Nowy domek Przytulanki na pewno ma jaja wieksze niz ja, bo ja ostatnio zachowuję sie histerycznie i generalnie przeginam...
Nowy domek jest na tyle cierpliwy, ze daje mi znac wieczorem co i jak:
z dziś: 'ostatnia dawka biotraksonu podana, wenflon wyjęty, kicia ju ż w domu, wcina kolację. Zaraz jeszcze alugastrin na desser. wszystko ok i pod konktrolą"
wczoraj: 'Kicia już sobie uwiła gniazdko na łóżku i idziemy spać"
Pewnie się nie pogniewa, ze cytuję, bo tu kilka osób przebiera nogami z niecierpliwością....
Do kogo mogę wysłąc jutro zdjęcia Malutkiej - kto moze wrzucić na forum?
A teraz niestety na smutno - naprawdę musimy zdawać sobie sprawę, ze ta sytuacja długo nie potrwa...
ja wtedy też zniknę, ale zanim tak się stanie, mam ogromą prośbę:
madazulu, moze jeszcze ktoś....
W schronisku są jeszcze dwie koteczki 'przewlekle chore', tak samo umaszczone jak Przytulanka...
363/09 - to koteczka już po sterylce
701/09 - kolejny numer po Przytulance, bardzo potrzebuje domu!!!!
to są wpisy alareipan z forum z marca... wtedy Przytulanka jeszcze była zdrowa... teraz już za późno dla niej, sama bialaczka bylaby do powalczenia, ale z FIPem nikt nie wygrał...
Moze dla jej 'sióstr' też za chwilę będzie za późno?
BURA MAMA W DRODZĘ NA RECYDYWĘ

20.03

25.04

363/09 kotka od 14.08 szaro-buro-biała

WYSTERYLIZOWANA

20.03 - TO KOTKA, KTÓRA MIAŁA MIEĆ NUMER 636/09, PISAŁAM O NIEJ W ZESZŁYM TYGODNIU. MILUTKA, TOWARZYSKA. MA FAJNE BIAŁE KLAPKI NA PRZEDNICH NOGACH I KRAWACIK. ŚLICZNA, PUCUŁOWATA MORDKA

DZIEWCZYNA NIE JEST W STANIE WYKARASKAĆ SIĘ Z KK. IDZIE NA RECYDYWISTKĘ

PRACOWNIK BARDZO JĄ POLECAŁ. PILNIE POTRZEBNY JEJ WŁASNY DOM

3.05 - BURA MAMA WYGLĄDA BARDZO DOBRZE, ALE NADAL NIE ZOSTAŁA ZAKWALIFIKOWANA DO ADOPCJI. CZEKA W AZYLU (W II). PILNIE SZUKA DOMU
JEST W AZYLU II - ADOPCJA WARYNKOWA. OSTATNIO BYŁA W DOBREJ FORMIE, NIE GLUCIŁA."PRZYTULANKA Z X-NASTYM NAWROTEM KK

25.04

700/09 kotka z 16.12 tygrys

13.03 - "PRZYTULANKA". FAJNA DZIECZYNA. NIECO NIEŚMIAŁA, ALE MILUTKA. PRACOWNIK JĄ POLECA! DRĘCZY JĄ KOLEJNY NAWRÓT KK. IDZIE NA RECYDYWISTKĘ

3.05 - KOTKA JEST MŁODZIUTKA (OK. 2 LAT), DROBNA, ŚLICZNA. PODOBNO BARDZO LUBI NOSZENIE NA RĘKACH. OBŁĘDNE MIODOWE OCZY! NIEWYSTERYLIZOWANA. (W II)
TO JUŻ WIEMYKOTKA Z GWIAZDKĄ W DRODZĘ NA RECYDYWĘ
701/10 kotka dorosła, bura z białą gwiazdką, leczona

13.03 - PRZEŚLICZNA I BARDZO MILUTKA. PRACOWNIK JĄ POLECA! NIE MOŻE WYJŚĆ NA AZYLU Z KK. PILNIE SZUKA DOMU

3.05 - "GWIAZDKA" PODOBNIE JAK BURA MAMA I "PRZYTULANKA" NADAL CZEKA W AZYLU. NIEWYSTERYLIZOWANA. PILNIE POTRZEBNY JEJ DOMOWY KĄT
JEST W AZYLU II - ADOPCJA WARUNKOWA. KOLEŻANKA PRZYTULANKI. W PODOBNEJ SYTUACJI. TAK JAK PRZYTULANKA BYŁA MIESIĄC TEMU ZAKWALIFIKOWANA DO STERYLKI I ZNOWU SIĘZAGLUCIŁA Moze ktorąś z nich da się jeszcze uratować?