Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Marikita, 'skrzywienie zawodowe' nakazuje mi wyrazić nadzieję, że ten koci ogon po użyciu został dokładnie wypłukany z tuszu, który jest trujący i kot nie musiał sam doczyszczać sobie unurzanej końcówki.![]()
[...]
Agn pisze:Marikita, 'skrzywienie zawodowe' nakazuje mi wyrazić nadzieję, że ten koci ogon po użyciu został dokładnie wypłukany z tuszu, który jest trujący i kot nie musiał sam doczyszczać sobie unurzanej końcówki.CIACH!
Mrata pisze:ŁomatkoboskoPucusiem malują ??? Śp Wyjczyk, poza niepodważalnym talentem do masakrowania istot ludzkich, raz pokazał talent artystyczny. Mianowicie "przesaneczkował" od kuwety przez korytarz i kapeć wuja aż na koniec kuchni. Wuj się ucieszył- "Zobacz, ludzie malują stopami, ustami, a my mamy kota, który maluje d...". Twórczość jednak ustała, bo artysta został solidnie odrobaczony.
Agn pisze: Twoje myślenie jest jak najbardziej słuszne - nie ma nic bardziej naturalnego niż kurara.
jarekm pisze:Agn pisze: Twoje myślenie jest jak najbardziej słuszne - nie ma nic bardziej naturalnego niż kurara.
?????????????????????
Jakiś czarny humor
Czy poszukiwanie ofiary na wypróbowanie kurary
Kurcze gdzie się wejdzie to jakiś taki podły nastrój.
Życie do d...
Świat do d...
Strach wchodzić
Koty też jakieś takie wczorajsze
tylko leżą a jak wstaną to tylko po to by przywalić innemu
chyba to przez temperaturę
+31 w cieniu
Na słońcu to powoli skali brakuje i tak sobie czekam aż ta skala się skończy
rozwali termometr to se ten spirytus poliże co wykapie
może będzie weselej
mam nadzieję że to zabarwienie na czerwono
to nie kurara