ewar pisze:Zrobiłam bazarek,taki mizerniutki,ale cel szczytny,może więc ktoś coś kupi.Zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=113660
ale fajnie, to mamy już 2 bazarki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Zrobiłam bazarek,taki mizerniutki,ale cel szczytny,może więc ktoś coś kupi.Zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=113660
ewar pisze::ryk:![]()
Bazarek mi ruszył ! Parę groszy już jest
slapcio pisze:O kurde![]()
![]()
Myśle o tej sterylce - czy nie udaloby się w Koterii? Choć pewnie u nich zatrzęsienie...
Może talon z gminy? Niektóre warszawskie dofinansowują sterylki... Trzeba zadryndać pewnie do wydziału ochrony środowiskaChoć nie wiem jak to wygląda od strony technicznej, dotąd ciachałam wszystko na swój koszt
(oczywiście nie przyznawać się że kotka "z importu"
)
Ostatecznie można spytać ile biorą np w Boliłapce - bardzo fajna lecznica. Moja wetka też coś koło 200 bierze, ceny w Warszawie są strasznie wysokie, to ok 2 razy więcej niż "na prowincji"I leć do Kasy Kastracyjnej rezerwowac numerek!
Hanulka pisze:OKI masz pw![]()
a gdzie?
OKI pisze:Aaaa, zostałam obsztorcowana na pw, że Bida brzmi fatalnie - więc bardzo proszę o sugestie normalnego, dobrze rokującegoimienia dla kotki
![]()
Ja chwilowo jestem w większym szoku niż ona i myślenie logiczne sprawia mi trudność - jeszcze się nie przyzwyczaiłam do tymczasowania, a tak chorego kota mam pierwszy raz
Hanulka pisze:OKI pisze:Aaaa, zostałam obsztorcowana na pw, że Bida brzmi fatalnie - więc bardzo proszę o sugestie normalnego, dobrze rokującegoimienia dla kotki
![]()
Ja chwilowo jestem w większym szoku niż ona i myślenie logiczne sprawia mi trudność - jeszcze się nie przyzwyczaiłam do tymczasowania, a tak chorego kota mam pierwszy raz
a ktoś nazywał kota bidą? eee.. ja zrozumiałam, że bida to bida, bo jest bidą.. skomplikowałam pewnie coś..
no tak, imię dobrze rokujące na topie, ciekawe, kto zaryzykuje???![]()
OKI będzie dobrze, nie jesteś sama![]()
![]()
![]()
kociczka39 pisze:Jako że taka fajna łaciata jest ,ja bym jej dała Kropka,Kropeczka,Łatka
Killatha pisze:imię dobrze rokujące - Polinda oczywiście![]()
i taki dom jaki się Polci trafił
albo Miłosława, zdrobniale Miła
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 369 gości