Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 17:20 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

A oto mój maluch - ok.2 miesięczna koteczka, oczka już wyglądają lepiej, pannica jest rozbrykana i wreszcie zachowuje sie jak mały kociak czyli broi, je i śpi - tak wygląda jej dzień, Kałk już sie chyba do niej przyzwyczaił bo sie gonią razem :mrgreen:
Zdjęcia małej nie oddają dramatu jej oczu :( lewe już nie jest tak opuchnięte ale jest źle, natomiast prawe wygląda lepiej :dance: cały czas ma katarek, czasem jak idzie i jej nie widać za to ją .... słychać 8O tak głośno biedna sapie :(

Obrazek Obrazek
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro lip 07, 2010 17:47 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Pomoc dajcie mi rodacy 8O . Miałam 3 osoby "zaklepane" do kotów no i wczoraj ostatnia osoba powiedziala, ze jednak nie może. :evil: Powiedziała to, gdy zadzwoniłam uzgodnić co i jak :roll: Usiłowałam na catsittingu kogoś złapać, ale nie ma chętnych. Mieszkam w Sosnowcu na Zagórzu, dojazd do mnie nawet autobusem jest bezproblemowy. Co śmieszniejsze gdyby nie Boniek, moglabym resztę kotów powywozić, ale tak to d.. blada. Czy któraś z Was byłaby w stanie podjechać 1 raz dziennie, wyczyścić kuwety (2), napełnić miski suchym (3) i dać wodę (5)? I w razie potrzeby nasypać śwince do miseczki ziarno oraz wodę do poidełka? Nie ma mnie od 10 do 18 lipca 2010.

Jesteście moją ostatnią nadzieją.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lip 07, 2010 17:56 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Alienor pisze:Pomoc dajcie mi rodacy 8O . Miałam 3 osoby "zaklepane" do kotów no i wczoraj ostatnia osoba powiedziala, ze jednak nie może. :evil: Powiedziała to, gdy zadzwoniłam uzgodnić co i jak :roll: Usiłowałam na catsittingu kogoś złapać, ale nie ma chętnych. Mieszkam w Sosnowcu na Zagórzu, dojazd do mnie nawet autobusem jest bezproblemowy. Co śmieszniejsze gdyby nie Boniek, moglabym resztę kotów powywozić, ale tak to d.. blada. Czy któraś z Was byłaby w stanie podjechać 1 raz dziennie, wyczyścić kuwety (2), napełnić miski suchym (3) i dać wodę (5)? I w razie potrzeby nasypać śwince do miseczki ziarno oraz wodę do poidełka? Nie ma mnie od 10 do 18 lipca 2010.

Ja niestety jadę jutro i też wracam 18. :|

Dziewczyny może ktoś chętny do pomocy.W tamtym roku do moich kotów jeździła Teresa i Basia to naprawdę niedużo a pomoc nieoceniona :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lip 07, 2010 18:58 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Alienor pisze:Pomoc dajcie mi rodacy 8O . Miałam 3 osoby "zaklepane" do kotów no i wczoraj ostatnia osoba powiedziala, ze jednak nie może. :evil: Powiedziała to, gdy zadzwoniłam uzgodnić co i jak :roll: Usiłowałam na catsittingu kogoś złapać, ale nie ma chętnych. Mieszkam w Sosnowcu na Zagórzu, dojazd do mnie nawet autobusem jest bezproblemowy. Co śmieszniejsze gdyby nie Boniek, moglabym resztę kotów powywozić, ale tak to d.. blada. Czy któraś z Was byłaby w stanie podjechać 1 raz dziennie, wyczyścić kuwety (2), napełnić miski suchym (3) i dać wodę (5)? I w razie potrzeby nasypać śwince do miseczki ziarno oraz wodę do poidełka? Nie ma mnie od 10 do 18 lipca 2010.

Mnie nie będzie prawdopodobnie do rana 14-tego, od tego dnia i w następnych mogłabym raz dziennie podskoczyc...

Marta a czy w związku z Twoim wyjazdem nie potrzebujesz transporterka?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lip 07, 2010 19:08 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Nie skombinowałam sobie inny:)
Ustal z Marzeną kiedy mogłabyś podjechać .Może ktoś jeszcze pomoże :?:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lip 07, 2010 20:49 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Witam wszystkich z włoskiej ziemi :D i zaczynam nowy wateczek :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lip 07, 2010 21:35 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Marzena - myślę ze dam radę Ci pomóc przez parę dni zanim opiekę przejęłaby Mara - napisz proszę na na pw jak to widzisz , dla mnie waże jest czy da sie jakoś dojechać autobusem nr 90 z będzina - to jedyny autobus bezpośrednio jadący ode mnie na zagórze Gosia :D
Ostatnio edytowano Śro lip 07, 2010 21:53 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro lip 07, 2010 21:48 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

terenia1 pisze:Witam wszystkich z włoskiej ziemi :D i zaczynam nowy wateczek :D

Witaj Tereniu :) Miałas wypoczywac, pic piwko i nie pracować :wink: Wateczek spokojnie by poczekał na Twój powrót 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro lip 07, 2010 21:53 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Iweta pisze:
terenia1 pisze:Witam wszystkich z włoskiej ziemi :D i zaczynam nowy wateczek :D

Witaj Tereniu :) Miałas wypoczywac, pic piwko i nie pracować :wink: Wateczek spokojnie by poczekał na Twój powrót 8)

Iwonko spokojnie :D w takich okolicznosciach założenie wątku to Pikuś :mrgreen: oto link do nowego watku
posting.php?mode=reply&f=1&t=113931
i juz spadam :mrgreen: bo zaraz mi bateria padanie :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 08, 2010 7:18 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lip 08, 2010 9:53 Re: Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Mikuś jest słodka, miła i cudowna :1luvu: - zgodziła się zająć moimi kotami (i świnką morską) :1luvu: Jest bosko :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia]