lisek pisze:Dla wszystkich zainteresowanych:
10 lipca w sobotę, o godz. 12 organizujemy w schronisku katowickim (Katowice, ul. Milowicka1)spotkanie dla wszystkich osób, które są zainteresowane wolontariatem w sosnowieckim schronisku. Mogą przyjść także ci, którzy do schroniska chodzić nie będa, ale chcą pracować na jego rzecz. M.in. osoby od 16 roku życia, ale niepełnoletnie. Żeby zmienić sytuację zwierząt w schronisku, trzeba tam przede wszystkim być. Potrzebne są jednak i takie osoby, które będą np. ogłaszać zwierzaki do adopcji, szukać sponsorów, wirtualnych opiekunów adopcyjnych.
Spotkanie jest w Katowicach, ponieważ w sosnowieckim schronisku nie ma warunków likalowych na zgromadzenie większej ilości osób. Jeśli ktos chce, może przyjechać wczesniej i zobaczyć jak to działą w Katowicach tak u psów jak u kotów.
Zapraszam!
Ja kurcze niestety nie mogę być na tym spotkaniu bo jutro spadam na zasłużony urlopik

Dziewczyny mam prośbe do wszystkich jeśli możecie uczestnieczcie w tym spotkanu w sprawie wolontariatu, jak lisek napisała to nie tylko muszą być osoby które będą chodziły do schronu ale wszystkie którym zależy na pomocy kociakom z naszego schronu, dla nas to nic nowego bo przecież pomagamy wszytkie kociakom z naszego schronu od 3 lat , zaraz wkleję wątek naszego schronu, proszę podjedżcie na to spotkanie