PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 16:43 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Olu :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 06, 2010 17:44 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

olamichalska pisze:kochane siostry... A ja hciałabym zebyscie troche o mnie pomyslały. Od rana leze w szpitalu. W sobote odkleiła mi sie siatkowka. Czeka mnie operacja. I gratis doloza mi nowa soczewke... Milo nie jest. A mialam zabrac od beci Kruszynke.. Dlatego gez dziekuje beci ze zajmie sie mała jeszcze tydzien.. A ja czekam na to zeby moc widziec dwoma oczami. I dziekuje tez za wi fi w szpitalu;-))

Olu!!! To Ty masz to samo co ja!!! Odklejona siatkowke przyklejali mi w listopadzie, a soczewke Ci pewnie dadza na skutek zacmy - mnie to wlasnie czeka w marcu dopiero....
W ktorym szpitalu lezysz?
Trzymam kciuki. Nie boj sie nic. Teraz metody operowania sa naprawde super, jesli tylko jest dobry szpital to wszystko powinno pojsc dobrze. Pozytywne myslenie to podstawa - w narkozie Cie beda robic czy miejscowo?

Proponuje zalozyc Wiedzmowe Stowarzyszenie Przyklejonych Siatkowek :twisted: ;)

Witam tez swieza Krew Agate - mam siostre Agate ;) a list motywacyjny przedni, bardzo mnie ubawil i sprawil ze przez chwile poczulam sie jak Leon :D:D:D:D:D
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lip 06, 2010 18:00 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

dziekuje siostrzyczki za wsparcie.. Od razu mi lepiej.. Mam nadzieje ze nie spartola bo zostane siostra Cyklop... Operacja bedzie w bydgoszczy u klanu Kałużnych. Soczewke dostane bo moja własna jest zniszczona dokumentnie...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto lip 06, 2010 18:03 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Olu! Razem z GuFelkami trzymamy kciuki! Będzie dobrze, wszystko ładnie się uda, zobaczysz. Ja niedawno wskutek terapii hormonalnej zaniewidziałam chwilowo i częściowo raz na jedno, raz na drugie oko i na własnej skórze przekonałam się co to jest strach o oczy. Dzielna bądź. Czary w toku!

Witam nowa czarownicę. Mietłę ma? Latać umi? No i gdzie te foty?????
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto lip 06, 2010 18:28 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Trzymam kciuki za zdrowe oczy!!! :ok: :ok: :ok: Sama mam z nimi ciagle problemy.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto lip 06, 2010 18:30 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Olu :ok: :ok: :ok:
A na rozweselenie, jeśli ktoś tv nie ogląda: http://www.youtube.com/watch?v=CodEnV3RQkI

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto lip 06, 2010 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Dzyśka pisze:Olu :ok: :ok: :ok:
A na rozweselenie, jeśli ktoś tv nie ogląda: http://www.youtube.com/watch?v=CodEnV3RQkI

Ogladalam!!! Akurat siedzialam nad zupa i malo nie splulam sciany warzywami :)
Rewelacja :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Olu, bedzie dobrze. Soczewki sztuczne sa teraz na bardzo dobrym poziomie, mam znajoma ktora jest zdrowo po 80 i w obu oczach ma sztuczne soczewki. Swietnie sobie daje rady i widzi bardzo dobrze pomijajac starcza krotkowzrocznosc.
Jaka metoda beda ci przyklejac siatkowke, ze spytam z ciekawosci? Mnie uspyiali bo musieli usunac zrosty pod siatkowka, wpompowali w oko olej ktory przylega siatkowke. Olej mieli mi wyjac teraz w czerwcu ale mnie uzarl kleszcz i operacja przepadla. Przy okazji wymienia mi soczewke i bede cyborgiem :twisted: A tak na powaznie w srode bylam na konsultacji w klinice i termin na operacje mam na marzec, bo na zacme sie tak czeka... Takze jestem na biezaco jesli chodzi o okulistyczna wiedze kliniczna.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lip 06, 2010 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

jasdor pisze:To ja znowu prywatę wtrącę i o czary poproszę, żeby sie juniorka do Krakowa nie dostała. Tak, tak, Siostry NIE DOSTAŁA :mrgreen: :mrgreen:

Ty jasdor to jak Pawlak z samych swoich, żeby się noga powinęła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ok: poczarję dla ciebie oraz dla Oli za udany zabieg barrrdzo moccccno Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lip 06, 2010 20:16 przez shira3, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lip 06, 2010 20:15 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Moje koty przed chwilą zrobiły akcje następującą:
Siedzimy sobie w pokoiku, bawimy się myszką, gdy nagle - obie stanęły jak wryte, wzrok wbity w przedpokój, Kośka przywarła brzucholem do podłogi, Mała - ambitna bohaterka pobiegła do przedpokoju i zaczęła się jeżyć i chodzi w kółko :conf: :strach: Potem, co do niej nie podobne ułożyła się na parapecie i ani drgnie, a Kośka łazi za mną tam i spowrotem, choć ona bardzo nie lubi się ruszać :strach: :strach: :strach:
Obdzwoniłam TZta i młodą w Krakowie, czy coś się nie stało ? i nie wiem, co o tym myśleć. Jestem sama i sie strasznie boje :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lip 06, 2010 20:20 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Może widzą coś czego ty nie widzisz :roll: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto lip 06, 2010 20:24 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

I mam nadzieję nie zobaczyć :twisted:

jasdor

Post » Wto lip 06, 2010 20:25 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

jasdor pisze:I mam nadzieję nie zobaczyć :twisted:

To się nie rozglądaj :mrgreen: Włącz sobie TV - na te bzdury co wygadują cokolwiek by było zwieje, gdzie pieprz kopią... :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto lip 06, 2010 20:28 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Jakby mnie jutro nie było - znaczy mnie zjadło :mrgreen:

jasdor

Post » Wto lip 06, 2010 21:18 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Moje też kiedyś zrobiły taki numer. Bawiły się w najlepsze, aż nagle w tej samej chwili oba koty, oddalone od siebie o ponad metr zjeżyły się maksymalnie, wbiły wzrok w ten sam punkt i próbowały się wcisnąć - jeden w ścianę, drugi w podłogę. Nie mam pojęcia co to było. To było wieczorem, koty bały się aż do czasu jak szliśmy spać, więc zabraliśmy je ze sobą do łóżka. Zwykle nie śpią z nami całej nocy, a tym razem rano były tam, gdzie zostawiliśmy je wieczorem :roll: Miski i kuwety nie były w nocy ruszone. Rano koty zachowywały się już całkiem normalnie, tylko nam było jakoś tak dziwnie. W rodzinie, wśród znajomych czy sąsiadów nic się nie wydarzyło...

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto lip 06, 2010 21:26 Re: PAKT CZAROWNIC XV - tylko dla CZAROWNIC s. 61

Nie śmiejcie się, ale michy i kuweta w pokoju, drzwi zamknięte, telewizor chodzi, Tż wróci dopiero jutro, a ja się osram ze strachu. Koty przynajmniej mają kuwetę na miejscu, a ja ? Co zrobię, jak mi się zachce :mrgreen:

jasdor

[poprzednia][następna]