Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 10:33 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Cudownie czytać takie wieści :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro cze 23, 2010 14:54 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Moi drodzy przepraszam za ciszę ale niestety w pracy pilne zamówienia.Niebawem spora dawka sensacji Oczatkowych który w każdej sekundzie tak zadziwia że tylko podziwiać :kotek: :1luvu:

marek5476

Od: Pt kwi 16, 2010 17:24

Post » Śro cze 23, 2010 15:44 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Na dobre wieści możemy poczekać :mrgreen:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro cze 23, 2010 21:39 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Marek dawkuje emocje :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw cze 24, 2010 6:26 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

marek5476 pisze:Moi drodzy przepraszam za ciszę ale niestety w pracy pilne zamówienia.Niebawem spora dawka sensacji Oczatkowych który w każdej sekundzie tak zadziwia że tylko podziwiać :kotek: :1luvu:

Czekamy niecierpliwie, Marku :)
Głaski dla Oczusia :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 30, 2010 13:50 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Marku ! Odezwij się , wszyscy z niecierpliwością czekamy na nowe wieści, co u Oczusia ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lip 01, 2010 7:47 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Kochani Ogonkowcy Oczatek po kilku dniach od odstawienia antybiotyku zaczął wyjątkowo dużo odkrztuszać i to bardzo mokro aż było słychac ile mu tatałajstwa wychodzi z płucek.Po nastepnych kilku takich dniach dostał takiej siły i energii że cały dom wręcz roznosi a moje ręce są bez ustanku napadane.Kto zobaczy kocika nie chce uwierzyć że jeszcze niedawno nie mógł stać o własnych siłach a ja z dumą pokazuję podrapane ręce bo to dowód sprawności jego mordeczki i łapeczek.Niedawno przeżyłem niezwykłe wydarzenie bo Oczatek zamiałczał ,wcześniej usłyszałem go tylko raz w lecznicy na widok innego kotka ale jego miałk był nienaturalnie gruby i jednorazowy bo chyba strunki były niezwykle opuchnięte .Teraz kiedy piszę na klawiaturze kocio pyca moje palce i zagląda w każdą szczelinę mebla gdyż w domu jesteśmy praktycznie nierozłączni,nawet ogląda ze mną filmy bacznie obserwując ekran.Trzy dni temu na próbę dostał trochę zupki którą zjadł duszkiem i kilka razy wylizywał pustą miseczkę,nie było żadnych zmian w kupce zatem zostalismy przy tej wersji jedzonka.Bardzo starannie czyści futerko( właśnie czapnął mi myszkę od komputera) nawet na brzuszku czego wcześniej nie czynił bo trudno mu było się zgiąć.To niewiarygodne ale Oczek teraz jest niewyczerpalnym wulkanem energii bo nawet jak jeszcze pokaszle to potrafi w trakcie zapolować na muchę co czyni głównie rekreacyjnie bo puszcza ją na dywanie i pyca chcąc się z muchą pobawić.Uwielbia jak rodzice przyjeżdżają bo wtedy bawi się z tatą łapką na muchy albo jego laską którą potrafi czapnąć i dać z nią w ząbkach drapaka do przedpokoju .Przyniosłem do domu kępkę trawki i to też było trafione bo codziennie zjada kilka żdziebełek.Bardzo wam dziękuję za słowa uznania bo niewiele osób z mojego bezpośredniego otoczenia rozumie potrzebę szacunku do świata zwierzątek ale to oczywiście ich problem a nie nasz.Może uda mi się trochę uciułać na własny aparat to wtedy porobimy więcej zdjątek.Pozdrawiamy was wszystkich razem z waszymi futerkami oby zdrowe i wesołe były bo kiedy Oczatek jest pogodny to moim rodzicom jak by ubywa kilkanaście lat. :kotek: :1luvu:

marek5476

Post » Czw lip 01, 2010 8:11 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Ach.... Mogę tylko westchnąć z zachwytem :love:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lip 01, 2010 13:12 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Fajnie tam u Was widzę :ok: :1luvu:
Zdjęcia to nawet komórkowe by tu nam się bardzo marzyły :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lip 01, 2010 17:22 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Albo ciotki się zbiorą i panów odwiedzą i całe mnóstwo zdjątek porobią :D :D

Cieszę się baaaardzo z takich postów - Oczuś szaleje, myje się i miauczy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lip 01, 2010 17:24 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Dobrze, że zdrówko dopisuję i apetycik :ok: i nowe dobre wieści są :D
Może kiedyś uda Ci się fotki jakieś uczynić, to wtedy zobaczymy na własne oczy jak chłopak urósł :1luvu:

jasdor

Post » Sob lip 03, 2010 7:44 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Super wieści! :ok:
Drapki dla Oczusia :1luvu: :kotek: :1luvu:

Jakbym akurat była w W-wie i Ciotki by zostały zaproszone, służę za nadwornego fotografa :)
A pstrykam fotki jak Japoniec - ile na kartę wlezie :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 06, 2010 14:35 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Szanowne Cioteczki przecież moje zaproszenie w odwiedziny jest aktualne bo najczęściej siedzimy sobie sami ,tylko uprzedzam :) że nie mam nawet krzeseł tyko stołki bo na dorobku jestem ale najważniejsze że są kocie miseczki ,drapak,kuwetka,no i spać jest gdzie.Ostatnio Oczek poczuł urok ludzkiego jedzonka bo wczoraj dostał kawałek rozdrobnionego schabowego z kartofekiem i zjadł wszystko z wylizaniem,dzisiaj natomiast wpałaszował plaster pomidora a kilka dni temu pół frytki.Kocie jedzonko choć najlepsze jakie jest powoli przestaje go interesować ale to pewnie dlatego że Oczek we wszystkim stara się mnie naśladować.W niedzielę położyłem się aby obejrzeć kilka odcinków Kosmosu 1999 a kocik poożył mi się na moim brzuchu tak że oparł sobie łepek na boku mojego nosa i tak traktorzył sam nawet nie wiem ile natomiast wieczorami jest tradycyjne rowerkowanie mojej ręki,trochę to boli ale przecież wszyscy się cieszymy że futerko ma tyle siły :kotek: :1luvu:

marek5476

Post » Wto lip 06, 2010 15:02 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

A nie myślicie o braciszku? :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lip 06, 2010 15:05 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Dobrze, że wieści pozytywne i zdrówko sie poprawiło pewnie na dobre :1luvu: i tak już zostanie. Az chciałoby sie wszystko rzucić i w odwiedziny sie wybrać. Co tam fotele i kanapy. Jak kot i telewizor jest to juz nic wiecej do szczęścia nie potrzeba. No chyba, że jeszcze kawa :mrgreen: czego nie polecam dla Oczusia, niech lepiej w nałogi sie nie pcha :D

jasdor

[poprzednia][następna]