Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:pod względem wyglądu to brzydka(ale to wiedziałam wcześniej...)
natomiast gps, wifi, przyzwoity aparat (nawet makro i lampę błyskową ma), itp przekonują...
aktualnie męczę się (jak na razie z marnym skutkiem...) z postawieniem ap... (mam dodatkowe wifi na płycie głównej... zasięg będzie mały, ale do instalowania softu z netu itp albo korzystania z netu leżąc w łóżku powinno być ok - tym razem mam klawiaturę qwerty, więc nawet posty z telefonu da się pisać przyzwoiciej
)
charm pisze:po chwili przed wejściem do sądu siedziały dwa koty....
niestety nic więcej nie wiem...![]()
wiem, że jakieś koty są, ale ilość jest mniej więcej stała, wieszałam ogłoszenia o bezpłatnej kastracji i sterylizacji w Chorzowie, itp... a co do sądowych, to spróbuję zagadać przy okazji ze strażnikiem, może coś wie... ale muszę to zrobić jak będę wracać z pracy (najlepiej bez tż...)
siriwan pisze:charm pisze:po chwili przed wejściem do sądu siedziały dwa koty....
niestety nic więcej nie wiem...![]()
wiem, że jakieś koty są, ale ilość jest mniej więcej stała, wieszałam ogłoszenia o bezpłatnej kastracji i sterylizacji w Chorzowie, itp... a co do sądowych, to spróbuję zagadać przy okazji ze strażnikiem, może coś wie... ale muszę to zrobić jak będę wracać z pracy (najlepiej bez tż...)
Niezła przygoda... Ale bardzo możliwe, że jest tam ktoś, kto się nimi zajmuje. W Urzędzie Skarbowym w TG koleżanka mojej siostry zajmowała się kotami póki tam pracowała, a nuż tutaj też się trafił ktoś kociolubny.
Ja protestuję!charm pisze:Muszę chyba wrzucać więcej fotek Beeju... "stałych fanów" ma chyba tylko Guree i Natalia...
shira3 pisze:Ja protestuję!charm pisze:Muszę chyba wrzucać więcej fotek Beeju... "stałych fanów" ma chyba tylko Guree i Natalia...Jestem stałą fanką Beeju
![]()
![]()
![]()
, który to wg mnie jest czystą kwintesencją kota ( kocham buraski).
babajaga pisze:Charm a ty jesteś kopia matki
Wielbłądzio pisze:Mnie się pingwinica najbardziej podoba, chociaż z charakteru zdecydowanie wolę chłopaków (przynajmniej moi są wszyscy do rany przyłóż, podczas kiedy baby...
...
![]()
![]()
).
AYO pisze:Mosz recht babajago - charmy są jakby dwa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości