Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mulesia pisze:Jeśli każdy użytkownik może głosować ( jestem na forum od niedawna ), to jestem za AFN - zatopioną kociarnią.
Zasady głosowań
W głosowaniu biorą udział osoby, które są zapisane do Klubu i mają zapłaconą składkę za miesiąc, w którym jest głosowanie. Przypominam, że wystarczy zapłacić złotówkę za miesiąc, by nabyć prawa pełnoprawnego członka (...)
smil pisze:A ja pozwolę sobie zgłosić kandydaturę na lipiec, mianowicie koty znajdujące się pod opieką Lisabeth w Rzeszowie:
viewtopic.php?f=1&t=112266
Lisabeth zajęła się wolnożyjącym seniorem Cagliostro, najprawdopodobniej ratując go od śmierci w męczarniach. Wkrótce potem trafił do niej Lolek ze skomplikowanym złamaniem łapy. Koszty badań i leczenia obu kocurków przekroczyły już 1000 złA na kastrację czeka siostrzyczka Lolka, która wraz ze swoimi maleńkimi córeczkami równiez trafiła pod opiekę Lisabeth.
Zachęcam Brzusie do głosowania, bardzo bym chciała, żeby udało się wspomóc Lisabeth choć trochę.
aga9955 pisze:Jano a moje skladki nie sa uwzglednione. Ja placilam za caly rok. Zapytam Galle. Bo jezeli nie ma moich skladek to ja uzupelnie.
Jana pisze:aga9955 pisze:Jano a moje skladki nie sa uwzglednione. Ja placilam za caly rok. Zapytam Galle. Bo jezeli nie ma moich skladek to ja uzupelnie.
Taki wykaz dostałam od galli, ale dopytam oczywiście.
aga9955 pisze:moje skladki poleca za rok z gory, za chwilke
smil pisze:A ja pozwolę sobie zgłosić kandydaturę na lipiec, mianowicie koty znajdujące się pod opieką Lisabeth w Rzeszowie:
viewtopic.php?f=1&t=112266 (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości