Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Wiesz baśka ja nie wiem co sie teraz z domkami dzieje!?Załamka totalna.
dellfin612 pisze:ASK@ pisze:Wiesz baśka ja nie wiem co sie teraz z domkami dzieje!?Załamka totalna.
taaa, słyszałam. Wszyscy narzekają, więc pomyślałam nieco nad źródłami takiej sytuacji![]()
Wnioski nie są budujące.
Niedługo Murcię zacznę ogłaszać, ale bez paniki i nerwów.
Doliczyłam się zaledwie12-stki kotów, więc spoko, bez gwałtu.
Najpierw musimy małej brzuś po sterylce doprowadzić do porządku, bo się zaczyna babrać,
a potem przebadać, bo chudzina potworna
dellfin612 pisze:taaa, słyszałam. Wszyscy narzekają, więc pomyślałam nieco nad źródłami takiej sytuacji![]()
Wnioski nie są budujące.
Rakea pisze:cały czas coś nas zalewa: wulkan, powódź, upały ...i wszsytko jest takie ekstremalne, a u ludzi manifestuje się to pogłębieniem aktualnego stanu - jak po trawce![]()
p.s. nie wiem jak Ty, ale ja w takie upały się "zawieszam"
dellfin612 pisze:Murcia po sterylizacja miała problem. Usunęła sobie dwa szwy, w brzuszku zrobiła się dziura, z której zaczęła się sączyć jakaś ciecz. Na cito jechaliśmy do Wawy, do wetki z reklamacją.
Teraz już wszystko jest w porządku, ranę przemywaliśmy kilka razy dziennie. Wczoraj mogłam zdjąć jej kaftanik.
To jedna z ulubionych pozycji wypoczynkowych(do niedawna najlepiej czuła się pod łóżkiem i to niezależnie od domu, w którym była
, tak jakby poza osłoną traciła poczucie bezpieczeństwa)
![]()
Ciekawość tego co za oknem działała przez cały czas![]()
Zażywamy świeżego powietrza podczas tych niebywałych upałów![]()
![]()
![]()
dellfin612 pisze:n-nie, Haniu,
przy zalewie maili, smsów i telefonów, nie potrafiąc się zdecydować, podparłam się czymś, czego wynik źle zinterpretowałam. Mea culpa![]()
Haniu, banerek w Twoim podpisie - z czego Ty się chcesz odchudzać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości