Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 04, 2010 9:01 Re: Bliźniaki i Natalia-s.56.połamaniec, s58.foty..

charm pisze:Obrazek
(to moja mama... a Psotka uwielbia być na rękach, kolanach...)
:roll: )
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Super fotka :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lip 04, 2010 11:09 Re: Bliźniaki i Natalia-s.56.połamaniec, s58.foty..

shira3 pisze:
:roll: )
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Super fotka :)

Dziękuję :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie lip 04, 2010 14:46 Re: Bliźniaki i Natalia-s.56.połamaniec, s58.foty..

charm pisze:pod względem wyglądu to brzydka :roll: (ale to wiedziałam wcześniej...)
natomiast gps, wifi, przyzwoity aparat (nawet makro i lampę błyskową ma), itp przekonują... ;-)
aktualnie męczę się (jak na razie z marnym skutkiem... :roll:) z postawieniem ap... (mam dodatkowe wifi na płycie głównej... zasięg będzie mały, ale do instalowania softu z netu itp albo korzystania z netu leżąc w łóżku powinno być ok - tym razem mam klawiaturę qwerty, więc nawet posty z telefonu da się pisać przyzwoiciej ;-) )

Z tym wifi faktycznie fajna sprawa, czasem właśnie chciałoby się coś na szybko sprawdzić w necie, a nie chce się wstawać z tapczanu. ;-)

charm pisze:po chwili przed wejściem do sądu siedziały dwa koty....
niestety nic więcej nie wiem... :(
wiem, że jakieś koty są, ale ilość jest mniej więcej stała, wieszałam ogłoszenia o bezpłatnej kastracji i sterylizacji w Chorzowie, itp... a co do sądowych, to spróbuję zagadać przy okazji ze strażnikiem, może coś wie... ale muszę to zrobić jak będę wracać z pracy (najlepiej bez tż...)

Niezła przygoda... Ale bardzo możliwe, że jest tam ktoś, kto się nimi zajmuje. W Urzędzie Skarbowym w TG koleżanka mojej siostry zajmowała się kotami póki tam pracowała, a nuż tutaj też się trafił ktoś kociolubny. ;-)

Aha, wszystkie fotki zrobione telefonem ;-)

Podpisuje się pod shirą, fotka cudna. :D
I rzeczywiście aparat z tej Nokii daje radę. :-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Nie lip 04, 2010 16:16 Re: Bliźniaki i Natalia-s.56.połamaniec, s58.foty..

siriwan pisze:
charm pisze:po chwili przed wejściem do sądu siedziały dwa koty....
niestety nic więcej nie wiem... :(
wiem, że jakieś koty są, ale ilość jest mniej więcej stała, wieszałam ogłoszenia o bezpłatnej kastracji i sterylizacji w Chorzowie, itp... a co do sądowych, to spróbuję zagadać przy okazji ze strażnikiem, może coś wie... ale muszę to zrobić jak będę wracać z pracy (najlepiej bez tż...)

Niezła przygoda... Ale bardzo możliwe, że jest tam ktoś, kto się nimi zajmuje. W Urzędzie Skarbowym w TG koleżanka mojej siostry zajmowała się kotami póki tam pracowała, a nuż tutaj też się trafił ktoś kociolubny. ;-)

na to liczę - na jakieś bardzo chude nie wyglądały...
ale może komuś podsunę ulotkę o bezpłatnej kastracji/sterylizacji, itp ;-)

charm

Post » Nie lip 04, 2010 17:03 Re: Bliźniaki i Natalia-s.56.połamaniec, s58.foty..

I w końcu obiecane fotki mojego towarzystwa ;-)
W tym sporo Natalii - o ile wiem ma tu kilku fanów ;-)

Beeju:
Obrazek Obrazek Obrazek

Guree:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Oba chłopaki razem:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Natalia ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
(niektóre zdjęcia są na tle lustra....)

charm

Post » Nie lip 04, 2010 18:00 Re: Bliźniaki i Natalia-s.56.połamaniec, s58.foty..

Jaka mina. :lol: Burasy są przekochane. :D

Choć Natalia z jęzorem wiele im nie ustępuje. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Nie lip 04, 2010 20:09 Re: Bliźniaki i Natalia-s.56.połamaniec, s58.foty..

charm pisze:I w końcu obiecane fotki mojego towarzystwa ;-)
W tym sporo Natalii - o ile wiem ma tu kilku fanów ;-)

Beeju:
Obrazek Obrazek Obrazek

Nie tylko Natalia.....Beeju :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lip 05, 2010 6:23 Re: Bliźniaki i Natalia - na wariackich papierach - nowe zdjęcia

Muszę chyba wrzucać więcej fotek Beeju... "stałych fanów" ma chyba tylko Guree i Natalia...
Ale to fakt, że o Beeju zwykle jest mniej niż np o Guree... Bo Guree chorowity, bo złamał łapkę, bo ugniata, itp....
A Beeju - to po prostu kochany kocur... Piękne bure futerko, 6kg i wiecznie wywalony brzuszek do głaskania - to kot który naprawdę uwielbia być głaskany po brzuchu, a jak go nikt nie głaszcze, to się drze, a głos ma donośny... :p
Pieszczoch namolny do upierdliwości, który wita mnie w przedpokoju i od razu ląduje na wycieraczce z podwoziem wywalonym do głaskania.. ;-)
Poza tym, oddzielenie od brata po złamaniu łapki przypłacił depresją... ;-( jest bardzo wrażliwy, i.... ostrożny... :p w filmie taki tekst był, i tak nam się z mamą skojarzył:-coś pan taki bojaźliwy? -nie bojaźliwy, a OSTROŻNY
Boi się obcych, przy byle chsłasie ucieka do skrzyni z wersalki... lubi inne koty i jest przekochany!

charm

Post » Pon lip 05, 2010 8:24 Re: Bliźniaki i Natalia - na wariackich papierach - nowe zdjęcia

charm pisze:Muszę chyba wrzucać więcej fotek Beeju... "stałych fanów" ma chyba tylko Guree i Natalia...
Ja protestuję! :evil: Jestem stałą fanką Beeju :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: , który to wg mnie jest czystą kwintesencją kota ( kocham buraski).
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon lip 05, 2010 10:10 Re: Bliźniaki i Natalia - na wariackich papierach - nowe zdjęcia

Sgira ma rację, burasy są superowe.
Charm a ty jesteś kopia matki :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon lip 05, 2010 17:48 Re: Bliźniaki i Natalia - na wariackich papierach - nowe zdjęcia

shira3 pisze:
charm pisze:Muszę chyba wrzucać więcej fotek Beeju... "stałych fanów" ma chyba tylko Guree i Natalia...
Ja protestuję! :evil: Jestem stałą fanką Beeju :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: , który to wg mnie jest czystą kwintesencją kota ( kocham buraski).

:mrgreen:
też kocham buraski ;-)
i cieszę się, że Beeju też ma fanów, i Beeju na pewno też się cieszy :)

babajaga pisze:Charm a ty jesteś kopia matki :mrgreen:

jest w tym sporo racji... ;-)
jak znajdę, to wrzucę jakieś fotki porównawcze :twisted:

charm

Post » Pon lip 05, 2010 17:56 Re: Bliźniaki i Natalia - na wariackich papierach - nowe zdjęcia

Mnie się pingwinica najbardziej podoba :1luvu: , chociaż z charakteru zdecydowanie wolę chłopaków (przynajmniej moi są wszyscy do rany przyłóż, podczas kiedy baby... :roll: ... :twisted: :twisted: :twisted: ).
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lip 05, 2010 20:42 Re: Bliźniaki i Natalia - na wariackich papierach - nowe zdjęcia

Wielbłądzio pisze:Mnie się pingwinica najbardziej podoba :1luvu: , chociaż z charakteru zdecydowanie wolę chłopaków (przynajmniej moi są wszyscy do rany przyłóż, podczas kiedy baby... :roll: ... :twisted: :twisted: :twisted: ).

Natalia wg "ogólnych standardów" ładniejsza, bo chłopaki to "zwykłe burasy", ale i tak tych "zwykłych burasów" bym za nic nie oddała - moje najukochańsze namolne przytulanki ;) :1luvu:
a Natalia jak to baba - humory miewa, itp :roll:

charm

Post » Pon lip 05, 2010 20:59 Re: Bliźniaki i Natalia - na wariackich papierach - nowe zdjęcia

Mosz recht babajago - charmy są jakby dwa :roll: 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lip 05, 2010 21:16 Re: Bliźniaki i Natalia - na wariackich papierach - nowe zdjęcia

AYO pisze:Mosz recht babajago - charmy są jakby dwa :roll: 8)

Dwie. Nie dziwota, że mają synchroniczne koty :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]