Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 20:31 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

No pięknie :ryk:
Rybol wejdzie chyba na stałe do menu Saszy Obrazek

No i super, że udało się dofinansowanie - jak jest czym leczyć, to teraz będzie już tylko lepiej :kotek:
A Sasza piękniejszy z każdym dniem :kotek:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt lip 02, 2010 20:38 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

:lol: nieeee,nie dostał całej rybki,tylko małą porcyjkę,musze najpierw sprawdzić czy aby jakiejś rewolucji w kuwecie nie bedzie,czy cóś :lol:
Rybka nie duza jest,niecałe 7 zł,więc na wiele nie starczy.Ale najważniejsze ze smakuje i oby nie zaszkodziło.
Mlaskania nikt prócz mnie nie słyszał,bo Sasza jest bardzo cichutki,pewnie po to aby te odgłosy zza drzwi sie do jego miski nie zleciały :lol:
Legnica

Post » Pt lip 02, 2010 20:52 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

podejrzewam, że miałaś kiloro chętnych na rybkę, sama bym zjadla :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob lip 03, 2010 10:04 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

No wiesz...jak otwieram puszkę animondy,to nieraz ponownie sprawdzam etykietę,czy to aby na pewno kocia puszka,bo do konserwy turystycznej do animondkom baaardzo daleko :lol:
Legnica

Post » Sob lip 03, 2010 12:47 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Pewnie Saszka pierwszy raz w zyciu rybkę kosztował. Zdjęcia cudne z kolacji :1luvu: :1luvu: :1luvu

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Sob lip 03, 2010 16:36 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Po rybce żadnych sensacji nie ma,czyli dzisiaj na kolacje znów rybka,jutro ja dokończy,może wystarczy jeszcze na poniedziałek,a po rybce zaserwuje troszkę Klary 8)
Legnica

Post » Sob lip 03, 2010 17:00 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Mi też bardzo podobała się sesja zdjęciowa z kolacji :D
:kotek: coraz lepiej wygląda :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lip 03, 2010 18:14 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Kwitnie koteczek :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie lip 04, 2010 12:56 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

amyszka pisze:Kwitnie koteczek :1luvu: :D

Rozkwita:) :1luvu:

Edi100

Post » Pon lip 05, 2010 17:58 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Halo? Co u Saszki?

Edi100

Post » Pon lip 05, 2010 18:49 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Wybaczcie ciszę.Upał mnie wykańcza.Nie najlepiej sie czuje.
A Saszka...a Saszka,kiedy ma "wychodne",chodzi za mną po pokoju krok w krok,pilnuje mnie jak wyszkolony piesek,a kiedy wychodzę z pokoju leży pod drzwiami i czeka aż wrócę.
Niby miłe to jego zachowanie,ale cos mi pachnie jedynactwem,martwie sie czy nie bedzie chciał pogonić w przyszłosci pozostałych kotów jak to na jedynaka przystało.W zwiazku z moimi podejrzeniami,na pewno początkowy czas w towarzystwie pozostałych spędzi w klatce,jeśli moje obawy sie potwierdzą,bedzie problem.
Legnica

Post » Pon lip 05, 2010 20:18 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:Wybaczcie ciszę.Upał mnie wykańcza.Nie najlepiej sie czuje.
A Saszka...a Saszka,kiedy ma "wychodne",chodzi za mną po pokoju krok w krok,pilnuje mnie jak wyszkolony piesek,a kiedy wychodzę z pokoju leży pod drzwiami i czeka aż wrócę.
Niby miłe to jego zachowanie,ale cos mi pachnie jedynactwem,martwie sie czy nie bedzie chciał pogonić w przyszłosci pozostałych kotów jak to na jedynaka przystało.W zwiazku z moimi podejrzeniami,na pewno początkowy czas w towarzystwie pozostałych spędzi w klatce,jeśli moje obawy sie potwierdzą,bedzie problem.

Te upały są straszne:( Bardzo dokuczają wszystkim. U nas zbiera się na burzę, jesli się zacznie nockę mam z głowy:( Moje Futra strasznie się boją:(
Wiesiu, może nie koniecznie jest tak że On samolubek, ale to wdzięcznośc i :1luvu: Oby tak było.

Edi100

Post » Pon lip 05, 2010 22:04 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Może to dlatego że jesteś jego jedyną rozrywką ? :lol:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lip 05, 2010 22:44 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

phantasmagori pisze:Może to dlatego że jesteś jego jedyną rozrywką ? :lol:

Pewnie tak. Nie ma co liczyć na to, że wejdzie do niego jakiś kot, to przynajmniej Ciebie pomęczy ;)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon lip 05, 2010 23:50 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Ze mną to w sumie ma najmniejszy kontakt,mieszka w pokoju syna i synowej,oni wciaż tam sa,wypuszczają go z klatki i oni właśnie mi mówią,ze jak wyjde z pokoju,to Sasza siedzi pod drzwiami i czeka.Jak jestem w środku to chodzi obok mnie cały czas.Jak go zawołają,to chetnie przychodzi,liczy na głaski,ale jak przestaja sie nim zajmować,to wraca pod drzwi,czasem wraca do klatki.
Zobaczymy,za jakis czas, jak to z tym Sasza jest,jedynak czy nie :wink:
Legnica

[poprzednia][następna]