Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Sika - o ile napoi się ją na siłę![]()
Dziś w nocy zrobiła co prawda kilka podejść do miski z wodą, ale tylko po to, żeby pojeździć sobie tą miską po podłodze
Wielbłądzio pisze:Cholera, całe cielsko coraz bardziej mnie swędzi, drapię się już do krwiŻeby przekonać się, czy to od wody, powinnam zrobić doświadczenie: w ogóle przestać się myć
![]()
Wielbłądzio pisze:Cholera, całe cielsko coraz bardziej mnie swędzi, drapię się już do krwiŻeby przekonać się, czy to od wody, powinnam zrobić doświadczenie: w ogóle przestać się myć
![]()
Wielbłądzio pisze:Mam dosyć. Wreszcie uszyję sobie tę mufkę
Aleba pisze:Wielbłądzio pisze:Mam dosyć. Wreszcie uszyję sobie tę mufkę
Latem?
To chyba w ramach umartwiania się
Wielbłądzio pisze:A może ta wysypka zrobiła mi się od upału, tzn. od potu? Dziś chłodniej i prawie mnie nie swędzi... Za to spać chce się niemiłosiernie
![]()
Plusz rano przewalił suszarkę z praniem. Ile to już razy obiecywałam sobie, że nigdy więcej nie wpuszczę go do sypialni
kalair pisze:Wielbłądzio pisze:A może ta wysypka zrobiła mi się od upału, tzn. od potu? Dziś chłodniej i prawie mnie nie swędzi... Za to spać chce się niemiłosiernie
![]()
Plusz rano przewalił suszarkę z praniem. Ile to już razy obiecywałam sobie, że nigdy więcej nie wpuszczę go do sypialni
Bardzo możliwe Kasiu. Zaparz sobie mocny napar z rumianku, onświetnie lagodzi swędzenie.
I pij drożdże-dwie godziny po jedzeniu wieczorem. 3 dkg na szklankę wody, i łyżeczka cukru. Rozrabiasz i czekasz , aż sfermentuje. Prawie jak piwo!
bubor pisze:Może ten ktoś chciał Ci ułatwić zadanie przy ewentualnym oddawaniu jego siooo do badań , zamiast łapać co trzeba zrobił Ci gotowca![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości