Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:U mnie też jeden słodziak, ma trochę więcej niż 5 dni, ale kto by się takimi szczegółami przejmował
Rakea pisze:OKI pisze:U mnie też jeden słodziak, ma trochę więcej niż 5 dni, ale kto by się takimi szczegółami przejmował
i co karmisz go co i rusz - z masowaniem i podcieraniem?![]()
te moje 4 siedzą przy cycu praktyczne bezendu...
tillibulek pisze:czesc dziewczyny, ano barfowo, bo chcialoby sie, zeby kotecki sie zdrowo odzywialy, a poza tym to faktycznie taniej wychodzi![]()
wczoraj wieczorem zostawilam im troche mieszanki z wkładką z indyka i z dwóch misek w nocy zniknelo, tylko w jednej zostalo - wiec moze bedzie dobrze
co do tego mielonego miesa, to nie wiem jak inaczej te suplementy mają sie na miesie trzymać - mozesz powiedziec, margaretka, ile wody wlewasz? dajesz tez zoltko do mieszanki? moze następną sprobuje bez mielonego, bo moje w sumie nieprzyzwyczajone do mielonego.... maszynki na razie tez nie mam, ale jakby mialy nie jesc mielonego, to na czort mi ta maszynka
Blusik pisze:A dlaczego Wy dajecie Colon C? Nie lepiej najzwyklejsze warzywka, a Colon zostawić na sytuację jak coś niedobrego bedzie się działo?
Rakea pisze:tilli uwierz mi, zawsze może być lepsza pensja, kupicie wtedy 200ha, wybudujecie chałupę 2000m2 i TZ kotów nie będzie specjalnie spotykał
kalair pisze:Miłego wypoczynku Madziu!
tillibulek pisze:ja daje warzywka, bo jesli mozna dac cos naturalnego, to na pewno bedzie lepsze niz chemia...
ale do tego mojego przepisu nie dodaje się alg, ani Fortain... ja stosuje easyBARF, wiec tez inne suplementy daje sie dodatkowo...
generalnie to na razie nie barfujemy - kicie zjadly mieszanke tylko jak wrzucilam do niej dodatkowo sporo indyka - ale indyk sie skonczyl, a pol sloiczka mieszanki zostalo, wiec dalam im samą i tak daje i chowam (do lodowki), a one wciaz niezainteresowane - sypnelam kilka chrupek na wierzch, ale tez zostaly wybrane tylko te, ktore nie zostaly skażone mieszanką
od jutra wracają na "normalne" zywienie, bo wiadomo, ze sasiad nie bedzie cudował, czyli puchy i suche, a dopajaniem zajme się po urlopie, bo widze, ze te mieszanki z cytrynianem wapnia na razie nie mają niestety jak na Ruby zadzialac![]()
Dziewczyny moje kochane, zegnam sie przed urlopem, wyjezdzamy rano, wracamy w czwartek wieczorkiem - buziakow moc - dzieki, ze odwiedzacie wąteczek i sluzycie dobra radą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tillibulek pisze:Ciekawe te Twoje sukcesy walki z kryształami. Zachecilo mnie to do dopajania na sile. Ale dawalas samą wode? Czy wode z czyms? np. z witaminą c w kropelkach??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości