oto Hugo (dla podczytujacych)

ma 12 lat - jest wykastrowany - nakolankowiec

a ogolnie to spokojny i niewymagajacy wiele kicio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:A teraz mam prośbę. Dziewczyny czy któraś z Was mogłaby popromować Reginę? Ona teraz jest na recydywie, a jeszcze tydzień temu była jeszcze w PA. Jest bardzo miła, ale to kot specjalnej troski. Regina już się tu kiedyś na wątku przewijała fotograficznie - taka biała w czarne łatki. Kiedyś wyglądała kiepsko, ale wiosną szło jej coraz lepiej. Ostatnio miała się super, ale znowu ją glut cofnął z PA![]()
Regina jest wysterylizowana, lubi inne koty i psy. Jest promowana na stronie schroniska (tam też jest jedno jej fajne zdjęcie), ale dobrze by było, żeby szybko trafiła do domu. Wszelkie konieczne info na temat Reginy mogę podesłać.
Na koniec żeby nie było tak pesymistycznieKtoś adoptował wariatkę Lukrecję
Sapczoną przez ex-właściciela śliczną tri, zalegającą w PA, o której wspominałam Never i Edzinie. Mam nadzieję, że ten ktoś przeczytał wizytówkę i jej nie zwróci
Do domu poszła też ulubienica Magaaaa i chłopak, którego miała na oku jedna z wolontariuszek
qlenka pisze:wieczorem "zajmę się" Reginą
tillibulek pisze:Dodalam wczoraj Hugo Chaveza do wątku seniorków, ma tez ogloszenia na wp - na razie tylko tyle, bo ciagle mialam jakies zmiany w ogloszeniach dwoch burych siostrzyczek i zeszlo sie z tym duzo czasu...
ma 12 lat - jest wykastrowany - nakolankowiec![]()
tillibulek pisze:qlenka pisze:wieczorem "zajmę się" Reginą
ja ustalam z Alareipan tresc ogloszenia, podeslalam jej propozycje - jak bede miala, to dam Ci znac, qlenko
tillibulek pisze:ja wlasnie sie wczoraj juz troszke zabralam za oglaszanie Hugo, bo byl pierwszy w kolejce (w tych, ktorych wyslalas)
qlenka pisze:tillibulek pisze:Dodalam wczoraj Hugo Chaveza do wątku seniorków, ma tez ogloszenia na wp - na razie tylko tyle, bo ciagle mialam jakies zmiany w ogloszeniach dwoch burych siostrzyczek i zeszlo sie z tym duzo czasu...
ma 12 lat - jest wykastrowany - nakolankowiec![]()
Jakie on ma piękne niebieskie oczy![]()
!
mpogorzelski pisze:tillibulek pisze:ja wlasnie sie wczoraj juz troszke zabralam za oglaszanie Hugo, bo byl pierwszy w kolejce (w tych, ktorych wyslalas)
Moge dostac tresc ogloszenia Hugo? I zdjecia jakies tez by sie przydaly. Nie chce mi sie szukac
mpogorzelski pisze:Ok dzieki, juz go oglaszam na FB. Musze w koncu ruszyc z moją grupą Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe. Hugo będzie pierwszy
mpogorzelski pisze:Ok dzieki, juz go oglaszam na FB. Musze w koncu ruszyc z moją grupą Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe. Hugo będzie pierwszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], muza_51, puszatek i 313 gości