Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ssb pisze:Kotu lepiej, pewnie upadł mu nie służy. Wreszcie pojadł trochę, teraz się bawi myszką co wygląda przezabawnie bo ruchy kociaka nie pasują do kocura-weterana. Póki co odstawię antybiotyk -- uzgodniłem to z wetem który go leczy, osiedlowy wet też powiedział żeby przerwać i poczekać aż się kiszki uregulują. To nie jest sprawa ostra tylko przewlekła więc na krótką metę nie ma się co stresować (łatwo powiedzieć- - stresuję się). Chciałbym tylko żeby kot już był całkiem zdrowy i mógł cieszyć się życiem. Co do dawki i czasu trwania kuracji istnieją między wetami rozbieżności -- jeden chce dużą dawkę (100mg) i krótką kurację, drugi (ten osiedlowy) odwrotnie -- małą dawkę ale długo. Przez parę dni jeszcze nie będę musiał się tym martwić ile mu dawać bo odstawiam antybiotyk a kocio przechodzi na dietę. Pozdro.
biamila pisze:Spotkałam dziś w zoologu panią z dwójką dzieci (miłych dzieci). Pani adoptowała jednego kociaka i chce jeszcze jednego, podałam link do strony pkdt . Pani wyjeżdża do Finlandii i kociaki oczywiście jadą razem z nią, podałam też namiary na dr Łukucia. Ale jakby dzwoniła to oczywiście trzeba po swojemu "przetestować"
sabina skaza pisze:do mnie nikt nie dzwoni a jak dzwonia to gadac mi sie sz nimi nie chce/ kotka forti zabrana przez kasie z nowego domu, to byłą ta kobieta która adoptowała nasza zosię, i za kilka dni oddała, bo syn pod respiratorem przwie sie udusił na alergię, napisała zosi w ksiażeczce smutny i łzawy list, a teraz bierze kolejna kicę na testkasia jej zabrała, ona chyba chciałą dobić dziecko totalnie, może zosia miała za słaby alergen?
prymityw jak cholera.......
forti znów nie ma domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jest awaryjnie u kasi bo była dobe u anszej justyny na dt, ale jej koleżanki pies ucierpiał i trzeba było kota stamtąd zabrać.
NAJŚWIEŻSZE INFO- KARMA 700 KG BĘDZIE JUTRO, PO PROSTU JEDNA OSOBA TROCHĘ NAMIESZAŁA.
dziś mam gości z vivy - może uda sie jakąś karmę wyprosić?
Wredne_Słonko pisze:Kiniu, mogę Cię prosić o zdjęcie ogłoszenia Kostka ze strony pkdt czy pisać maila do Tomka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości