Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 13:31 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

grazyna mizera pisze:Niestety dopiero pod koniec listopada mogę brać tymczasiki. Straciłam cztery maluszki i koteczkę Salcię , cudem uszła z wypadku tramwajowego , prawie że "wylizała się" z połamań i niestety....A miała około 1, 5 roczku.Teraz jest na naszej stronie za TM, kociaczki zresztą też . Bardzo , bardzo to było dla mnie przykre. Zrobiłam wszystko co było można , ale wirus wygrał niestety.Udało się nie zarazić Lasherkowi. Profilaktycznie dostał surowicę, teraz szczęśliwy w swoim domku.

Boże, tak mi przykro... musiałaś to strasznie przeżyć ... niestety nie na wszystko mamy wpływ, doskonale o tym wiem! - trzymaj się i bądź dzielna, robisz wspaniałe rzeczy dla tych kotów i to najważniejsze. Wiem jak trudno jest zapomnieć o takich bolesnych sprawach, ale takie życie... musisz być silna. Wierzę, że uratujesz jeszcze mnóstwo kotulców. Tulę całym sercem !
"Gdzieś na dnie, to tu gdzie jestem ... nie ma słońca ..."

Gdy na świat przychodzi dziecko ...
Nowiny ze Mchów

pupus

Od: Czw lut 23, 2006 9:47

Post » Śro lip 07, 2010 14:39 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Pupus, zapraszam na zwierzyniec ogólny , zobacz mój wątek o sarence.

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Śro lip 07, 2010 20:13 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

pupus pisze:
Greta_2006 pisze:Witaj, pupus :D
Czy wiesz, ilu osobom linkowałyśmy Twój wątek jako pozytywny przykład? :ok:

Dzięki :oops:
Mam nadzieję, że młode mamy dadzą się przekonać że kot to doskonały przyjaciel dziecka i to nie tylko jako kupel i towarzysz zabaw,

ObrazekObrazek

przytulanka do spania,

ObrazekObrazekObrazek

ale również obowiązek, który może być jednocześnie wielką frajdą ;)

ObrazekObrazekObrazek

ojejciu 8O
jakie slodkie widoczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lip 07, 2010 21:09 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

trawa11 pisze:
pupus pisze:
Greta_2006 pisze:Witaj, pupus :D
Czy wiesz, ilu osobom linkowałyśmy Twój wątek jako pozytywny przykład? :ok:

Dzięki :oops:
Mam nadzieję, że młode mamy dadzą się przekonać że kot to doskonały przyjaciel dziecka i to nie tylko jako kupel i towarzysz zabaw,
przytulanka do spania,
ale również obowiązek, który może być jednocześnie wielką frajdą ;)

ojejciu 8O
jakie slodkie widoczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

taak słodkie... jak śpią i jeść nie wołają :wink: :lol:

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Śro lip 07, 2010 21:11 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

grazyna mizera pisze:Pupus, zapraszam na zwierzyniec ogólny , zobacz mój wątek o sarence.

Doczytałam - jestem pod wrażeniem i cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło !!!

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Śro lip 07, 2010 21:35 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Wspolczuje utraty Maksia.
Nareszcie Was odnalazlam, Krzys juz taki wielki chopok sie zrobil! 8O I jak swietnie sobie daje rade z pieskiem! 8) Nastepny etap zwierzecy to koniki :mrgreen: O kolejnym to juz moze zapomnijmy, wychodzi na to, ze bylyby to...slonie ewentualnie zyrafy :lol:

Juz to chyba pisalam, ale powtorze: dzieci absolutnie potrzebuja obecnoscie zwierzecia w domu! Moje tez od urodzenia chowane razem z kotami, piesa coprawda nie mamy, ale jest u rodzicow. No a teraz sa na etapie konikow :lol:
To tak fajnie wyglada, taka wymiana dziecko-kocia lub psia 8) :ok:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lip 15, 2010 11:00 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Coś pech w dalszym ciągu mnie nie opuszcza :cry: Wprawdzie przeziębienie już nam minęło ale za to rwa kulszowa się odezwała więc zwijam się z bólu i chodzę jak 60-latka !!! :oops: :oops: :oops: Trzymajcie kciuki aby mi przeszło bo nawet pięciu minut nie mogę przed kompem usiedzieć :evil: , że o innych rzeczach nie wspomnę :oops: :twisted:

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Pt lip 16, 2010 16:49 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Mam nadzieję, że troszkę lepiej?

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Sob lip 17, 2010 10:03 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Zdrówka życzę i pozdrawiam :lol:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro lip 21, 2010 15:58 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

:ok: :ok: :ok:
Jak sie czujesz? :roll:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Sob lip 24, 2010 10:51 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Dzięki dziewczyny za troskę, ból się zmniejszył ( po 14 zastrzykach już sama nie wiem czy tyłek boli mnie od rwy czy od nakłuć :oops: ) ale odrętwienie nadal mam, więc lekarz wysłał mnie do specjalisty !!! No i jak tu się nie wk.... mam :evil: gdyż najbliższy termin jest na 3 listopada !!! Na szczęście 2010 roku :crying: :crying: :crying: :evil:

Bez komentarza ...

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Sob lip 24, 2010 11:03 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Oj, biedactwo. A może jakieś mosaże by ci pomogły?
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Sob lip 24, 2010 11:17 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Zdrówka nieustająco Ci życzę i braku bólu..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lip 26, 2010 9:32 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

pupus pisze:Coś pech w dalszym ciągu mnie nie opuszcza :cry: Wprawdzie przeziębienie już nam minęło ale za to rwa kulszowa się odezwała więc zwijam się z bólu i chodzę jak 60-latka !!! :oops: :oops: :oops: Trzymajcie kciuki aby mi przeszło bo nawet pięciu minut nie mogę przed kompem usiedzieć :evil: , że o innych rzeczach nie wspomnę :oops: :twisted:

Oj...doskonale wiem co czujesz...Trzymam kciuki za zdrówko!

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pon sie 02, 2010 22:39 Re: Gdy na świat przychodzi dziecko ...:)Maksymilian [']

Czy mogę dorzucić tu swoją prośbę...? :cry:

UWAGA!!!!!

Słuchajcie, przed niespełna półgodziną gdy otwierałam drzwi by wejść do domu uciekł mi Kot - na klatce nie ma światła, w przedpokoju też ciemno - npierwszej chwili nawet nie zauważyłam, że Rycho zbiegł.... :cry: :cry: :cry:

Poruszyłam już sąsiadów i okoliczną młodzież mimo późnej pory - BŁAGAM, jeśli ktoś z Mikołowskiej, Raciborskiej, Wilimowskiego i okolic - ja mieszkam przy Wilimowskiego -zobaczy DUZEGO RUDEGO KOTA....Kocur ma na imię Rysio i na takie imię reaguje, ma 3 lata, duży ( ponad 5 kg), kastrowany, zadbany, oczy w kolorze futerka.....Jest typowo domowy, niewychodzący; jest bardzo proludzki, ale troszkę płochliwy....Nie sądzę, by uciekł daleko, ale nie mogę go nigdzie znaleźć!!! Tu w okolicy pełno jest zakamarków, bram, uliczek - na wołanie nie przychodzi, nie świecą nigdzie kocie oczy choć oświetlałam każdy kąt latarką... - ..POMOŻCIE!!!!!

Oto Rysio:

Obrazek Obrazek Obrazek

Wiem, że to co napisałam brzmi drętwo i chaotycznie - ale możecie sobie wyobrazić jak się czuję, gdy pomyślę, że On tam gdzieś siedzi i się boi, albo że ktoś lub coś zrobi mu krzywdę - to po prostu był moment...

MOJE NAMIARY : MICHALINA, 883 759 819
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Od: Śro kwi 14, 2010 16:50

[poprzednia][następna]