GANG MIKUSIA...Franek czeka na kastrację ;p

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 21:19 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Gosiu - ciężko mi powiedzieć :(
Niestety śmiertelność kociąt ze schroniska jest bardzo duża.
W klacie siezą jeszcze Oskarek i Alek - barzo bym chciała aby żyli i przeżyli to wszystko. Robię co mogę, reszta należy o nich samych :|
Walczę o każdego z nich bez wyjątku...........czasem przegrywam :cry: :cry: :cry: :cry:
MIKUŚ

Post » Śro lip 07, 2010 6:44 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

MIKUŚ pisze:Gosiu - ciężko mi powiedzieć :(
Niestety śmiertelność kociąt ze schroniska jest bardzo duża.
W klacie siezą jeszcze Oskarek i Alek - barzo bym chciała aby żyli i przeżyli to wszystko. Robię co mogę, reszta należy o nich samych :|
Walczę o każdego z nich bez wyjątku...........czasem przegrywam :cry: :cry: :cry: :cry:

Trzymam kciuki za Twoje starania i za życie maluchów- to takie niesprawiedliwe :cry:
Ja w każdym razie oferuję Ci pomoc taką jak wiesz...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro lip 07, 2010 22:51 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

No i czas na fotki :wink:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
MIKUŚ

Post » Śro lip 07, 2010 22:56 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

KTO POKOCHA, KTO DA SZANSE.......

Obrazek
MIKUŚ

Post » Czw lip 08, 2010 10:31 Re: GANG MIKUSIA../7 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

No co ci powiem ,to ci powiem ,ale z Astruni grubaśna foczka się zrobiła.Ale dziewczyna piekna :ok:
Ja pamiętam Astrę jeszcze z kociarni zaświerzbioną
Obrazek
i ten jej wzrok pełen rezygnacji:(
Obrazek

Proszę jak normalne domowe warunki potrafią czynić cuda :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 09, 2010 8:04 Re: GANG MIKUSIA../7 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Gangulce budzimy się :P
Hopsać tam po Mikusiu hopsać :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lip 09, 2010 11:32 Re: GANG MIKUSIA../7 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Dziś Mikołaj uczył się latać.
Chłopak wlazł mi o powleczonego koca. Baśka przebuziła się o 4-5 nad ranem iii............było mi zimno i ciągnę ten koc i ciągnę. Leżał na ziemi. Jakiś taki ciężki się wyawał. Upał znowu na połogę. Się wkurzyłam i z całym impetem wciągnęłam koc a tam w śroku rozwalony i dumny z siebie Mikołaj. Całe szczęście że na Łóż ku wylądował :ryk:
MIKUŚ

Post » Pt lip 09, 2010 11:36 Re: GANG MIKUSIA../7 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

MIKUŚ pisze:Dziś Mikołaj uczył się latać.
Chłopak wlazł mi o powleczonego koca. Baśka przebuziła się o 4-5 nad ranem iii............było mi zimno i ciągnę ten koc i ciągnę. Leżał na ziemi. Jakiś taki ciężki się wyawał. Upał znowu na połogę. Się wkurzyłam i z całym impetem wciągnęłam koc a tam w śroku rozwalony i dumny z siebie Mikołaj. Całe szczęście że na Łóż ku wylądował :ryk:

Aż się dziwie że młynka nie zakręciłaś :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lip 19, 2010 22:26 Re: GANG MIKUSIA../7 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Gangulce wszamają wszystko co się da..... 8O Oprócz konserw mięsnych i kurczaków, jajek, serów wciąż cyckają mamkę zastępczą czyli Doris.

Złapane dziś na gorącym uczynku bez Onyksa - Onyks to już kawaler ma 3 miesiące :wink:

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro lip 21, 2010 10:26 Re: GANG MIKUSIA../7 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Stołówka otwarta.
Tak wyglądają : śniadanie, obiad i kolacja. :lol:
Wszyscy Gangsterzy.
Obrazek

Obrazek

Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro lip 21, 2010 12:43 Re: GANG MIKUSIA../7 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Różyczka :lol:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro lip 21, 2010 12:54 Re: GANG MIKUSIA../7 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

MIKUŚ pisze:Różyczka :lol:

Obrazek

Śliczna Rózyczka i reszta gangulców też :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]