Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 21:55 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Martwię się...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lip 02, 2010 22:20 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lip 03, 2010 7:42 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Matko,a juz było lepiej :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lip 03, 2010 10:23 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

ojej, biedne maleństwo....
to prawe oczko takie duże i ten wrzód brzydki....lepiej by było usunąć. Oby tylko drugie oczko udało się uratować!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lip 03, 2010 10:31 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Oczka rzeczywiście nieładne się zrobiły.
Bąbelku :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob lip 03, 2010 14:37 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Co się dzieje Bąbelku, walcz maluszku! Ciocia Asia się martwi, inne ciotki też. :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Nie lip 04, 2010 19:28 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Stan oczek bez większych zmian, choć to mniejsze wydaje mi się odrobinę lepsze.
Jutro jedziemy do Pani doktor i dowiemy się więcej. Pewnie jednak będzie trzeba usunąć oczko...
Poza tym Bąbelek kwitnie i cudownie sobie bąbluje :D Naprawdę trudno uwierzyć, że jest niewidomy!!! Bardzo z niego kochany kocio :1luvu: :1luvu: :1luvu: To wielki urwis, słodki jak nie wiem co :D Na przemian próbuje mnie pożreć albo się we mnie wtulić, niestety częściej to pierwsze mu w głowie :wink:

Są już wieści o rodzaju grzybka - to microsporum, uff :wink: Wetka chyba trochę przesadziła i przeraziła wszystkich :roll:
Felek ma zaordynowany Imaverol i jakiś lek doustnie. Bąbelek zażywa nizoralowych kąpieli, a jutro w gabinecie zostanie ponownie wypsikany Fungidermem. Czyli spoko :wink:

Mam nadzieję, że jutrzejsze "wieści okulistyczne" będą dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie lip 04, 2010 19:35 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Asia,o której będziesz u Lisieckiej.Podjechałabym i przekazała tobie pieniążki z bazarków :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie lip 04, 2010 19:57 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Małgorzata Pękała pisze:Asia,o której będziesz u Lisieckiej.Podjechałabym i przekazała tobie pieniążki z bazarków :D

Gosiu :1luvu: , u Lisieckiej mam być o 18.00. Zadzwonię do Ciebie, Kochana :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Nie lip 04, 2010 19:59 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

ok, to do jutra :ok:

Małgocha Pe

Post » Nie lip 04, 2010 20:32 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

A moze uda się bez usuwania oczka... Co by nie było trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie lip 04, 2010 21:47 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Ja cały czas nie tracę nadziei na uratowanie oczek Bąbelkowi!
Asieńko- bedę czekała na wieści po wizycie! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lip 04, 2010 22:06 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Potrzymam mocno :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon lip 05, 2010 8:18 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

kropkaXL pisze:Ja cały czas nie tracę nadziei na uratowanie oczek Bąbelkowi!

Ja natomiast myślę w duchu że to stan przejściowy i będzie wszystko ok.
Może oczko zostało czymś podrażnione,może tak reaguje na któreś z leków i należałoby zmienić,może ....
Dowiemy się po południu i jestem tak samo pełna nadziei jak ty kropko
Ogromne kciukasy za Bąbla :ok: :ok: :ok:
jerzykowka,pamiętaj o mnie :wink:

Małgocha Pe

Post » Pon lip 05, 2010 8:31 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Małgorzata Pękała pisze:
kropkaXL pisze:Ja cały czas nie tracę nadziei na uratowanie oczek Bąbelkowi!

Ja natomiast myślę w duchu że to stan przejściowy i będzie wszystko ok.
Może oczko zostało czymś podrażnione,może tak reaguje na któreś z leków i należałoby zmienić,może ....
Dowiemy się po południu i jestem tak samo pełna nadziei jak ty kropko
Ogromne kciukasy za Bąbla :ok: :ok: :ok:
jerzykowka,pamiętaj o mnie :wink:

Nigdy nie zapominam :wink: :D , zaraz dzwonię!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]