Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze: ... o nic nie musiałam się martwić ...
Femka pisze:Ja też się bardzo cieszę z przeprowadzki. Ale jest jedno ale. Całe życie mieszkałam w bloku, o nic nie musiałam się martwić, wokół mnie była masa ludzi. Teraz zamieszkam sama w domu przy lesie. Nie wiem, czy nie będzie mi zimno, czy zawsze będzie ciepła woda... takimi rzeczami się trochę martwię. No bo co, jak coś się popsuje, a na zewnątrz akurat będzie 20 stopni mrozu?
Nie, te obawy mnie nie powstrzymają. Są po to, żeby je rozwiać
Amika6 pisze:A jak samotność i cisza Ci się znudzi to zrobisz zlot zwariowanych kociar
Na jagody to się nie piszę, ale na grzybobranie ito zawsze jestem chętna.
Femka pisze:Aga, obawiam się, bo nigdy nie mieszkałam.
Ale - jak napisałam wyżej - już nie mogę się doczekać. Śniadanie na tarasie latem, zimą mróz trzaskający i zwały śniegu, a ja z kotami przy kominku.
I trzeszcząca podłoga![]()
Od dzieciństwa marzyłam o drewnianej podłodze i schodach
żeby koniecznie skrzypiały
Teraz będę to miała.
Femka pisze: ... Od dzieciństwa marzyłam o drewnianej podłodze i schodach
żeby koniecznie skrzypiały ...
Femka pisze:Ten wymaz ma być nie tak od razu, ale zabij, nie pamiętam kiedy. Coś mi się kołacze około 2 tygodni? Ale głowy nie dam.
Femka pisze:Ja też się bardzo cieszę z przeprowadzki. Ale jest jedno ale. Całe życie mieszkałam w bloku, o nic nie musiałam się martwić, wokół mnie była masa ludzi. Teraz zamieszkam sama w domu przy lesie. Nie wiem, czy nie będzie mi zimno, czy zawsze będzie ciepła woda... takimi rzeczami się trochę martwię. No bo co, jak coś się popsuje, a na zewnątrz akurat będzie 20 stopni mrozu?
Nie, te obawy mnie nie powstrzymają. Są po to, żeby je rozwiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości