Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 08, 2010 6:37 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Dodalam wczoraj Hugo Chaveza do wątku seniorków, ma tez ogloszenia na wp - na razie tylko tyle, bo ciagle mialam jakies zmiany w ogloszeniach dwoch burych siostrzyczek i zeszlo sie z tym duzo czasu...

oto Hugo (dla podczytujacych)
Obrazek

ma 12 lat - jest wykastrowany - nakolankowiec :mrgreen:
a ogolnie to spokojny i niewymagajacy wiele kicio :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lip 08, 2010 6:40 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

alareipan pisze:A teraz mam prośbę. Dziewczyny czy któraś z Was mogłaby popromować Reginę? Ona teraz jest na recydywie, a jeszcze tydzień temu była jeszcze w PA. Jest bardzo miła, ale to kot specjalnej troski. Regina już się tu kiedyś na wątku przewijała fotograficznie - taka biała w czarne łatki. Kiedyś wyglądała kiepsko, ale wiosną szło jej coraz lepiej. Ostatnio miała się super, ale znowu ją glut cofnął z PA
Obrazek Obrazek
Regina jest wysterylizowana, lubi inne koty i psy. Jest promowana na stronie schroniska (tam też jest jedno jej fajne zdjęcie), ale dobrze by było, żeby szybko trafiła do domu. Wszelkie konieczne info na temat Reginy mogę podesłać.

Na koniec żeby nie było tak pesymistycznie :roll: Ktoś adoptował wariatkę Lukrecję 8O Sapczoną przez ex-właściciela śliczną tri, zalegającą w PA, o której wspominałam Never i Edzinie. Mam nadzieję, że ten ktoś przeczytał wizytówkę i jej nie zwróci :roll: Do domu poszła też ulubienica Magaaaa i chłopak, którego miała na oku jedna z wolontariuszek ;)

ja wlasnie sie wczoraj juz troszke zabralam za oglaszanie Hugo, bo byl pierwszy w kolejce (w tych, ktorych wyslalas) - ale to w takim razie zajme sie teraz Reginą - poprosze info na maila tillibulek@o2.pl

strasznie sie ciesze, ze Lukrecja poszla do domciu :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: powodzenia, kiciu :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Czw lip 08, 2010 9:32 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Super, ze ogłoszenia ruszyły.
ja 'zdobyłam' trochę kocich witamin i dużo psich - w woelnej chwili podrzucę na Paluch!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw lip 08, 2010 10:06 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

wieczorem "zajmę się" Reginą :)
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Czw lip 08, 2010 10:11 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

qlenka pisze:wieczorem "zajmę się" Reginą :)

ja ustalam z Alareipan tresc ogloszenia, podeslalam jej propozycje - jak bede miala, to dam Ci znac, qlenko ;)

tillibulek

Post » Czw lip 08, 2010 10:21 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

tillibulek pisze:Dodalam wczoraj Hugo Chaveza do wątku seniorków, ma tez ogloszenia na wp - na razie tylko tyle, bo ciagle mialam jakies zmiany w ogloszeniach dwoch burych siostrzyczek i zeszlo sie z tym duzo czasu...

Obrazek

Jakie on ma piękne niebieskie oczy 8O :1luvu: !
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Czw lip 08, 2010 10:22 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

tillibulek pisze:
qlenka pisze:wieczorem "zajmę się" Reginą :)

ja ustalam z Alareipan tresc ogloszenia, podeslalam jej propozycje - jak bede miala, to dam Ci znac, qlenko ;)

dziękuję :1luvu: a teraz znikam do wieczora...
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Czw lip 08, 2010 11:12 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

tillibulek pisze:ja wlasnie sie wczoraj juz troszke zabralam za oglaszanie Hugo, bo byl pierwszy w kolejce (w tych, ktorych wyslalas)

Moge dostac tresc ogloszenia Hugo? I zdjecia jakies tez by sie przydaly. Nie chce mi sie szukac :(
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Czw lip 08, 2010 11:24 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

qlenka pisze:
tillibulek pisze:Dodalam wczoraj Hugo Chaveza do wątku seniorków, ma tez ogloszenia na wp - na razie tylko tyle, bo ciagle mialam jakies zmiany w ogloszeniach dwoch burych siostrzyczek i zeszlo sie z tym duzo czasu...

Obrazek

Jakie on ma piękne niebieskie oczy 8O :1luvu: !

naprawdę ma niebieskie????????? czy to tylko przekłamanie na zdjęciu? - bo jeśli tak, to absolutnie nietypowy kot! i w ogóle piękny jest :1luvu: - czemu Ania napisała wcześniej "niespecjalnie przystojny"??????? 8O

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lip 08, 2010 11:26 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

mpogorzelski pisze:
tillibulek pisze:ja wlasnie sie wczoraj juz troszke zabralam za oglaszanie Hugo, bo byl pierwszy w kolejce (w tych, ktorych wyslalas)

Moge dostac tresc ogloszenia Hugo? I zdjecia jakies tez by sie przydaly. Nie chce mi sie szukac :(

zdjecie mam tylko jedno to, ktore wkleilam - tresc bardzo proszę:

"Chavez nie jest już ani młody (12 lat), ani piękny, ale za to nie ma zbyt wygórowanych wymagań. Kocha spać. Właściwie niczym więcej się nie zajmuje ;-) W wolnych od spania chwilach, uwielbia się miziać…najchętniej na kolanach.

Chavez to facet z przeszłością. Pierwszy raz trafił do schroniska w 2008 roku. Poszedł do adopcji, ale kilka miesięcy później prawdopodobnie wyszedł przez niezabezpieczone okno, zgubił się i znowu tu trafił.

Teraz Chavez szuka kochającego człowieka, który zapewni mu spokojną i bezpieczną emeryturę. Hugo Chavez przebywa w Azylu I. Wspiera go wolontariusz: Ania."

Piszę do Ciebie list w imieniu swoim i Mruczka
do szczęścia tak nam niewiele potrzeba
pokochaj kociego staruszka…

Zajmę Ci czasu niewiele
pomruczę cichutko do uszka
grzecznie w pokoju poleżę
wystarczy mi jedna poduszka…

Piszę do Ciebie list
z głębi mojego serduszka
pomyśl o tym już dziś
pokochaj kociego staruszka…

Senior....starszy kot....nie wahaj się - to może być przyjaźń na lata!

ANIA tel.: 0 515 263 192

watpie, zeby Hugo mial niebieskie oczy, to kwestia kolorystyki zdjecia, ja oczywiscie go nie przerabialam, ale czarne koty maja przewaznie zolte oczy - nie spotkalam sie z czarnulkami, ktore mialyby niebieskie slepka, chyba, ze takie calkiem malutkie :wink:

tillibulek

Post » Czw lip 08, 2010 11:30 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Ok dzieki, juz go oglaszam na FB. Musze w koncu ruszyc z moją grupą Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe. Hugo będzie pierwszy :)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Czw lip 08, 2010 11:34 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

ale naprawdę nie piszcie w ogłoszeniu, że nie jest piękny - to bardzo ładny kot! :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lip 08, 2010 11:37 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

viewtopic.php?f=1&t=113951

Zajrzyjcie :cry: To nie spam, kot sie przewinął przez Paluch chyba...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 08, 2010 11:40 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

mpogorzelski pisze:Ok dzieki, juz go oglaszam na FB. Musze w koncu ruszyc z moją grupą Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe. Hugo będzie pierwszy :)

jejku, jak fajnie, ze tyle inicjatyw :mrgreen: :ok: :mrgreen: :1luvu:

ja tez na nowo zapisalam sie na FB - dodalam sobie Kocie SMS qlenki do ulubionych, podeslij linka do tych domow tymczasowych, to tez dodam - jeszcze nie bardzo umiem sie tam poruszac, ale to chyba jest popularyzacja paluszkow, c'nie? :mrgreen:

tillibulek

Post » Czw lip 08, 2010 11:46 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

mpogorzelski pisze:Ok dzieki, juz go oglaszam na FB. Musze w koncu ruszyc z moją grupą Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe. Hugo będzie pierwszy :)

zaproś mnie do tej grupy, plsss....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]