Moderator: Moderatorzy
Szejbal pisze:Wczorajsze (5.05.10r.) wyniki Ludmiła:
9:00 - 579 i 1 jedn. insuliny + jedz.
13:30 - 375
17:00 - 496
21:00 - 537 i 1 jedn. insuliny + jedz.
A dzisiaj na czczo:
8:30 - 587 i o 9:00 -> 1 jedn. insuliny + jedz.
Liwia pisze:Szejbal pisze:Wczorajsze (5.05.10r.) wyniki Ludmiła:
9:00 - 579 i 1 jedn. insuliny + jedz.
13:30 - 375
17:00 - 496
21:00 - 537 i 1 jedn. insuliny + jedz.
A dzisiaj na czczo:
8:30 - 587 i o 9:00 -> 1 jedn. insuliny + jedz.
nie rozumiem nic z tego
Liwia pisze:nie rozumiem nic z tego
Liwia pisze:Idź do weta, jasne.
Zastanawiam się nad stresem i jego ewentualną nieobecnością kiedy był u Izy. Mało prawdopodobne mi się to wydaje, tj żeby u Izy się nie stresował a tu stresował się tak bardzo i tak długo. Spadek jest i to wielki. Rozregulował się? Kontrreguluje?
Szejbal pisze: Pani doktor słysząc o pyszczku i że miał wcześniej diagnozę eozynofilowego zapalenia dziąseł, powiedziała, że bez antybiotyku się nie obejdzie. Co Wy na to?
Izabela pisze:W schronie dostawał antybiotyki na paszczę- betamox, później cobactan, doxycyklinę ale poprawa była na chwilę dlatego ten steryd wprowadzono.
Na te chwilę tyle wiem i pamiętam.
Szejbal pisze:Izabela pisze:W schronie dostawał antybiotyki na paszczę- betamox, później cobactan, doxycyklinę ale poprawa była na chwilę dlatego ten steryd wprowadzono.
Na te chwilę tyle wiem i pamiętam.
To i tak bardzo dużo wiesz. Dzięki IzaNie będę czekać na te wyniki - w sensie że jeśli do 13-14:00 nie będzie ich, to idziemy z Ludmiłkiem do weta. Trzeba podleczyć paszczę, bo to potencjalna przyczyna wyższych cukrów
Izabela pisze: Batko, mam! zaraz wyślę Ci na maila. Tylko wyników krwi nie przysłałpewnie zapomniał, zaraz zadzwonię do niego.
Izabela pisze:Własnie chciałam sie pochwalić wiedzą, że za szybko spadł cukier
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości