Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:Wiem, wiem, dlatego wołam w eter, bo wszystkie domki wpsółpracujące z Fundacją albo zakocone po uszy i nie mogą przyjąć maluchów z chorobą, albo kwarantannowe
Formica pisze:Już w najbliższy weekend, 10-11 lipca, zapraszamy na spotkanie z naszymi podopiecznymi!
Nas i naszych podopiecznych będzie można poznać w CH PLATAN w Zabrzu w godzinach 14:00-19:00!
Będziemy przeprowadzać zbiórkę pieniędzy oraz karmy dla naszych podopiecznych!
ZAPRASZAMY!!!
halbina pisze:Formica pisze:Pilnie potrzebny domek dla kociąt z chorymi oczkami!
Te ze starszego miotu już wróciły na ulicęa takie miziaki z nich
Granula pisze:kurcze żal kociaków![]()
u mnie Mila praktycznie na walizkach - w weekend powinna już być w swoim domku
ale nie mogłabym wziąć teraz chorych kociąt![]()
mamy 2 pokojowe mieszkanko, zaczęliśmy remont w kuchni - więc kuchnia wyłączona całkowicie z użytku
a w małym pokoju mam dosłownie garaż, albo piwnicę![]()
bo wszystko z kuchni w małym pokoju teraz stoi - włącznie z lodówką... wejść się nie da
łazienka taka mała, że szpilki nie wetknę i czekamy na wymianę rury z administracji![]()
więc z całego mieszkania korzystamy teraz tylko z dużego pokoju
nie miałabym, więc możliwości izolacji chorych kociąt z moimi osobistymi... Mila już od dawna hasa z nimi po mieszkaniu
i jeszcze ojciec miał do nas przyjechać w sierpniu, żeby pomóc w remoncie
zresztą przez to całe zamieszanie u nas i to co mi się szykuje w pracy na najbliższe 3 miesiące nie miałabym czasu na jeżdżenie do weta tak jak z Milą co drugi dzień (na początku)
i tak się zastanawiam (chociaż musiałabym to jeszcze uzgodnić z TŻem)
że może wzięłabym od kogoś z tymczasu zdrowe kociaki i tym samym ten tymczas miałby miejsce na te chore?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości