FAJNIE????????? Ja bym umarła z samotnościbabajaga pisze:Siedem lat sama w pracy? Żadnej pani Krysi albo pani Halinki, żadnych ciastek na imieniny, żadnych plotek? Ale masz fajnie.

A teraz słuchajcie kobitki - u nas ok 20 stopni i leje!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FAJNIE????????? Ja bym umarła z samotnościbabajaga pisze:Siedem lat sama w pracy? Żadnej pani Krysi albo pani Halinki, żadnych ciastek na imieniny, żadnych plotek? Ale masz fajnie.
shira3 pisze:FAJNIE????????? Ja bym umarła z samotnościbabajaga pisze:Siedem lat sama w pracy? Żadnej pani Krysi albo pani Halinki, żadnych ciastek na imieniny, żadnych plotek? Ale masz fajnie.![]()
No, ale ja jestem zwierzęciem stadnym
![]()
shira3 pisze:A teraz słuchajcie kobitki - u nas ok 20 stopni i leje!!!!Naprawdę
Chce się żyć!
charm pisze: Stado się przydaje, ważne, żeby bez żadnej pani Krysi czy Halinki![]()
To masz faktycznie kłopotcharm pisze: niestety
chłodno ok, ale deszcz w mieście to tragedia... zwłaszcza przelotny... większa wilgotność powietrza, większe stężenie wdychanych pyłków, i uczulony na nikotynę, kiepsko tolerujący spaliny itp astmatyk taki jak ja ledwo żyję...:/ )
shira3 pisze:charm pisze: Stado się przydaje, ważne, żeby bez żadnej pani Krysi czy Halinki![]()
Ale czemu? My też przecie jesteśmy jakieś Krysie, Agnieszki czy inne(wstaw dowolne imię). U mnie w pracy same baby i poza wyjątkami, które są wszędzie,fajnie się pracuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 41 gości