Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szejbal pisze:Oj, przykro się robi...Nie demonizujmy jednak, bo czasem można się po prostu nie zrozumieć i pomylić w obie strony. Proszę o uspokojenie
![]()
![]()
dzioby125 pisze:witam i zapraszam do lektury wątku betib z forum muratora gdzie przeczytacie dużo ciekawego o sobie jako wariatkach...
http://forum.muratordom.pl/showthread.p ... %29/page27
nie wiem jak ten dom był weryfikowany, ale jest to dom wychodzący gdzie koty wychodza i już nie wracająszkoda tam tych maluchów, bo takie cuda znalazłby idealny dom gdzie żyłyby szczęśliwie 100 lat., a zgina tak szybko jak się tam znalazły.
taizu pisze:Bardzo przykro czytać, jak sobie gawędzi "wielki świat", szkoda tylko zwierzaków
dzioby125 pisze:witam i zapraszam do lektury wątku betib z forum muratora gdzie przeczytacie dużo ciekawego o sobie jako wariatkach...
http://forum.muratordom.pl/showthread.p ... %29/page27
nie wiem jak ten dom był weryfikowany, ale jest to dom wychodzący gdzie koty wychodza i już nie wracająszkoda tam tych maluchów, bo takie cuda znalazłby idealny dom gdzie żyłyby szczęśliwie 100 lat., a zgina tak szybko jak się tam znalazły.
kasia86 pisze:Bardzo dziękuję za podanego linka, bo dowiedziałam się o sobie ciekawych rzeczy.
Jestem w szoku!
SecretFire pisze:Ja juz sie nie mieszam.
hej
w szoku jestem ze tu tak sie rozpisalyscie
fajniedzieki za poparcie
kotki maja się dobrze , sa u nas i mam nadzieje ze tak zostanie
ja tez uwazam ze kot powinien miec wolnosc, niestety ze wzgęu na Manie nie ma o tym mowy, musimy jej zrobic klatke kolo domu zeby mogla tam sobie szalec jak podrosnie
dzioby125
nie jestes bywalcem tego forum, pewnie znalazlas mnie z miau i teraz chcesz mieszac.................ale wiesz mam to gleboko w DUPIE !!!!!!!!!!!!!
koty maja u mnie dobrze, od niedzieli nie bylo wpadek siuskowych u Frankiwszystko jest ok.............i zanim napiszesz mi cos u moim Vincencie to moze cofnij sie pare stron dalej i doczytaja ze to nie ja go zgubilam ! no ale ty pewnie wiesz lepiej, bo jak te pozostale dewotki przekrecisz wszytko co ja tu napisze !
a tak zupelnie serio to powiem to co na forum miau- ja tam nie chodze, nie czytam komentarzy a Ciebie nie chce widywać na moim watku tu ! to watek o domach a nie o kotach ! sio !
dziewczyny postow tej pani nie komentujemy !!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, puszatek i 58 gości