[Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderator: DoBo

Post » Sob lip 10, 2010 20:34 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

majast pisze:
danunka pisze:sierpniowa klubu Amber będzie w tym samym miejscu ?
jak wygląda ta hala ?

Sierpniowa jest w tej samej hali (hala tenisowa na ul. Haffnera).
Byłam tam na zeszłorocznej wystawie CCA i niestety przy ciepłej, słonecznej letniej pogodzie w hali było duszno :(

to jest ta stara hala balonowa ?
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Sob lip 10, 2010 21:15 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

FANCIOLKU MARZENKO i MARKU wielkie gratulacje za BOB 1 w SOPOCIE,ELBACZIO STAN-BOR.PL i KALAHARI LINGORA.PL też mile to miasto wspominają i swoje sukcesy,choć nie takie jak wasze,trzymam kciuki za jutrzejsze zmagania i powodzonka życzę. :ok: :ok: :ok: za wasze zdrówko :piwa:
Obrazek

Kocilla*PL

Od: Nie maja 17, 2009 15:01

Post » Sob lip 10, 2010 21:25 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

danunka pisze:
to jest ta stara hala balonowa ?

Nie.
To jest nowa hala , troszkę mniejsza od starej .
Na tej balonowej to chociaż przewiew był.
Obrazek

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Sob lip 10, 2010 21:33 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

Dzięki :kotek:
poczytałam troszkę na portalu SOKOLIm WZROKiem o kilku poprzednich wystawach (zdjęcia kotów super :D ) i warunkach na tej hali :(

danunka

Post » Sob lip 10, 2010 21:35 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

MOze ktos robil zdjecia ? Wprawdzie BRI bylo malo,ale moze ktos focil III kat - bede tez wdzieczna za zdjecia !! :ok: :P

A mozesz dac linka abysmy i my te zdjecia poogladali :P
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Sob lip 10, 2010 21:55 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

Kocilla*PL pisze:FANCIOLKU MARZENKO i MARKU wielkie gratulacje za BOB 1 :

Przyłączam się do gratulacji
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Sob lip 10, 2010 21:58 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

ja też :piwa:

caminada

Od: Pt lip 25, 2008 10:54

Post » Sob lip 10, 2010 22:10 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

gratulacje dla zwycięzców :)))
Ostatnio edytowano Nie lip 11, 2010 6:38 przez Archidvx, łącznie edytowano 1 raz

Archidvx

Od: Pon cze 28, 2010 6:29

Post » Nie lip 11, 2010 6:27 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

filmy już zamieszczone :), kolejny dzień darmowej sauny się zapowiada
romeojantar.pl.tl

elza030

Od: Pon wrz 14, 2009 6:56

Post » Nie lip 11, 2010 8:10 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

Gdzie są zamieszczone filmy ? Czy mogłabyś podać link ?
Obrazek

Goya

Od: Śro sie 10, 2005 12:04

Post » Nie lip 11, 2010 8:53 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

CZANKRA pisze:MOze ktos robil zdjecia ? Wprawdzie BRI bylo malo,ale moze ktos focil III kat - bede tez wdzieczna za zdjecia !! :ok: :P

A mozesz dac linka abysmy i my te zdjecia poogladali :P

Mam full zdjęć, ale wrzucę je dopiero jak mi net w domu zreperują, co mam nadzieję nastąpi nie później niż we wtorek...

CCS ma pecha co do pogody - co robi wystawę, to upały nieziemskie. Ale BoB 2 rekompensuje wypocone 3kg ;)

Xarthias

Od: Pon sty 21, 2008 12:02

Post » Nie lip 11, 2010 9:15 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

Xarthias pisze:..

CCS ma pecha co do pogody - co robi wystawę, to upały nieziemskie.

chyba taka pogoda nie jest pechowa ,szczególnie latem :wink: może hala nie jest odpowiednio przygotowana na ten skwar :kotek:

danunka

Post » Nie lip 11, 2010 10:12 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

danunka pisze:
Xarthias pisze:..

CCS ma pecha co do pogody - co robi wystawę, to upały nieziemskie.

chyba taka pogoda nie jest pechowa ,szczególnie latem :wink: może hala nie jest odpowiednio przygotowana na ten skwar :kotek:

No, dla turystów to na pewno nie pechowa :)
Wydaje mi się, że organizatorzy woleliby jednak "nieco" gorszą, żeby znudzone tłumy turystów przychodziły zwiedzać, a nie smażyły się na plaży. A i kotom byłoby nieco lżej :)
Hala jest do ......, to fakt. Nie rozumiem, czemu oba sopockie kluby tak się na nią upierają. Ani nie jest dobrze położona (brak parkingów, spory kawałek od deptaków itp), ani atrakcyjna cenowo, ani nie klimatyzowana (są nawiewy, ale tylko z... ciepłym powietrzem), zaplecze sanitarne takie sobie itp itd. Mam nadzieję, że na przyszły rok rozejrzą sie za lepszą lokalizacją (może Targi, może AWFiS...).

Xarthias

Od: Pon sty 21, 2008 12:02

Post » Nie lip 11, 2010 13:52 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

hala jest zupełnie nie przystosowana dla oglądających, nie pisze tu już o wystawcach, jak zawsze o tej porze gnam na złamanie karku na wystawę, zazwyczaj jestem przez dwa dni jej trwania niestety tym razem odpuściłam jeden dzień i myślę że zadziałał tu instynkt samozachowawczy. Na hali panuje taka duchota, że gdy tylko weszłam (nie należe do wrażliwców) nie mogłam oddychać. Widok ziejących kotów w klatkach przyprawił mnie o lekki szok 8O , do tego powietrze stało, nikt nie pomyślał o wentylatorach, które ustawione na rogach hali chociaż mieliłyby to afrykańskie powietrze. Do tego niektóre koty pozakrywane folią, o zgrozo!! Prawa zwierząt do "ludzkich" warunków były tu ewidentnie złamane i ja jako oglądająca a za kilka lat potencjalny wystawca nie pojadę na tę halę w taką pogodę nawet gdyby udział byłby bezpłatny...

bilety bardzo drogie jak na polskie realia i te warunki które zafundowali organizatorzy, 10zł normalny i 5zł ulgowy, wolałabym dołozyć i iść z dziećmi do kina

jedno dobre, że dzis jak widać wielu wystawców sobie odpuściło, klateczki puste, ważniejsze zdrowie kociąt niż packz karmy i medal :lol:

mamaroksany

Od: Wto lut 10, 2009 10:41

Post » Nie lip 11, 2010 14:24 Re: [Wystawa] SOPOT 10-11.07.2010

Wczoraj wróciłam ok 17 dziś już o 13. Nawet gdyby wystawa była bezpłatna w przyszłym roku to się na niej nie pojawię! W sobotę na miejsce dotarłam ok. godziny 9. Zajeżdżam na parking, a tam? "Czy jest Pani na specjalnej liście??" JAKA ZNÓW LISTA!!?? Mam płacić za parking na ulicy jak już i tak zapłaciłam za udział w wystawie?? Poszłam wyjaśnić sprawę do organizatora...Pana antoniego kondeja i usłyszałam: "mogła Pani przyjechać wcześniej to by Pani miała miejsce!!" :/ cóż...i tacy ludzie też bywają, pomyślałam.Weszłam na salę i z trudem odnalazłam swoją klatkę. Obok klatki z numerem 1 była klatka z numerem 160! Nijak do ładu dojść nie było można. Ale trudno...pełna zapału i radości (jeszcze!) zabrałam się do dekorowania swojej klatki. Po czym zapragnęłam po prostu usiąść. I tu zaczął się problem nie do pokonania. Okazało się że krzeseł nie ma!! od oganizatorki usłyszałam ze zaraz będą, już jadą do nas. Po bardzo długim czasie poszłam znów do "przemiłego" antoniego kondeja zapytać co z krzesłem?? pan antoni nerwowym głosem: "Nie ma i nie będzie!!!" Otworzyłam szeroko oczy ze zdziwienia i wręcz zastanawiałam się czy dobrze słyszę? Czy to w ogóle do mnie ten człowiek odpowiada??? Zdegustowana odeszłam. Czara goryczy przelała się dziś, gdy podeszłam znów do antoniego kondeja zapytać o przedłużacz, ponieważ miałam już dziś swoj wentylator...I dziś już nie byłam zdziwiona odpowiedzią ani zachowaniem gburowatego organizatora, który z wyższością i podniesionym głosem odparł: "Tu wszyscy zaopatrują się sami!!!!!". Nie potrafię powstrzymać się, by tego nie napisać...nawet jeśli ten człowiek nie miał tego krzesła, przedłużacza etc. to czy nie można po prostu spokojnym i w miarę miłym głosem powiedzieć: przykro mi, nie mogę Pani pomóc?? Rozumiem, że jest organizatorem, ma mnóstwo na głowie i ciągle ktoś od niego czegoś chce ale do jasnej cholery od tego on jest !! Ponadto, nie jestem szczeniarą za przeproszeniem, żeby tak mnie potraktować...jak śmiecia i bez namiastki szacunku. Najwyraźniej temu człowiekowi przydałoby się kilka powtórek z lekcji w szkole podstawowej, gdzie uczono elementarnych zasad dobrego wychowania i szacunku do ludzi, już nie mówię o szacunku mężczyzny do kobiety...bo zapewne pan antoni nie zdaje sobie sprawy z takich rzeczy. Jestem zdegustowana, zszokowana a wręcz wstrząśnięta, że zdarzają się tacy "oganizatorzy". wyrazy współczucia dla członków ccs.
ps. animal planet rzeczywiście dawało rewelacyjne niespodzianki hodowcom! :/

Kicia:)

Od: Nie lip 11, 2010 13:38

[poprzednia][następna]