WAWABardzo chora Pola! krew,rany w pysku,potrzebne fin i dt.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 03, 2010 17:52 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

ewar pisze:Zrobiłam bazarek,taki mizerniutki,ale cel szczytny,może więc ktoś coś kupi.Zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=113660

ale fajnie, to mamy już 2 bazarki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob lip 03, 2010 18:27 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

:ryk: :ryk: :ryk: Bazarek mi ruszył ! Parę groszy już jest :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lip 03, 2010 18:34 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

ewar pisze::ryk: :ryk: :ryk: Bazarek mi ruszył ! Parę groszy już jest :lol:

wspaniale :D , bardzo się cieszę i czekam na taki fajny początek na moim :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lip 03, 2010 19:02 Re: Warszawa Raszyn ul. Okrężna- chory kot potrzebuje pomocy!

Jestem, dzięki Wam wszystkim za odzew, od razu się dużo lepiej czuję, bo wpadłam w lekką panikę :oops:

slapcio pisze:O kurde 8O :(

Myśle o tej sterylce - czy nie udaloby się w Koterii? Choć pewnie u nich zatrzęsienie...

Może talon z gminy? Niektóre warszawskie dofinansowują sterylki... Trzeba zadryndać pewnie do wydziału ochrony środowiska :roll: Choć nie wiem jak to wygląda od strony technicznej, dotąd ciachałam wszystko na swój koszt :roll: (oczywiście nie przyznawać się że kotka "z importu" :roll: )

Ostatecznie można spytać ile biorą np w Boliłapce - bardzo fajna lecznica. Moja wetka też coś koło 200 bierze, ceny w Warszawie są strasznie wysokie, to ok 2 razy więcej niż "na prowincji" :? I leć do Kasy Kastracyjnej rezerwowac numerek!

Ja nie wiem, czy ją w takim stanie do Koterii przyjmą w ogóle? Popytam, o talony też, ale nie wiem, czy ktoś coś jeszcze ma.
W poniedziałek będę gadać ze swoim wetem, bo i tak muszę się do niego wybrać, mam nadzieję, że jakąś zniżkę wyżebram, albo coś podpowie chociaż - to dobry człowiek...

W każdym razie ona jest w takim stanie, że transport gdzieś dalej odpada całkowicie - poza tym, bardzo źle znosi zamknięcie w transporterze. Miota się jak potwornie i drze :|

Teraz siedzi w łazience cichutko i budzi się tylko jak wchodzę - od razu włącza motorek i się łasi strasznie.

Jeśli chodzi o dt, to ja bym bardzo chciała, ale wiem jak jest - wszędzie pełno maluchów, a to jest kot, który może mieć wszystko :|

Czy ktoś ma odsprzedać 2 dawki Fiprexu na cito w normalnej cenie, albo wie gdzie kupić? W lecznicach tylko Frontline, a w sklepie złotówka różnicy :? Bida dostała Advocata, ale ja muszę swoje zabezpieczyć (qrna, i tak miałam to zrobić, tylko czekałam nie wiem, na co :x ). A zanim zamówię w poniedziałek przez net i będę mogła odebrać, to mi zwierzyniec oblezie :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lip 03, 2010 19:04 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

Bardzo dziękuję za bazarki, już na nie się melduję

A osobiście chyba nigdy więcej nie zacznę licytować, bo za każdym razem, jak zaczynam, to jakaś kocia bomba mi wybucha i sama jestem potrzebowska, teraz też mam zalicytowane

OKI

Post » Sob lip 03, 2010 19:18 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

OKI masz pw :D

a gdzie?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lip 03, 2010 19:21 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

Hanulka pisze:OKI masz pw :D

a gdzie?

a tu, i cholera, mam nadzieję, że jednak ktoś mnie przelicytuje viewtopic.php?f=20&t=113412 tylko ta rejonizacja :x

Odpisałam, dzięki :)

OKI

Post » Sob lip 03, 2010 19:25 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

Aaaa, zostałam obsztorcowana na pw, że Bida brzmi fatalnie - więc bardzo proszę o sugestie normalnego, dobrze rokującego :wink: imienia dla kotki :)
Ja chwilowo jestem w większym szoku niż ona i myślenie logiczne sprawia mi trudność - jeszcze się nie przyzwyczaiłam do tymczasowania, a tak chorego kota mam pierwszy raz :?

OKI

Post » Sob lip 03, 2010 19:33 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

OKI pisze:Aaaa, zostałam obsztorcowana na pw, że Bida brzmi fatalnie - więc bardzo proszę o sugestie normalnego, dobrze rokującego :wink: imienia dla kotki :)
Ja chwilowo jestem w większym szoku niż ona i myślenie logiczne sprawia mi trudność - jeszcze się nie przyzwyczaiłam do tymczasowania, a tak chorego kota mam pierwszy raz :?

a ktoś nazywał kota bidą? eee.. ja zrozumiałam, że bida to bida, bo jest bidą.. skomplikowałam pewnie coś..
no tak, imię dobrze rokujące na topie, ciekawe, kto zaryzykuje??? :wink:

OKI będzie dobrze, nie jesteś sama :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lip 03, 2010 19:39 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

Hanulka pisze:
OKI pisze:Aaaa, zostałam obsztorcowana na pw, że Bida brzmi fatalnie - więc bardzo proszę o sugestie normalnego, dobrze rokującego :wink: imienia dla kotki :)

a ktoś nazywał kota bidą? eee.. ja zrozumiałam, że bida to bida, bo jest bidą.. skomplikowałam pewnie coś..
no tak, imię dobrze rokujące na topie, ciekawe, kto zaryzykuje??? :wink:

OKI będzie dobrze, nie jesteś sama :ok: :ok: :ok: :ok:

Haniu, to jest dla mnie najważniejsze - sama nie dałabym rady :1luvu:

No, bida jest, ale mi jakoś imiona robocze wchodzą na trwałe, więc zanim mi się przyjmie proszę o imię :)

OKI

Post » Sob lip 03, 2010 19:42 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

Jako że taka fajna łaciata jest ,ja bym jej dała Kropka,Kropeczka,Łatka
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lip 03, 2010 19:45 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

imię dobrze rokujące - Polinda oczywiście :lol:
i taki dom jaki się Polci trafił

albo Miłosława, zdrobniale Miła
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob lip 03, 2010 19:50 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

kociczka39 pisze:Jako że taka fajna łaciata jest ,ja bym jej dała Kropka,Kropeczka,Łatka

Dzięki :D Kropa fajnie, ale...

Killatha pisze:imię dobrze rokujące - Polinda oczywiście :lol:
i taki dom jaki się Polci trafił

albo Miłosława, zdrobniale Miła

Polinda to jest to :ok: To już dorosła kocica jest i musi mieć poważne imię. Polcia mi się podoba bardzo :D

OKI

Post » Sob lip 03, 2010 19:52 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

A ja jako mama chrzestna / tak nazwała mnie Hanulka/ nazwałabym ją Bianka :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob lip 03, 2010 19:54 Re: Kot chory! Wa Raszyn u OKI na tdt!pomoc finansowa i dt pilne

Potrzebujesz jeszcze tego fiprexu? Mam w sprayu - oddam za free.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]