Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 17:22 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Czyli co: jedna osoba musiałaby przygotowywać wszystko dla księgowej, księgowa brała by miesięcznie 150 zł za swoje usługi a do tego 500zł miesięcznie trzebaby płacić za program? Ja uważam, że to o wiele za dużo kasy :( A nie ma żadnego programu, który się kupuje raz i jest na dłużej???[/quote]

Mara mnie się wydaje , że ten program to się kupuje raz -więc te 500 zł to jednorazowy wydatek, a tylko te 100-150 zł miesięcznie by się płaciło- przynajmniej ja tak zrozumiałam. Oczywiście- najlepiej by było żeby ktoś nam pomagał za darmo ale jak na razie nie mamy takiej osoby :roll: - szkoda

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt lip 02, 2010 18:10 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

tereniu: muszę przyznać, że warunki kotów u sąsiadki się poprawiły
dostałam dziś cynk, że balkon był zamknięty dziś u niej heh koty w domku albo kot bo nie wiem czy "spadochroniarza" już odebrała ...
ale i tak będę ją miała na oku heheh

dziś w sklepiku z gazetami na ul. barbary widziałam ogłoszenie, że znaleziono kota kastrowanego czarnego ok. 1,5 rocznego i szukają właściciela lub osoby, która go zaadoptuje
słyszałyście może coś gdzieś czy ktoś nie zgubił kota ??
chyba chodzi o ta moją okolicę tu wawel, barbary, kaliska, narutowicza ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lip 02, 2010 18:50 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Madziula pisze:dziś w sklepiku z gazetami na ul. barbary widziałam ogłoszenie, że znaleziono kota kastrowanego czarnego ok. 1,5 rocznego i szukają właściciela lub osoby, która go zaadoptuje
słyszałyście może coś gdzieś czy ktoś nie zgubił kota ??
chyba chodzi o ta moją okolicę tu wawel, barbary, kaliska, narutowicza ...

Hej to jest ten kot, który jest umnie - czyli Sony (który miał być początkowo kotką (ten z Harcerskiej). Pani była b. przejęta jego losem i kazałam jej wszędzie porozwieszać ogłoszenia, w Plejadzie też wisi. Jak porobię zdjęcia to się je wymieni na ogłoszenia ze zdjęciem. Jeśli końcówka numeru to 207 albo w ogóle jest tam mój numer to to Sony. Niestety nikt na razie go nie szuka :((( a fajny jest

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt lip 02, 2010 19:14 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

MartynaP pisze:kto jedzie 10 lipca do schronu na zebranie???
chcialabym sie z kims umowic i jechac razem...razem rażniej :ryk:

Jedzie ktos???
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt lip 02, 2010 19:51 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

MartynaP pisze:
MartynaP pisze:kto jedzie 10 lipca do schronu na zebranie???
chcialabym sie z kims umowic i jechac razem...razem rażniej :ryk:

Jedzie ktos???

Tak na 80% ja pojadę i chetnie z kims kto będzie moim GPS-em 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lip 02, 2010 20:08 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Iweta pisze:Tak na 80% ja pojadę i chetnie z kims kto będzie moim GPS-em 8)

To jak teściowa jedzie to będę GPS-em zrobię wszystko coby móc być na tym spotkaniu. Nawet jeśli będę musiała pociąć palca :mrgreen: Koniecznie muszę być wolna do końca lipca - bo tu się remont generalny schroniskowej kociarni szykuje. No chyba żebyy...........majencja. Może coś zadziała - dla dobra kotów :ryk: :wink:
MIKUŚ

Post » Pt lip 02, 2010 20:10 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Ja najprawdopodobniej też pojadę, byłam już w schronie w Katowicach więc z dojazdem nie będzie problemu :ok:

A może wrzucicie kotka zdjęcie? czy on ma puszysty ogon? :roll: bo około 3-4 tygodnie temu po działkach jeździła dziewczynka i szukała swojego kotka, który jej uciekł z ulicy Kombajnistów (więc w sumie okolice) niestety tylko tyle wiem od mamy, więc koloru nie znam...
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pt lip 02, 2010 21:08 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Ja też postaram się być ,ale u mnie to wszystko uzależnione jest od małej.Chciałabym zobaczyc jak funkcjonuje schronisko(wolontariat) w Katowicach i tak ogólnie trzeba coś wspólnie ustalić.Wiem że już pewne ustalenia są bo prezeski obu organizacji miały dzis narade wojenną ale trzeba pewne rzeczy "klepnąć" i w końcu zrobić porządek w tym syfie zwanym schroniskiem.

BARDZO PROSZĘ POKOPJUJCIE OGŁOSZENIA!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 02, 2010 21:40 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Basia, Marta - wrzucilam pw

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt lip 02, 2010 22:02 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Ewa pw dostałam. Jutro zadzwonię bo mam parę uwag :wink:
MIKUŚ

Post » Pt lip 02, 2010 22:04 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

I jeszcze się przypomnę, że gdyby ktoś miał ochotę wesprzeć Nasz Gang - to będziemy wdzięczni za każdą okazaną pomoc. U Nas bardzo krucho....ojjj.......bardzo.... :roll:

Ale muszę jeszcze pobyć na L4 dla dobra sprawy :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt lip 02, 2010 22:21 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

gosiakot pisze:Czyli co: jedna osoba musiałaby przygotowywać wszystko dla księgowej, księgowa brała by miesięcznie 150 zł za swoje usługi a do tego 500zł miesięcznie trzebaby płacić za program? Ja uważam, że to o wiele za dużo kasy :( A nie ma żadnego programu, który się kupuje raz i jest na dłużej???

Mara mnie się wydaje , że ten program to się kupuje raz -więc te 500 zł to jednorazowy wydatek, a tylko te 100-150 zł miesięcznie by się płaciło- przynajmniej ja tak zrozumiałam. Oczywiście- najlepiej by było żeby ktoś nam pomagał za darmo ale jak na razie nie mamy takiej osoby :roll: - szkoda[/quote]

kupuje sie program raz na zwsze :D
a ksiegowa musi miec uprawnienia do pełnej ksiegowości, to kosztuje :-)

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob lip 03, 2010 9:03 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Do góry Kocia Chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lip 03, 2010 9:26 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

Więc byłam wczoraj u weta z maluchem i tak, katar jest na skutek tych nieszczęsnych oczek, oczko prawe lepiej :dance: już nie jest takie zamglone, lewe - opuchlizna troche zeszła ale dalej nie wygląda dobrze, malutka dostała inny antybiotyk, kroplówke i dalej zakrapiamy oczęta.
Kotka już wróciła w pełni do sił, szaleje jak głupia :mrgreen: zaczepia wszystko co się rusza, maltretuje pluszowe zabawki i widać że lepiej sie czuje :) upały też jej doskwierają jak i wszystkim
Ładnie sama je i pije tylko jak mam jej zakrapiać oczka to kurcze wierci sie, wyrywa i już nie jest taka grzeczniutka :evil:

Natomiast kotka po sterylce - Bianka ma sie dobrze, apetycik dopisuje, jest super miziasta tylko koszmarnie sie leni 8O mam nadzieje że to wina hormonów i jej przejdzie :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob lip 03, 2010 11:35 Re: K.Chatka-WOLONTARIUSZE DO SCHRONU W SOSNOWCU POSZUKIWANI!!!!

:kotek: :kotek: :kotek: UPRZEJMIE ZAWIADAMIAM WSZYSTKICH ZAŁOŻYCIELI STOWARZYSZENIA NADZIEJA NA DOM ŻE WNIOSEK O REJESTRACJĘ ZOSTAŁ PRZEZ MNIE DZISIAJ WYSŁANY DO SĄDU . TERAZ CZEKAMY NA REJESTRACJĘ . Termin wynikający z ustawy trwa 3 miesiące :kotek: :kotek: :kotek:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]