Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 04, 2010 8:52 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Oj, przykro się robi... :( Nie demonizujmy jednak, bo czasem można się po prostu nie zrozumieć i pomylić w obie strony. Proszę o uspokojenie :oops: :oops: :oops:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Nie lip 04, 2010 9:22 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Betib - "klaps" dłonią będzie miał tylko jeden jedyny skutek - koty będą się ciebie bały. Jeśli chcesz "odstraszyć" kota od czegoś użyj spryskiwacza do kwiatków albo zwiniętej w rulon gazety (oczywiście nie mam na myśli grubego czasopisma tylko np jedną stronę z takiej wielkoformatowej gazety) - chodzi o to żeby było więcej hałasu niż tego "klapsa". I tu taka zasada - zarówno przy psikaniu jak i przy "klapsie" gazetą kot nie może widzieć że to Ty robisz, bo wtedy będzie "grzeczny" tylko wtedy kiedy Ty będziesz w pobliżu. Chodzi o to żeby kot miał przeświadczenie że jeśli zrobi coś nie tak to nagle "coś strasznego" (np. woda ze spryskiwacza) zadzieje się (nie może tego kojarzyć z konkretną osoba bo wtedy to tak zrozumie ze musi być grzeczny tylko przy tobie a jak będziesz w pracy to będzie dalej roił swoje).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 05, 2010 12:26 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Szejbal pisze:Oj, przykro się robi... :( Nie demonizujmy jednak, bo czasem można się po prostu nie zrozumieć i pomylić w obie strony. Proszę o uspokojenie :oops: :oops: :oops:

Fakt! :(

Jestem w kontakcie mailowym z betib.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lip 05, 2010 14:35 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Nie nawidze klotni. Zwlaszcza takich gdzie strony sa nierowne. Prosze przestancie, bo koteczki za to nic nie moga. A w takich sytuacjach jest zawsze wiecej emocji i niepotrzebnych komentarzy.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lip 05, 2010 22:37 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

witam i zapraszam do lektury wątku betib z forum muratora gdzie przeczytacie dużo ciekawego o sobie jako wariatkach...
http://forum.muratordom.pl/showthread.p ... %29/page27

nie wiem jak ten dom był weryfikowany, ale jest to dom wychodzący gdzie koty wychodza i już nie wracają :( szkoda tam tych maluchów, bo takie cuda znalazłby idealny dom gdzie żyłyby szczęśliwie 100 lat., a zgina tak szybko jak się tam znalazły.
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Pon lip 05, 2010 22:54 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

dzioby125 pisze:witam i zapraszam do lektury wątku betib z forum muratora gdzie przeczytacie dużo ciekawego o sobie jako wariatkach...

nie wiem jak ten dom był weryfikowany, ale jest to dom wychodzący gdzie koty wychodza i już nie wracają :( szkoda tam tych maluchów, bo takie cuda znalazłby idealny dom gdzie żyłyby szczęśliwie 100 lat., a zgina tak szybko jak się tam znalazły.

Bardzo przykro czytać, jak sobie gawędzi "wielki świat", szkoda tylko zwierzaków
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lip 05, 2010 23:39 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Toteż lepiej nie czytać, bo i po co. Kociaków tylko żal.
Mam też wątpliwości, co będzie ze sterylizacją.

edit:
taizu pisze:Bardzo przykro czytać, jak sobie gawędzi "wielki świat", szkoda tylko zwierzaków

:ryk:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto lip 06, 2010 14:15 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Ja juz sie nie mieszam.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lip 06, 2010 15:09 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

dzioby125 pisze:witam i zapraszam do lektury wątku betib z forum muratora gdzie przeczytacie dużo ciekawego o sobie jako wariatkach...

Bardzo dziękuję za podanego linka, bo dowiedziałam się o sobie ciekawych rzeczy.

Jestem w szoku! :strach:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lip 06, 2010 15:21 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

kasia86 pisze:Bardzo dziękuję za podanego linka, bo dowiedziałam się o sobie ciekawych rzeczy.

Jestem w szoku! :strach:

Taa... Ta psychologiczna przenikliwość osądu, pełna zarazem madrości, jak i chrześcijańskiej milości bliźniego musi poruszyć
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lip 06, 2010 15:28 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

SecretFire pisze:Ja juz sie nie mieszam.

Ja też ani słowa już... :? Szkoda słów.
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Wto lip 06, 2010 16:05 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

To sa pogawedki tzw. NOWOBOGACKICH - kiedys nie mieli nic- a teraz przechwalaja sie jedna przez druga swoimi domkami i innymi pierdolami - a reszta ludzi to nalezy pogardzac - ze nie wspomne juz o zwierzetach. :lol:
We lbach sie niektorym poprzewracalo i to wszystko - SZKODA TYLKO KOTECZKOW, ktore tak bardzo pasuja jej do wystroju jako, ze biale!

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto lip 06, 2010 16:24 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Jeśli ktoś jest na tyle bezczelny, żeby napisać, że koty które wziął z troskliwego DT zdychały na śmietniku, to już nic mnie nie zdziwi. I to napisać tu, w wątku, gdzie każdy może sobie przeczytać historię tych kotów... :evil:

Ale mniejsza o paniuśkę i jej nuworyszowskie fumy - najważniejsze jest to, że głucha kicia nie ma na dworze żadnych szans. Nie ucieknie przed zagrożeniem, którego nie usłyszy :(
Co dalej?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto lip 06, 2010 16:42 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Przeczytałam,no nóż się w kieszeni otwiera!-nowobogackie ch...ki!-a jaka znajomość tematu :evil: :evil: :evil:
Aniu i co teraz będzie????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lip 06, 2010 18:19 Re: Dwie dzidzie, białoruda i biała głucha już w domku - razem.

Zacytuję tylko jeden post betib z wątku muratora http://forum.muratordom.pl/showthread.p ... %29/page27

hej
w szoku jestem ze tu tak sie rozpisalyscie :)
fajnie :) dzieki za poparcie
kotki maja się dobrze , sa u nas i mam nadzieje ze tak zostanie
ja tez uwazam ze kot powinien miec wolnosc, niestety ze wzgęu na Manie nie ma o tym mowy, musimy jej zrobic klatke kolo domu zeby mogla tam sobie szalec jak podrosnie
dzioby125
nie jestes bywalcem tego forum, pewnie znalazlas mnie z miau i teraz chcesz mieszac.................ale wiesz mam to gleboko w DUPIE !!!!!!!!!!!!!
koty maja u mnie dobrze, od niedzieli nie bylo wpadek siuskowych u Franki :) wszystko jest ok.............i zanim napiszesz mi cos u moim Vincencie to moze cofnij sie pare stron dalej i doczytaja ze to nie ja go zgubilam ! no ale ty pewnie wiesz lepiej, bo jak te pozostale dewotki przekrecisz wszytko co ja tu napisze !
a tak zupelnie serio to powiem to co na forum miau- ja tam nie chodze, nie czytam komentarzy a Ciebie nie chce widywać na moim watku tu ! to watek o domach a nie o kotach ! sio !

dziewczyny postow tej pani nie komentujemy !!!!!!!!!!!!!!

Ani Frania, ani Mania nie były dane do domku wychodzącego, a z tego postu wynika, że ''klatka'' miała być woliera, tylko ma być dla Mani.

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

[poprzednia][następna]