Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 13:14 Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Domu szuka pilnie 8 letnia wysterylizowana kicia. Pani umarła a kotki nie ma kto wziąć.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Śro lip 07, 2010 13:25 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Wiesz coś więcej o kotce?

Masz może jakieś zdjęcie?

Być może taka ośmiolatka kwalifikowałaby się również do wątku seniorów.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro lip 07, 2010 13:31 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

właśnie nie wiem za wiele o kici, wiem tylko ze jest nikomu niepotrzebna :cry: bo rodzina pani nie chce jej.
Obrazek

dzidzia

Post » Śro lip 07, 2010 13:41 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Dowiedziałam się, że kicia jest czarno biała, jest zadbana. I bardzo miła.
Obrazek

dzidzia

Post » Śro lip 07, 2010 17:51 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Gdzie kotka w tej chwili przebywa? Straszne...

Czy kotka jest bezpieczna, czy rodzina chce się, że tak powiem... hmmm... pozbyć problemu?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro lip 07, 2010 19:46 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

jezu ja nie mogę brać kotów więcej z ulicy do hoteliku, bo mnie moja pani doktor ukatrupi na śmierć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona co tydzień musi do mnie przychodzić na przegląd kotów, by uniknąć wirusówki. w
szystkie koty już z wyjątkiem oliwskiej tośki i matki karmiącej senioritki mam na podwórku. jak się dla niej dom nie znajdzie, umieścimy ją na jakiś czas u mnie w hotelu najwyżej, ale pod warunkiem, że pomożecie mi wyadoptować babcię, bo ja kompletnie nie mam czasu na ogłoszenia. matko, tak mną wstrząsnęła ta historia, życzę tym ludziom, żeby ich dzieci też ich na starość wyrzuciły na ulicę. wezmę tę kotke tylko w ostatecznosci, bo mam już swoich sporo problemów, a kocie babcie i dziadki nie schodzą zbyt często do adopcji niestety.............no i warunek, kota musi mieć szczepienia i musi być w 100% zdrowa, nie zagrzybiona, po przeglądzie u weta. straszne :?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro lip 07, 2010 19:49 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

co z kotką?
gerardbutler

Post » Czw lip 08, 2010 0:17 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Jak mnie to wkurza! spadek (mieszkanie czy jakis tam majatek) biora ale kota juz nie moga, nie wyobrazam sobie jak mozna nie zabrac do siebie kota swojej mamy! co za ludzie, chetnie powiedzialabym im co o tym mysle!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Czw lip 08, 2010 17:57 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Córka podobno nie może wziąć kici bo ma 2 psy. O kici wiem od moich wetek bo chyba pani rozważała opcje uśpienia kici ale wetki nie zgodziły się bo zdrowy i zadbany kot.
Podobno ta pani juz od jakiegoś czasu szuka domu dla kici i nic. Kicia przebywa z tego co zrozumialam w pustym mieszkaniu ale to mieszkanie musi zostać opróżnione ( pewnie zostało sprzedane)
Obrazek

dzidzia

Post » Pt lip 09, 2010 9:16 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

To, że ma psy to dla mnie nie jest przeszkoda... Wielu ludzi ma w domu połączenie pies + kot... Jakby chciała dobrze dla kota to by go wzięła...

Z domem dla ośmiolatki niestety może być ciężko... Biedna kicia...
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pt lip 09, 2010 15:30 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Możliwe, że kicia będzie miała domek. Ale to bardzo, bardzo niepewne. Mam dostać info do wieczorka. Gdyby nic nie wyszło to chyba faktycznie tylko Sabinka została.

A ja grzybka mam :( zaraziłam sie od moich kochanych tymczasiątek ze Św Ducha. Załamana jestem, bo koteczki tez mają nawrót grzyba
Obrazek

dzidzia

Post » Pt lip 09, 2010 15:54 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

dzidzia pisze:Możliwe, że kicia będzie miała domek. Ale to bardzo, bardzo niepewne. Mam dostać info do wieczorka. Gdyby nic nie wyszło to chyba faktycznie tylko Sabinka została.

A ja grzybka mam :( zaraziłam sie od moich kochanych tymczasiątek ze Św Ducha. Załamana jestem, bo koteczki tez mają nawrót grzyba

trzymam kciuki :ok:
a grzybek nie taki straszny- też kiedyś od kota załapałam :lol:

ifciastu

Post » Pt lip 09, 2010 18:52 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

No u mnie tez jakos nie mam problemu z psami i kotami, 16 kotow, 8 psow i jest bardzo wesolo. Trzymam kciuki za domek.

Jak z domkiem nie wyjdzie to corka poczuwa sie do placenia za hotel?
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Sob lip 10, 2010 14:16 Re: Pilne Gdansk Pani umarła a 8 letnia kicia na bruk.

Nie wiem. Nie znam tej pani, moje wetki tylko zaalarmowaly, ze jest taka sytuacja. A z domkiem dla kici nie wyszło, niestety.
Obrazek

dzidzia