.+67 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

alareipan pisze:Kinia, ale rozumiem, że na tę Twoją kocię już słałam kasę. Tak?

Tak. Już wysłane :)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie lip 11, 2010 22:59 Re: Kasa K.II-142 szt.+67 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

alareipan pisze:Rabarbar możesz zdradzić jakieś szczegóły? Zaczynam się niepokoić, bo Domino zedytował posty! :?

wniosek- trzeba cytować, na wszelki wypadek. Swoją drogą niefajna sytuacja :?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 12, 2010 5:58 Re: Kasa K.II-142 szt.+67 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

alereipan - mówi się trudno, poczekam, sytuacja nie jest mocno pilna, bo sporo tych kotów jest dość młodych i średnio się płodzą. A samca alfa wykastruję za swoje i na pewno pójdzie pierwszy, niech ja go tylko dorwę :twisted:
Trzymam kciuki za spłatę długów :ok:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pon lip 12, 2010 8:34 Re: Kasa K.II-142 szt.+67 - Blokuję listę :( Muszę spłacić dług.

alareipan pisze:Dzięki, napiszę do thora.

Czy thor rozwiał Twoje wątpliwości?

rabarbar

[poprzednia][następna]