Moderator: Moderatorzy
Liwia pisze:Bardzo jestem z Was dumna, bardzo
Liwia pisze:Bardzo jestem z Was dumna, bardzo
ifokry pisze:Liwia pisze: Mam nadzieję, że Iza zna zasady udzialania pierwszej pomocy, bo może być omdlenie jak nic![]()
Liwia pisze:ifokry pisze:Liwia pisze: Mam nadzieję, że Iza zna zasady udzialania pierwszej pomocy, bo może być omdlenie jak nic![]()
Zapewnaim Cię, że zna - leje omdlonych po pysku aż miło![]()
Wiec twarda bądź i żadnego mdlenia!
Liwia pisze:Szejbal, dwa razy dziennie (co 12 godzin) po 1 jednostce. I tak kilka dni, bez cudowania i zmian. Sprawdzasz i reaguje tylko wtedy, gdy cukier spadnei za bardzo.
ifokry pisze:Liwio, w sumie Tobie też dziękuję zatelefoniczne rady
ifokry pisze:Hmmm po pysku, po tylku... Jakaś perwersja zaczyna się tu tworzyć]
Liwia pisze:Beata, nie będzie poniżej 200. A jeśli będzie to zadzwoń, bo ide od komputera teraz.
Liwia pisze:ifokry pisze:Liwio, w sumie Tobie też dziękuję zatelefoniczne rady
W sumie dziękuję
ifokry pisze:Hmmm po pysku, po tylku... Jakaś perwersja zaczyna się tu tworzyć]
Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo![]()
Iwona, tak na serio - jak widzisz początek to koszmar, potem już z górki. Nie myśl nawet o wielkich stresach bo żadnego trzęsienia ziemii nie będzie. Dasz sobie radę, ja to wiem i sądzę, że i Ty juz to doskonale wiesz.
ifokry pisze:Jeszcze pewnie trochę popanikuję (z korzyścią dla figury, bo przez akcjez Punią schudlam 4 kg w 5 dni), ale myślę, że dam radę. W końcu zależy mi na Punci, jest jak czlonek rodziny i chcę żeby jeszcze pare lat godnie pożyla. A poza tym "co??? ja nie dam rady???"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości