Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 20:50 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

taizu pisze:Pewnie, że moje z łakomstwa. Przez pierwsze miesiące musiałam jadać na stojąco 8O, a i tak próbowały wdrapywać się do talerza po nogawkach :evil:

SKĄD JA TO ZNAM :ryk:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Czw lip 01, 2010 20:51 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ja zrozumiałam, że Rudy jedzie do Ciebie i to jest chyba najbardziej rozsądne rozwiazanie :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lip 01, 2010 20:51 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:Biedroneczka - Opiekun Wirtualny w Vivie! - ALICJA Borgelt

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

JA ICH NIE JESTEM W STANIE ODRÓŻNIĆ, BLIŹNIACZKI - SUPER
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Czw lip 01, 2010 21:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Elżbieta pisze:Witam najserdeczniej P.Izo
przeczytałam ten nowy odcinek z życia Pani i jej kotów i wybaczy Pani,ale czuję się zoobowiązana napisac co poniżej:
czytając na jednej ze stron tego wątku peany na temat adopcji zagranicznych chciałam powiedzieć,że szczerze zazdroszczę.Po zaginięciu na terenie Niemiec psa o imieniu PERRASZEK,po niewyjaśnionej kwestii TOBIASZA i innych obiecałam sobie,że nigdy więcej od nas żaden pies nie pójdzie do adopcji zagranicznej.Zazdroszcze że macie kontakty-macie informacje.Od wczoraj-życie to paradoks!!!-ratujemy we dwoje pewnego psa z Niemiec..
kłaniam się i już nie przeszkadzam P.Izo
E/W

A to takie starobabcine myślenie, a co za różnica, gdzie się mieszka i gdzie się pracuje, i gdzie żyją zwierzaki, ludzie są wszędzie tacy sami, i dobrzy i źli, a mało jest okrucieństwa w Polsce...
a to ja o tym pisałam , a nie P Iza, więc jak już to do mnie te pretensje...
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Czw lip 01, 2010 21:02 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:Martwię się czy ALICJA wejdzie dziś na Forum ,po tym co się stało wczoraj na watku Rudej Ślepinki... :|

Wejdzie , wejdzie, ale też musi trochę popracować od czasu do czasu. :D
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Czw lip 01, 2010 21:05 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:Tak sprawa jest dość problematyczna. :| Szkoda ALICJI. Jej zapał, Serce. :| Od kilku dni żyje tą sprawa....na Jej miejscu poczułabym się ....Bardzo, Bardzo zawiedziona. :| No nic poczekajmy....

Mi już ręce opadły, on już jest dla mnie jak rodzina, taka bezwarunkowa miłość, ot :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Czw lip 01, 2010 21:08 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Iweta pisze:Ja zrozumiałam, że Rudy jedzie do Ciebie i to jest chyba najbardziej rozsądne rozwiazanie :ok:

Adopcje tego nie potwierdziły na 100 %, tzn. przed tym cyrkiem, to jak najbardziej na tak, ale teraz , to ja się już boję wchodzić na ten wątek :x
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Czw lip 01, 2010 21:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ale to nie temat tu na tym wątku, dalej szukamy chętnych na wirtualne adopcje :!: :!: :!: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Czw lip 01, 2010 21:39 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Iza, jutro zrobię przelew na wirtualne kituchy, dziś jestem padnięta, pogoda i praca, strasznie gorąco u mnie jest....
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Czw lip 01, 2010 21:54 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

:D
ALICJA Borgelt pisze:Iza, jutro zrobię przelew na wirtualne kituchy, dziś jestem padnięta, pogoda i praca, strasznie gorąco u mnie jest....

Już wysłałam :ok:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Czw lip 01, 2010 23:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA Borgelt pisze:
iza71koty pisze:Martwię się czy ALICJA wejdzie dziś na Forum ,po tym co się stało wczoraj na watku Rudej Ślepinki... :|

Wejdzie , wejdzie, ale też musi trochę popracować od czasu do czasu. :D

No całe szczęście ze JESTEŚ. :D Odetchnęłam z ulgą. No ale doczytałam ze Ruda Ślepinka tuż, tuż.... :D :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw lip 01, 2010 23:04 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA Borgelt pisze::D
ALICJA Borgelt pisze:Iza, jutro zrobię przelew na wirtualne kituchy, dziś jestem padnięta, pogoda i praca, strasznie gorąco u mnie jest....

Już wysłałam :ok:

Piękne Dzięki z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam wielka nadzieję, ze powolutku uzbiera się w Fundacji na sucha karmę dla kociaczków. :D

iza71koty

Post » Czw lip 01, 2010 23:08 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Serum obiecałam zdjęcia i zrobiłam. :wink: Nie są tak rewelacyjne, jakbym chciała. Ale jak powiększysz, można dostrzec dobrze w jakiej formie jest Dina. :wink: Dopadł nas mrok niestety, bo mam ostatnio w kilku miejscach problem z psami. :| Musze stać przy kociakach, żeby mogły zjeść spokojnie.

iza71koty

Post » Czw lip 01, 2010 23:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dina - Opiekun Wirtualny - Serum

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Czw lip 01, 2010 23:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Tutaj Dina wraz z dwójką swoich dzieci, czyli Miłkiem i Różą. Te dzieci Dina ma jeszcze z czasów, kiedy się nie znałyśmy. Teraz obie dziewczynki juz dawno po sterylkach. :wink:

Obrazek-Obrazek

Serum nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ze w Banerku w moim podpisie jest właśnie zdjęcie Diny i Miłka :D oraz Filipka. :( Ale Filipka niestety już z nami nie ma.... :(

iza71koty

[poprzednia][następna]