Wyrzucony kot!W-wa złapany w DT u alix76!Koniec watku:-))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 10, 2010 13:34 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

O Kici już wiadomo, że jest Kitkiem :lol: Wszystko z nim w porzadku, testy wyszły pomyślnie, został zaszczepiony, pazurki obcięte. Dokładniej wszystko jednak napisze Agnieszka jak dotrze do sieci.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob lip 10, 2010 13:35 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

Przede wszystkim, że to kocurek :twisted: ... po kastracji, więc faktycznie, jaj nie było :twisted:
Poza tym zdrów i żwawy - aż musiał dostać uspokajacz w doopcię, bo ponoć się stawiał :twisted: - FIV/Felv (-) :dance: , zdrów i czyściutki!
Najwidoczniej przeszkadzał przed urlopem ... może zwiał, ale chyba by go ktoś szukał?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lip 10, 2010 17:54 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

aga odpoczywa pewnikiem i dopieszcza swoje gadziny.
Magda jak niedoszła włascicielka ? wie już?

Kocurek przebudził sie, foty będą?
Współczuję powrotu świadomości.Takie stany odmienne mu sie trafiają.Zasypia gdzie indziej budzi znowu w innym miejscu. Jak zdrowy an umyśle facet moze dobrze to znosić.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 10, 2010 18:35 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

Wie, ja też padłam ... Czarny ocknął się w siedzi pod łóżkiem :roll: - muszę iść po zakupy i nie chce mi się myśleć o wyciąganiu go z tamtąd. Piękny okaz, będzie dobrze :mrgreen:

alix76

Post » Sob lip 10, 2010 18:57 Re: Wyrzucony kot! POMOCY!!! Warszawa!!!

iwona66 pisze:
Patmol pisze:Śliczny Obrazek

a mnie wygląda na chłopaka ,tak z mordki :mrgreen: :|

niezła jesteś :D

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Sob lip 10, 2010 19:06 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

Iwona od dzisiaj ma medal. :D
Ja już więcej o żadnym kocie przywożonym do lecznicy nie powiem jakiej jest płci. Statystycznie częściej weryfikują niż się zgadza. :lol:

Alix, zostawiałam go u Ciebie w izolatce kuchennej i nie widziałam w tej izolatce żadnego łóżka. Przemeblowałaś w międzyczasie? :lol:

Chłopak jest śliczny. :1luvu: I młody, najwyżej dwuletni. Zdrowy. :ok: Nadaje się do adopcji od ręki. Pacyfikatora musiał dostać, bo przytulanki to on lubi, pogadać też, ale pan doktor to niech się do nie zbliża. Zajrzenie pod ogon było ostatnią rzeczą, na którą się zgodził dobrowolnie. :mrgreen:

Alix, przemyślałam sprawę, Gerald to nie jest brzydkie imię. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lip 10, 2010 19:23 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

Kot się przemeblował :twisted: jak spałam - wszyscy spali i go nie zamknęłam. Wiecie, jak fajnie wczołgiwać się po łóżko 140x200 w ten upał? Gerald ... chociaż coś mi troszkę nie leży :wink: , jeszcze pomyślę, najbardziej pasuje Bond, James Bond ... trzepnął mnie łapą i oprotestował :twisted: . Teraz siedzi w zamkniętej kuchni na blacie, z miseczką wody z kostką lodu i spodeczkiem mokrej Animondy - idę na zakupy, mam nadzieję, że jak wrócę, to chociaż 1 miska będzie pusta.

alix76

Post » Sob lip 10, 2010 23:39 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

No i jak :?: Zjadł trochę :?:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Nie lip 11, 2010 8:38 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

Facecik jest charakterny istotnie. Śliczny do tego bardzo. Taki gotowiec adopcyjny..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie lip 11, 2010 11:26 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

:twisted: na razie, to muszę miarkować głaski, bo obrywam łapą, zębami i sykiem :twisted: . No widać, że chłopak skołowany.
Noc spędził w izolatce, mokrego nie ruszył :roll: ale chyba chrupnął suchego, sioo było. Teraz ma łyskacza pod nosem, też bez efektu, ale chlipał wodę, więc chyba jest nieźle. Upał, moje też mało jedzą. Rano koty zajrzały do kuchni, zostały osyczane. Kot nie bardzo zachwycony na razie moją osoba, ale nie boi się ani pralki ani miksera :twisted: , dzika dzicz, naprawdę.
Teraz wszyscy śpią nietomni, zaraz im pomogę, Mefista (jednak nie Gerald - tamten był "białym wilkiem" a to czarne jak smoła :twisted: ) zamknęłam w kuchni, niech ma komfort. Dał się głasnąć 3 razy bez syczenia!

Po dalsze info zapraszam na mój wątek, link w podpisie :wink:

alix76

Post » Nie lip 11, 2010 18:55 Re: Wyrzucony kot!W-wa os.Jerozolimskie Ursus!ZŁAPANY!

Zamykamy wątek.
Reszta szczegółów z burzliwego życia przystojniaka na tym watku:
viewtopic.php?f=1&t=99004&p=6184057#p6184057

Dzięki wielkie wszystkim za pomoc! :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia]