Fulda - dzika tri zniknęła bez wieści

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 14:15 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

ASK@ pisze: Ciesze sie,ze Fulda zapada w serce TZ. Moze uda sie i dozceka u was DS. U mnie TZ przy pierwszej kitce (pisałam o niej) jak przespała sie z nim :wink: to zmienił zdanie co do powrotu na dwór.
Trzymam kciuki.

Sorki Aśk@... Ale nie trzymaj. Nie za to. Od samego poczatku było jasne, ze jestem dla Fuldy DT i jesli nie uda się jej oswoić i znaleźc domku, to wróci "na wolność" :(
Mnie osobiście bardzo bolą takie ludzkie "nadzieje", których nie umiem spełnić. Czuję się trochę jakbym miała obowiązek dać Fuldzi DS. A to nie jest możliwe z bardzo wielu względów. Powód finansowy jest tu zbyt banalny i zbyt oczywisty. a nie tylko on ma znaczenie.
Naprawdę mi przykro, ale takich słów nie odbieram jako wsparcia. Raczej jako roszczenie :roll: :?:
Taka to już chyba maniera na forum oczekiwać cudów od DT...

A ja nawet DT nie jestem dla niej wymarzonym.
I propozyjca, ze mam jeszcze podjąc się bycia DS w sytuacji, gdy moja rezydentka prawdopodobnie będzie miała poważną operację... No ja wysiadam. :(
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 02, 2010 19:05 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

Chłopaki szaleją:
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 02, 2010 19:07 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

A dziś wieczorem otworzyliśmy Fuldzi łazienkę i wyszła do przedpokoju oraz zajrzała do salonu!! Ależ się dziwiła!!
Mam fotki :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 02, 2010 19:09 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

O takie na przykład :mrgreen:
Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 02, 2010 19:20 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

Minka Fuldy cudna :lol:
Dawaj więcej fotek, piękność to jest prawdziwa :1luvu:
Ona mi na zaintresowaną, ale nie przestraszoną wygląda :!:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Pt lip 02, 2010 19:27 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

Specjalnie dla cioci Theodory :mrgreen:
Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 02, 2010 19:28 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 02, 2010 19:31 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

Prawa łapka :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 02, 2010 19:33 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

:D
Cudne :!:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Pt lip 02, 2010 19:47 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

I te zielone oczyska...

No cudna jest :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lip 03, 2010 8:35 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

piękna jest.... :1luvu:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob lip 03, 2010 8:39 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

villemo5 pisze:
ASK@ pisze: Ciesze sie,ze Fulda zapada w serce TZ. Moze uda sie i dozceka u was DS. U mnie TZ przy pierwszej kitce (pisałam o niej) jak przespała sie z nim :wink: to zmienił zdanie co do powrotu na dwór.
Trzymam kciuki.

Sorki Aśk@... Ale nie trzymaj. Nie za to. Od samego poczatku było jasne, ze jestem dla Fuldy DT i jesli nie uda się jej oswoić i znaleźc domku, to wróci "na wolność" :(
Mnie osobiście bardzo bolą takie ludzkie "nadzieje", których nie umiem spełnić. Czuję się trochę jakbym miała obowiązek dać Fuldzi DS. A to nie jest możliwe z bardzo wielu względów. Powód finansowy jest tu zbyt banalny i zbyt oczywisty. a nie tylko on ma znaczenie.
Naprawdę mi przykro, ale takich słów nie odbieram jako wsparcia. Raczej jako roszczenie :roll: :?:
Taka to już chyba maniera na forum oczekiwać cudów od DT...

A ja nawet DT nie jestem dla niej wymarzonym.
I propozyjca, ze mam jeszcze podjąc się bycia DS w sytuacji, gdy moja rezydentka prawdopodobnie będzie miała poważną operację... No ja wysiadam. :(

Widac nie doczytałaś wczesniejszych wypowiedzi o Kićce. Była złapana na sterylkę i okazała sie domowym kotem.Byłam zdcydowana wypuścić ją. TZ łamał sie nad zostaniem DT. Byłam zdcydowana ja wypuścić .Dałam sobie czas na zagojenie po zabiegu i zrobienie szczepień.Na jednej z wizyt u weta po tym jak Kićka podlizała mu sie nocnym przyjściem do wyrka zdecydował ,ze zostanie na tymczasie dopóki nie znajdziemy DS. Kićka znalazła dom . Na dzień pzred moim planowanym wypuszczeniem na wolność. To TZ zdecydował o DT i jakoś od tej chwili wszystko sie ułożyło.
Nie było moim zamiarem namawianie na DS ciebie i Twojej rodziny.I nie było moim zamiarem wywieranie presji na ciebie. Nigdy tego nie robię .Sama mam DT i wiem jak to wygląda. Przykro mi,ze tak to odebrałaś. To miała być forma pocieszenia i pokazania,ze wszystko moze sie ułożyć. :cry: Kwestia czasu i szukania.Oraz szczęścia.

Kicia jest piekna i nie wątpię,ze znajdzie wielbiciela.
Dzieci "mojej" Kićki dziki nad dzikami takze znalazły domy. Zawsze jest nadzieja tylko trzeba jej dac szansę by sie spełniła.

Jak widac nie dośc jasno sie wyraziłam i oberwałam po uszach :mrgreen: Chciałam tylko pocieszyć. :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 03, 2010 8:44 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

eeee tam to ja zbyt impulsywnie zareagowalam a dlaczego to napisze Ci na pw
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lip 03, 2010 9:13 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

villemo5 pisze:eeee tam to ja zbyt impulsywnie zareagowalam a dlaczego to napisze Ci na pw

W jednym sie z tobą zgadzam, to typowe dla forum ocenic a nie zapytać.
Fakt ruszyło mnie troche to co napisałaś.A nawet bardzo.
Sama mam nóż na gardle i daleka jestem od przystawiania go komuś. Gdybyś sie cofnęła to przeczytałabys,ze "mój" kot poszedł na swoje. Trzeba było zapytać,przeczytać...
Zdanie "doczeka u was Ds" w kontekście wczesniejszych wypowiedzi na ten temat mówi jasno co mam na myśli.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 03, 2010 10:17 Re: Fulda i kociaki - czy Fulda musi wrócić na dwór??

a tymczasem posprzatalam sajgon w lazience... Ale jak kotki broja, to znaczy ze zdrowe
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]