Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Malinetshka pisze:EDIT dn.2.07.2010: Rudzik po teście na białaczkę. Wynik dodatni-dodatni.U nas zostać nie może. Jeśli nie będzie innego wyjścia, zostanie uśpiony...
Zapewnimy transport na terenie całego kraju.
Rudzik przybłąkał się jeszcze zimą. Wygląda na kota, którego ktoś podrzucił w nasze rejony, ale oczywiście nie można mieć całkowitej pewności, że tak było. Jest bardzo potulny i przyjacielski. Łasi się, ładuje na kolana, uwielbia być smyrany. Chodzi przy nodze jak pies. Jest jedynym kotem, którego mój - 7-letni "dzikus" - w miarę akceptuje. Jednak my nie możemy go zatrzymać z różnych powodów.
Rudzik, Rudy, Karmel. Na pewno był u kogoś w domu. Potrzebuje bliskości człowieka. Nie jest kotem typowo podwórkowym. Wie do czego służy lodówka.na jej widok potęguje swoje wołanie o posiłek.
W tej chwili jest po amputacji ogona. Ma zostawiony ok. 3-centymetrowy ogonek. Miał ranę w kości ogonowej (prawdopodobnie po ugryzieniu przez psa), która wymagała amputacji. Rudzik wygląda dobrze i czuje się znakomicie.. Zszycie się zagoiło i kikutek zaczyna obrastać sierścią. Taki ryś z niego teraz.
Jest wykastrowany i odrobaczony. Zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Jeszcze na inne choroby zakaźne nie był szczepiony.
Na oko weterynarza ma ok. 2 lata. Piszczy jak mały kociak.
Zamknięty w garażu na czas rekonwalescencji, korzystał z kuwety.
Czy ktoś ma chęć i możliwość przygarnąć sympatycznego rudzielca? Przez osiedlowe dzieci zwanego również Karmelem
Kotek w tej chwili jest w Łodzi (Nowosolna), ale jesteśmy gotowi go zawieźć gdzieś w obrębie województwa łódzkiego (lub nawet trochę poza), byle dom miał dobry...
Pozdrawiam forumowiczów,
Paulina
PS: Przepraszam jeśli w jakiś sposób naruszam regulamin forum, ale jestem tu nowa i zupełnie nie wiem "co z czym" :> W razie czego proszę o pouczenie
monika74 pisze:chcialabym zgłosić do adopcji śliczne tri dziewczynki pochodzą z tego wątku i bardzo potrzebuja pomocy
viewtopic.php?f=1&t=113752&start=0
Rudzia
Złota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości