DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 17:40 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Tak, z samym sikaniem OK. Też odetchnęłam, bo obawiałam się, że może nadal być zatkana.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lip 06, 2010 19:30 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Wielbłądzio pisze:Sika - o ile napoi się ją na siłę :roll:
Dziś w nocy zrobiła co prawda kilka podejść do miski z wodą, ale tylko po to, żeby pojeździć sobie tą miską po podłodze :twisted:

ważne, że sika! :ok:
pić zacznie :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto lip 06, 2010 19:40 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Jeżeli do weekendu się schłodzi, spróbuję przetrzymać Królewnę bez pojenia i zobaczymy, czy sama zaskoczy. Cały przyszły tydzień mam urlop, więc również będę miała więcej czasu na obserwację.

Cholera, całe cielsko coraz bardziej mnie swędzi, drapię się już do krwi :roll: Żeby przekonać się, czy to od wody, powinnam zrobić doświadczenie: w ogóle przestać się myć :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lip 06, 2010 19:43 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Wielbłądzio pisze:Cholera, całe cielsko coraz bardziej mnie swędzi, drapię się już do krwi :roll: Żeby przekonać się, czy to od wody, powinnam zrobić doświadczenie: w ogóle przestać się myć :twisted:

ja tak mam po mandarynkach (które nota bene uwielbiam.... :roll:)
mnie pomaga calcium w tabletkach - przez kilka dni duże dawki :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto lip 06, 2010 19:53 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Też właśnie od dzisiaj piję :roll:

Wielbłądzio

Post » Wto lip 06, 2010 20:04 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Wielbłądzio pisze:Cholera, całe cielsko coraz bardziej mnie swędzi, drapię się już do krwi :roll: Żeby przekonać się, czy to od wody, powinnam zrobić doświadczenie: w ogóle przestać się myć :twisted:

Możesz też zacząć kąpać się mleku jak Kleopatra :mrgreen: Chociaż nie wiadomo co gorsze: warszawska woda, czy mleko UHT ;)

Tak na serio, to na skórę możesz stosować oliwkę. Najlepsza byłaby Ozonella, można zamówić w aptece, ale jest dość droga. http://vitamarket.pl/p4015-OZONELLA-oli ... 00-ml.html

Kciuki za Królewnę :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lip 07, 2010 8:43 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

A może ta wysypka zrobiła mi się od upału, tzn. od potu :roll: ? Dziś chłodniej i prawie mnie nie swędzi... Za to spać chce się niemiłosiernie :oops:

Plusz rano przewalił suszarkę z praniem. Ile to już razy obiecywałam sobie, że nigdy więcej nie wpuszczę go do sypialni :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro lip 07, 2010 17:14 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Tego się nie da wykluczyć Wielbłądziu :roll: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lip 08, 2010 8:41 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

KTOŚ przeszedł samego siebie. W nocy nalał do stojącego na szafce w kuchni kubka z wodą :twisted: Zorientowalam się po tym, że nie wcelował idealnie - nalane było też wokoło kubka i na ścianę. Gdyby nie było, prawdopodobnie zechciałabym ową wodę wypić :roll:
Poza tym w kwestii obszczywania standard: ścianka szafki śmietnikowej i szafka w korytarzu.

Mam dosyć. Wreszcie uszyję sobie tę mufkę :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 08, 2010 8:46 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Wielbłądzio pisze:Mam dosyć. Wreszcie uszyję sobie tę mufkę :twisted:

Latem?
To chyba w ramach umartwiania się ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw lip 08, 2010 10:11 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Aleba pisze:
Wielbłądzio pisze:Mam dosyć. Wreszcie uszyję sobie tę mufkę :twisted:

Latem?
To chyba w ramach umartwiania się ;)

Ależ skąd. Będzie jak znalazł na mroźną zimę :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 08, 2010 16:13 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Może ten ktoś chciał Ci ułatwić zadanie przy ewentualnym oddawaniu jego siooo do badań , zamiast łapać co trzeba zrobił Ci gotowca 8) :wink:

bubor

Post » Czw lip 08, 2010 16:48 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

Wielbłądzio pisze:A może ta wysypka zrobiła mi się od upału, tzn. od potu :roll: ? Dziś chłodniej i prawie mnie nie swędzi... Za to spać chce się niemiłosiernie :oops:

Plusz rano przewalił suszarkę z praniem. Ile to już razy obiecywałam sobie, że nigdy więcej nie wpuszczę go do sypialni :twisted:

Bardzo możliwe Kasiu. Zaparz sobie mocny napar z rumianku, onświetnie lagodzi swędzenie.
I pij drożdże-dwie godziny po jedzeniu wieczorem. 3 dkg na szklankę wody, i łyżeczka cukru. Rozrabiasz i czekasz , aż sfermentuje. Prawie jak piwo! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 08, 2010 16:52 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

kalair pisze:
Wielbłądzio pisze:A może ta wysypka zrobiła mi się od upału, tzn. od potu :roll: ? Dziś chłodniej i prawie mnie nie swędzi... Za to spać chce się niemiłosiernie :oops:

Bardzo możliwe Kasiu. Zaparz sobie mocny napar z rumianku, onświetnie lagodzi swędzenie.
I pij drożdże-dwie godziny po jedzeniu wieczorem. 3 dkg na szklankę wody, i łyżeczka cukru. Rozrabiasz i czekasz , aż sfermentuje. Prawie jak piwo! :mrgreen:

Prawie robi różnicę jak to kiedyś w reklamie mawiano :lol: :wink:

bubor

Post » Czw lip 08, 2010 17:10 Re: Co Dranie to Dranie. Królewna nadal strajkuje :(((

bubor pisze:Może ten ktoś chciał Ci ułatwić zadanie przy ewentualnym oddawaniu jego siooo do badań , zamiast łapać co trzeba zrobił Ci gotowca 8) :wink:

A po co miałabym jeszcze je badać, skoro wykonawca i tak idzie do uśpienia, zdrowy czy chory :twisted: ... ?

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]