ivoneta - naprawdę z Szałwią się martwiłyśmy czy ten kić kiedyś znadzie dom - jakoś nie miał ochoty się "marketingowo" zaprezentować. Ale jak widać - wystarczy "patrzyć sercem"
Krzysiu - ale boskie foto
justyslopez, asica 15 - dzięki za bazarki. Każdy grosz się przyda przy takim nagromadzeniu kociaków.
Pozwolę sobie zacytować:
Apel do wszystkich podczytujących: rejestrować się i głosować w sierpniu na kotkowo
A generalnie dzieje się. Teraz już nie zapewniamy pakietów 1-2 sztuki. Nie ma co się rozdrabniać.
W myśl tej zasady - 5 sztuczek od marzeny 68 przeprowadziło się do Medvetu (dzięki kociemu taxi w osobie Ani i Krzysia). Ale żeby Jani nie było smutno - udało się jej zorganizować kotkę z 2 kociakami z balkonu (nie, nie wspinała się jak pewna brygada, ale super, że się udało bo kotka miała już6 kinder niespodzianek w środku
Tak więc podołujmy się - mamy (zaledwie) 58 maluchy i 8 dorosłych
- lecz cóż to znaczy wobec ogromu wszechświata??? Jania - 2+5+ kotka po sterylce
p.Danusia - 5 + kotka po sterylce
Czarnulka 1+ kotka do adopcji (w trakcie pozyskiwania 4 & kotka)
Tove- kotka dorosła - wybiera się?
Basica - 2 (dorosłe)
Bozennak - 1- wybiera się?
p. Jadwiga Towarowa - 2+ kotka dorosła + kocurek dorosły
Monia - 2 - wybierają się?
moja sąsiadka - 2
p.Jadwiga Horodniany - 3 + kotka dorosła
Nakasha - 1
Lu - 2
Madziak-3
1969ak - 3
Vil46-3
Szałwia - 3 wybierają się 2?
p.Iza -2
p.Beatka-2
Goście -
Pasiaczki - 3
Tygryń-1
Tofik - 1
Fruzie - 4
Mruczaki - 3
Na zielono są te, które teoretycznie mogłyby jechać na Mruczenie (czyli przebywają pod opieką od ponad 10 dni i zostały zaszczepione lub dostały surowicę)
Czy kogoś pominęłam? Czy któryś kotek jeszcze by chciał? Myślę, że nie warto brać zwierzaków mocno strachliwych bo szkoda ich meczyć...