Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 10:57 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Maluch jeszcze u Ani:(

Jeżeli nie znajdzie się transport,to pojadę po niego pociągiem,tylko muszę zdać ostatni egzamin.

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Wto cze 29, 2010 11:00 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Pragnę poinformować, że matka tych 4 maluszków jest właśnie na sterylizacji w lecznicy. :ok:
viewtopic.php?f=1&t=105836&start=1230
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto cze 29, 2010 21:14 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Niestety kiciuś (postanowiliśmy nadać mu wdzięczne imię Snickers:)) nie będzie na weekend w domku.

Planowałam jechać w niedzielę pociągiem (7,5h bez przesiadek),ale Kasia86 napisała,że to dla malucha za długo. Nie mam doświadczenia,mój Wafel bardzo dobrze znosił jazdę pociągiem, oglądał świat przez okno i łasił się do pasażerów,a że umiał wykorzystywać swój urok,nie było problemu z kłakami,które zostawiał na pamiątkę;)
Podróż samochodem w dwie strony to za wysoki koszt dla mnie i niewiele krótszy czas, miałam nadzieję,że ktoś akurat będzie jechał z Łodzi,ale nikogo nie znalazłam.

Kiciuś,choć miał być w domku jako pierwszy, został ostatni. Najpierw kłopoty z wizytą, teraz transport,wszystko jakoś pod górkę.
Siedzę na forum,czekam na jakieś wiadomości i nie wiem już co robić. Jak tylko zobaczyłam rudaska od razu się zakochałam :1luvu: . Mam nadzieję, że szybko się uda przewieźć go do domu. Trzymajcie kciuki:)

madziszkie

Post » Śro cze 30, 2010 9:00 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Ja naprawdę madziszkie już nie wiem co zrobić w takiej sytuacji. :(

Szukam najlepszego rozwiązania dla koteczka.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro cze 30, 2010 9:06 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Czarujcie cos ladnego, bo koteczek teski za nowa mamusia. Nie zalamujcie sie, z kata, ktorego nie oczekujecie moze przyjsc jakas pomoc.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro cze 30, 2010 9:44 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

prosze sie tu nie zalamywac cos sie wymysli!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro cze 30, 2010 11:21 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Ja też chcę dla niego jak najlepiej i wiem,że powinien szybko trafić do domu.

Uważam, że pomysł z pociągiem nie jest zły,ale pozostaje nam czekać na kogoś,kto będzie jechał do Gdańska samohodem.

madziszkie

Post » Śro cze 30, 2010 12:00 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

pociąg to wcale nie głupi pomysł ,kociak śpi ,je ,bawi się ....wiele kociaków tak podróżuje .

Aniu jak ty to robisz że masz tylu chętnych ,podziel się :twisted: :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 30, 2010 12:03 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Napisałam do madziszkie pw, że może przyjeżdżać po koteczka, bo zapytałam wetki czy mogę wysłać koteczka w tak długa trasę i nic nie stoi już na przeszkodzie. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro cze 30, 2010 12:04 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

to do niedzieli!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro cze 30, 2010 12:18 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

:dance2: :flowerkitty: :love: Brak slow i ciesze sie!

Ja z Figusia w samochodzie tez dlugo jechalam, z tym ze w pociagu mozna sie z kociakiem przez kratki bawic. Zal mi jej wtedy bylo, ale ona znosi te podroze tak pieknie i jest kochana. Tylko na poczatku troszeczke "placze", potem spi.
Figunia od Ciebie jest, nie Dorcia? Dobrze pamietam?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro cze 30, 2010 12:24 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Bardzo się cieszę:D Czyli niedzielnym wieczorem maluch będzie w domku:)

madziszkie

Post » Śro cze 30, 2010 14:38 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

To ja przypomnę o kim mowa :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro cze 30, 2010 14:58 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Piękny tygrys:)

madziszkie

Post » Śro cze 30, 2010 15:34 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki i 2 rude. Mają domki :))))

Aniu-Kasi a ja Ci napisze tak coby Cie uspokoić, że Mietek bardzo dobrze zniósł podróż pociągiem z Poznania (TŻ JA-By mówił że w samochodzie płakał jak go wiózł z Konina do Poznania). Mieczysław oczywiście się łasił do wszystkich i wzbudził ogólny zachwyt, troszkę spał, troszkę gadał. Nawet mi go chcieli zwinąć, bo tak się jednej parce spodobał ale nie dałam :twisted: :twisted: :twisted: i powiedziałam żeby sobie sami jechali do Konina po kotka bo kotków ci u nich dostatek ;)
Koty ogólnie według mojego doświadczenia niewielkiego lepiej znoszą jazdę pociągiem niż samochodem. Nie telepie tak przede wszystkim. Ja sama mam chorobę lokomocyjną lekką i jak jadę długo autobusem albo samochodem to mi niedobrze, a w pociągu nigdy źle się nie czułam :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]