BOZENAZWISNIEWA pisze:Prosze o natychmiastowy kontakt Alessandra ze mna...mój numer na pw...
peosze o natychmiastoww a wiadomosc..PILNE......TELEFON DO Oli...czekam-dom dla kota jest...kurka...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Prosze o natychmiastowy kontakt Alessandra ze mna...mój numer na pw...
Asia Ronda pisze:alessandra pisze:czy ktos cos wie na temat tej kotki?
nie ma jej na stronie Azylu w Konstancinie, czy znalazla dom, jakie sa jej losy?
Jest na stronie Azylu tylko w zakładcie Wirtualne adopcje
a oto ling do tej strony http://101kotow.pl/wirtad.html
Kalinuwka pisze:Dawno nic nie pisałyśmy w wątku Kulki. Przez ostatnie 2 miesiące mieliśmy zastój, nic nie mogłyśmy zrobić, ani szukać Kuleczce domu, ani operować jej oczka, bo...
no nie ma się czym chwalić. Kulka się okociła. Nawet nie byłyśmy pewne, czy jest ciężarna. Spędziła ok. 2 tyg. w lecznicy po wypadku samochodowym i jej nie ciachnęli, nie chcieli jej osłabiać. Po wypisie, po jakimś czasie zapisałyśmy ją na sterylkę, bo zaczęła się zaogrąglać tu i tam i wyglądało to nam na wczesną ciążę, niestety, na dzień przed terminem sterylki Kuleczka urodziła 3 kociaki. Nie byłyśmy w stanie ich uśmiercić. Postanowiłyśmy szukać im domów. Są 3 dziewczynki, już teraz 10 tygodniowe. Jedna z nich od 2 dni jest już w swoim nowym domku, dwie nadal ogłaszamy.
Kuleczkę czeka operacja usunięcia oczka, bo niestety babrze się jej, pomimo zakraplania i wizyt w lecznicy okulistycznej. Dowiedziałyśmy się, że będzie to kosztowało 350 zł, musimy jeszcze to potwierdzić. Do tego wcześniej trzeba zrobić jej morfologię z biochemią. Jeżeli ktoś mógłby wspomóc nas finansowo, to byłybyśmy wdzięczne. Mamy już odłożone na ten cel 100 zł. Zabieg musimy zrobić jak najszybciej, bo kotka ostatnio miała gorączkę, dostała antybiotyk. Wet stwierdził, że to ma związek z tym chorym okiem.
Bazyliszkowa pisze:Alessandra, będę tu na pewno zaglądać, po prostu nie będę mogła bywać na forum tak często jak dotychczas.
Bazyliszkowa pisze:Przypominam Ślepkę i jej wątek - ona tak bardzo potrzebuje domu!
Ślepka pilnie szuka domu!!!!
A oto i ona:
Bazyliszkowa pisze:Alessandra, będę tu na pewno zaglądać, po prostu nie będę mogła bywać na forum tak często jak dotychczas.
I ja bardzo proszę - może ktoś chciałby przejąć po mnie działy "Pilne" i "Kandydaci do wsparcia"???
alessandra pisze:Bazyliszkowa pisze:Alessandra, będę tu na pewno zaglądać, po prostu nie będę mogła bywać na forum tak często jak dotychczas.
I ja bardzo proszę - może ktoś chciałby przejąć po mnie działy "Pilne" i "Kandydaci do wsparcia"???
delfin612 umie wyrażac uczucia, nie ma co![]()
Bazyliszku, bardzo mi przykro,że jednak nie dasz rady, dziekuję za to, co dotychczas , bo to nie tylko prowadzenie wątku, monitorowanie ślepinek ale i te wszystkie bazarki, z którymi nie umiałam sobie poradzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Patrykpoz i 105 gości