taizu pisze:Pewnie, że moje z łakomstwa. Przez pierwsze miesiące musiałam jadać na stojąco, a i tak próbowały wdrapywać się do talerza po nogawkach
SKĄD JA TO ZNAM

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Pewnie, że moje z łakomstwa. Przez pierwsze miesiące musiałam jadać na stojąco, a i tak próbowały wdrapywać się do talerza po nogawkach
Elżbieta pisze:Witam najserdeczniej P.Izo
przeczytałam ten nowy odcinek z życia Pani i jej kotów i wybaczy Pani,ale czuję się zoobowiązana napisac co poniżej:
czytając na jednej ze stron tego wątku peany na temat adopcji zagranicznych chciałam powiedzieć,że szczerze zazdroszczę.Po zaginięciu na terenie Niemiec psa o imieniu PERRASZEK,po niewyjaśnionej kwestii TOBIASZA i innych obiecałam sobie,że nigdy więcej od nas żaden pies nie pójdzie do adopcji zagranicznej.Zazdroszcze że macie kontakty-macie informacje.Od wczoraj-życie to paradoks!!!-ratujemy we dwoje pewnego psa z Niemiec..
kłaniam się i już nie przeszkadzam P.Izo
E/W
iza71koty pisze:Martwię się czy ALICJA wejdzie dziś na Forum ,po tym co się stało wczoraj na watku Rudej Ślepinki...![]()
iza71koty pisze:Tak sprawa jest dość problematyczna.Szkoda ALICJI. Jej zapał, Serce.
Od kilku dni żyje tą sprawa....na Jej miejscu poczułabym się ....Bardzo, Bardzo zawiedziona.
No nic poczekajmy....
Iweta pisze:Ja zrozumiałam, że Rudy jedzie do Ciebie i to jest chyba najbardziej rozsądne rozwiazanie
ALICJA Borgelt pisze:Iza, jutro zrobię przelew na wirtualne kituchy, dziś jestem padnięta, pogoda i praca, strasznie gorąco u mnie jest....
ALICJA Borgelt pisze:iza71koty pisze:Martwię się czy ALICJA wejdzie dziś na Forum ,po tym co się stało wczoraj na watku Rudej Ślepinki...![]()
Wejdzie , wejdzie, ale też musi trochę popracować od czasu do czasu.
ALICJA Borgelt pisze::DALICJA Borgelt pisze:Iza, jutro zrobię przelew na wirtualne kituchy, dziś jestem padnięta, pogoda i praca, strasznie gorąco u mnie jest....
Już wysłałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą, puszatek i 70 gości