Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RudyiSrebrnyKot pisze:no to się porobiło(....
RudyiSrebrnyKot pisze:No właśnie, a co z Irenką? Po przeprowadzce jest, a ja wciąż czytam, że koty w Szopie i nowe?... To ona ma dalej tę szopę? W nowym miejscu?
RudyiSrebrnyKot pisze:Jakby nie było tej Ireny, to pewnie byłaby inna...
bluerat pisze:Kacperek właśnie pojechał do nowego domu do Gliwic
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112290][img]http://tnij.org/m_radlin[/img][/url]
bluerat pisze:Z posiewu jeszcze nic nie rośnie, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że mamy kolejny problem - Microsporum canis czyli po prostu grzybicę.
Pierwsze pryskanie Imaverolem za nami.
Łysinka na czubku głowy Gracji, i pod jej brodą, łysinka na głowie Wadima, łysinka na głowie Jasminki w nowym domu, łysinka na łapce Pipi...
Klnę na czym świat stoi, bo nie wiem skąd to dziadostwo się przyplątało. Do tego zapuszczam psu włosy na wystawy, więc jak zacznie łysieć to się zastrzelę.
Jestem zmęczona tym wszystkim, bo miałam być tymczasowym domem tymczasowym, a nic nie wskazuje żeby ktokolwiek ode mnie to kociaki zabrał. Do tego sezon na kocięta w pełni, dodatkowo wakacje i nikt po koty nie dzwoni.
W tym momencie oświadczam, że to moja pierwsza i ostatnia taka akcja. Już nigdy więcej nie pozwolę na to żeby ktoś pomagał moimi rękoma, wzbudzał we mnie wyrzuty sumienia i brał mnie pod włos.
Willy jak dostanie atecortin ze sterydem, to obrzęk powiek maleje, ale szkodzi to rogowce, jak nie dostanie sterydu, to powieki puchną i nie potrafi otworzyć oczu. Koszmar.
Pocieszające jest to, że zaczął bawić się z rodzeństwem i już sam je z miseczki.
Oko Pipi coraz lepsze, myślę jeszcze tydzień i koniec leczenia.
Oboje z Willy'm dostają teraz kolejny antybiotyk, Synergal w zastrzykach.
Do tego od dzisiaj włączyłam preparat F-Lysine, hamujący replikację herpeswirusa, 1/3 tego preparatu przekazałam dla Jagódki, plus Milbemax na jej kolejne odrobaczenie.
Wadim, Tytus i Kacperek, oraz Gracja nie dostają już antybiotyku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 792 gości