Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 14:45 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

HEJKA.
A ja sie rano naprodukowałam tzn.napisałam dość długi post i mi nie wysłało...... zniknęło :( a nie miałam siły i czasu na powtórkę.
U mnie zaczęło padać i jest dość wiecznie ,ale za to komplet kotów w domu. Nie rozumiem Afiego ,bo w te upały to on siedzi całe dnie na dworze 8O zamiast w domu gdzie chłodniej ,a on nie pod jakiś krzaczek w ogrodzie i na tym upale....już zaczęłam sie o niego martwić ,ale widzę ,że jest w dość dobrej kondycji i domaga sie pieszczot wtedy pedałuje tymi swoimi łapkami .
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto lip 06, 2010 16:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

tez sie wkoncu przywitam

u mnie za oknem nieciekawie sie zrobilo,siakos chmurzasto ,bardzo wietrznie i chwilami deszczowo.

koty za oknem narazie spacyfikowaly.pantera chyba jest pania panterowa :roll: mizia sie nie milosiernie.musze zobic im zdjecia to wstawie na forum zeby wam pokazac jakie to kocisko jest masywne.
Niunia ma fochy i codziennie przez pare godzin wyje mi pod drzwiami wyjsciowymi(czasem robi sie to nie doz niesienia,zwlaszcza o 4 nad ranem :evil: )
ogolnie zdrowie nie bardzo a i duchowo jakas oklapla jestem :(
takie chwile totalnego zwatpienia przechodze :?

Olu napisz mi prosze raz jeszcze na pw swoj adres abym mame mogla na poczte popedzic :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto lip 06, 2010 17:04 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dawno mnie nie było... Witam sie po przerwie.
Dzis poszły pieniążki dla mojego Bartusia za czerwiec i lipiec.
pozdrawiam Wszystkich! :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto lip 06, 2010 17:08 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

coraz zimniej i coraz bardziej mokro :( sama już nie wiem co gorsze....
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto lip 06, 2010 18:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:Kochani Dzięki Naszym Wirtualnym Darczyńcom :1luvu: i ALICJI, :1luvu: ktora nam się tutaj nie pochwaliła ze wpłaciła stówkę na Swoje dwie Wirtualne dziewczynki w Vivie, uzbierało się trochę pieniążków. :D Złożyłam zamówienie na 3 worki Puriny. :D Będziemy troszkę na minusie ale moze z czasem sie uzbiera. :wink:

Dziękujemy Wam Kochani z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bo ja tak lubię jak ktoś inny dobre wieśći podeśle :D
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto lip 06, 2010 18:31 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dyzio, Inez i Biedroneczka :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto lip 06, 2010 23:51 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Obrazek

to są moje kochane chłopaki, coraz bardziej łobuzują.... :ryk:
Obrazek BERECIK, czekam Twojego miauknięcia za drzwiami....Obrazek

kaska0980

Od: Czw cze 17, 2010 23:59

Post » Śro lip 07, 2010 0:06 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ślicznie śpią. :1luvu: To rodzeństwo?

A jak tam w sprawie haskich? Jakieś wiadomości? :roll:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lip 07, 2010 0:10 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dzisiaj mało zawału nie dostałam . :| Jadę z Mężem , patrzę a Bieda siedzi na środku ulicy i mnie wypatruje. Jechałam jak szalona, szybko i darłam się aby szybko złaził z tej ulicy, zanim samochód nadjedzie..... :|

W nocy nadszedł RATUNEK dla Biedy. :D Ale kociaka już nie było.Nad ranem padało. Pewnie nie spał wcale. Najadł się, pewnie znalazł kącik pod krzaczkiem :| i się ułożył do snu.

iza71koty

Post » Śro lip 07, 2010 0:19 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Niestety, nic się nie dzieje. Psy ciągle są w kojcu a właściciele ciągle pijani. Może trzeba napisać jeszcze raz, żeby wiedzieli że ktoś czeka na interwencję a nie tylko zgłosił i już.

śliczny, przesłodki kociaczek, już się zakochałam w malutkim :1luvu:

kaska0980

Post » Śro lip 07, 2010 0:21 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA Borgelt pisze:Dyzio, Inez i Biedroneczka :1luvu:

Ojej ALICJO.... Dyzio nam zaginał już jakis czas temu. :( Pisałam o tym na wątku i droga mailową.
Kotek powinien być właściwie zdjęty z Adopcji, bo niestety nie znam jego losów. :| W tym roku wiosna a właściwie jeszcze w czasie kiedy leżały ostatnie śniegi, zagineło nam kilka kocurków. Miedzy innymi Dyzio. Duduś.Kumpel Dorci. Gacuś. :|
W przypadku Kumpla Dorci i Gacusia mam niestety raczej potwierdzone informacje ze kocurki nie zyja.Ktoś widział ciałka.
Z kotek zaginęła mi Lusia. :|
Oprócz tego nie znam losu Bogusia, Negritki, Misiaczka, Teodorka. :|
Poniewaz pisałam juz droga mailowa te informacje a takze pisałam na wątku, myślę ze niestety te kotki trzeba będzie zdjąć z Adopcji Wirtualnych.
Bede musiała przygotować nowa oferte Adopcyjna. Na wątku mamy sporo kotków oczekujących na Opiekuna. Część z nich na pewno przekaże do Adopcji Wirtualnej w Vivie!

Ogromnie Ci Dziekuję za Serce i Pomoc. :1luvu: :1luvu: :1luvu: I przepraszam oczywiście...

iza71koty

Post » Śro lip 07, 2010 0:24 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ło matko co te chłopaczki wyprawiają z nową zabawką, mali wariaci normalnie.
Szaleństwo, cudaczki małe

kaska0980

Post » Śro lip 07, 2010 0:28 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

kaska0980 pisze:Niestety, nic się nie dzieje. Psy ciągle są w kojcu a właściciele ciągle pijani. Może trzeba napisać jeszcze raz, żeby wiedzieli że ktoś czeka na interwencję a nie tylko zgłosił i już.

śliczny, przesłodki kociaczek, już się zakochałam w malutkim :1luvu:

Może trzeba zadzwonić i zapytać czy w sprawie coś się już ruszyło? :roll: Kiedy wysłałaś wniosek? Tak piją. :| Wiem. :| W piątek byli tak nawaleni, ze siedzieli na początku działek na chodniku i nie mogli sie podnieść, żeby ruszyć do domu. :|

iza71koty

Post » Śro lip 07, 2010 0:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

kaska0980 pisze:Ło matko co te chłopaczki wyprawiają z nową zabawką, mali wariaci normalnie.
Szaleństwo, cudaczki małe

Bawią się ? No to super!!! :D

iza71koty

Post » Śro lip 07, 2010 0:31 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dziewczyny no to pochwalcie się Wszystkim co postanowiłyście w sprawie "Biedy". :D

iza71koty

[poprzednia][następna]